Απορίες για Cosmote TV

Εγω ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορείτε να διορθώσετε μέσα απ αυτές τις ρυθμίσεις

Εγω ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορείτε να διορθώσετε μέσα απ αυτές τις ρυθμίσεις
Έχει πολλές επιλογές το θέμα είναι όμως ότι δεν κρατάει τις αλλαγές που κανείς . Αν βγεις από την εφαρμογή τις χανεις

Έχω προσπαθήσει τα πάντα δε μπορώ να το βρω. Μόλις πατάς αυτά τα πλήκτρα ανοίγει μέσα στο μενού δεν σε αφήνει απλά να τα πατήσεις από τρεις φορες
ναι ακριβως αυτο! το ιδιο προβλημα εχω

enable tunneling! και δεν κολλαει! το εχω κανει σε αλλο tv οχι σε samsung ομως. αφου η comsote δεν την ενδιαφερει να φτιαξει το app

ναι ακριβως αυτο! το ιδιο προβλημα εχω
Γενικός η εφαρμογή στις Samsung είναι κακογραμμένη. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Τα έχω αναφέρει τόσες φορές. Αργούν τα κανάλια να αλλάξουν στο ζαπινγκ. Παγώματα στην εικόνα όταν πρώτο μπεις στην εφαρμογη για να βρει την κατάλληλη ανάλυση, κυκλάκια που γυρίζουν κλπ κλπ που σε οδηγούν να συνδέσεις το box Παρα τα λεφτά που έδωσες για smart tv

Γενικός η εφαρμογή στις Samsung είναι κακογραμμένη. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Τα έχω αναφέρει τόσες φορές. Αργούν τα κανάλια να αλλάξουν στο ζαπινγκ. Παγώματα στην εικόνα όταν πρώτο μπεις στην εφαρμογη για να βρει την κατάλληλη ανάλυση, κυκλάκια που γυρίζουν κλπ κλπ που σε οδηγούν να συνδέσεις το box Παρα τα λεφτά που έδωσες για smart tv
ακριβως αυτο! αυτο με το παγωμα το εκανε και android tv και με το "enable tunelling" λυθηκε

Έχω προσπαθήσει τα πάντα δε μπορώ να το βρω. Μόλις πατάς αυτά τα πλήκτρα ανοίγει μέσα στο μενού δεν σε αφήνει απλά να τα πατήσεις από τρεις φορες
Παρομοιως στον δεκτη της Cosmote Skyworth

Το κατάφερα, και στο box και σε Xiaomi stick.
Επιτέλους έφερα στο Xiaomi την επιλογή της ποιότητας χειροκίνητα. Μόνο το hevc force δεν δουλεύει σε κανάλια που το υποστηρίζουν (Cosmote Sport 5,6) που στο box είναι by default σε hevc με πάρα πολύ ωραία εικόνα
Μπορείς αν θέλεις να μου πεις τον τρόπο που το έκανες γιατί δεν μπορώ να το βρω .

Δεν καταφερα να μπω στα κρυφα μενου.
Πατησα εκει που λες, αλλα ανοιγει το μενου με τα καναλια και μπαινει στο πρωτο της σειρας.
Τι δεν κανω σωστα;
Σαμσουνγκ τι βι εχω.
Είπαμε δε λειτουργεί στη samsung. Μόνο σε android tv k google tv

Πάντως ούτε στο mecool km2 plus μπορώ να μπω. Μπαίνει μέσα στα κανάλια πατώντας παρατεταμένα το οκ.

Συνεδεσα την κεραια για τα επιγεια καναλια της digea στον Skywοrth και:
Απορια 1η: ΔΕΝ ειναι δεκτης επίγειας ληψης! Κανεις κανονικα ληψη και συντονισμο, οπως οι λοιποι ψηφιακοι δεκτες digea, αλλα τα καναλια λαμβανονται και παιζουν μεσω ιντερνετ! Ενας περιεργος συνδυασμος, γιατι κοβοντας το ιντερνετ δεν παιζουν!.
Απορια 2η: στα επιγεια ψηφιακα γυριζει το κυκλακι "αναζητησης" δικτυου, συνεχως λες και κόπηκε η συνδεση ενω παιζει κανονικα - στα κανονικα καναλια της cosmote δεν εμφανιζεται!

Ούτε εγώ μπόρεσα να το κάνω. Έχει να κάνει μήπως με το μενού των προγραμματιστών;