antonogreg
Senior Member
- 16 December 2007
- 408
Έχει πολλές επιλογές το θέμα είναι όμως ότι δεν κρατάει τις αλλαγές που κανείς . Αν βγεις από την εφαρμογή τις χανειςΕγω ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορείτε να διορθώσετε μέσα απ αυτές τις ρυθμίσεις
ναι ακριβως αυτο! το ιδιο προβλημα εχωΈχω προσπαθήσει τα πάντα δε μπορώ να το βρω. Μόλις πατάς αυτά τα πλήκτρα ανοίγει μέσα στο μενού δεν σε αφήνει απλά να τα πατήσεις από τρεις φορες
enable tunneling! και δεν κολλαει! το εχω κανει σε αλλο tv οχι σε samsung ομως. αφου η comsote δεν την ενδιαφερει να φτιαξει το appΕγω ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μπορείτε να διορθώσετε μέσα απ αυτές τις ρυθμίσεις
Γενικός η εφαρμογή στις Samsung είναι κακογραμμένη. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Τα έχω αναφέρει τόσες φορές. Αργούν τα κανάλια να αλλάξουν στο ζαπινγκ. Παγώματα στην εικόνα όταν πρώτο μπεις στην εφαρμογη για να βρει την κατάλληλη ανάλυση, κυκλάκια που γυρίζουν κλπ κλπ που σε οδηγούν να συνδέσεις το box Παρα τα λεφτά που έδωσες για smart tvναι ακριβως αυτο! το ιδιο προβλημα εχω
ακριβως αυτο! αυτο με το παγωμα το εκανε και android tv και με το "enable tunelling" λυθηκεΓενικός η εφαρμογή στις Samsung είναι κακογραμμένη. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Τα έχω αναφέρει τόσες φορές. Αργούν τα κανάλια να αλλάξουν στο ζαπινγκ. Παγώματα στην εικόνα όταν πρώτο μπεις στην εφαρμογη για να βρει την κατάλληλη ανάλυση, κυκλάκια που γυρίζουν κλπ κλπ που σε οδηγούν να συνδέσεις το box Παρα τα λεφτά που έδωσες για smart tv
Παρομοιως στον δεκτη της Cosmote SkyworthΈχω προσπαθήσει τα πάντα δε μπορώ να το βρω. Μόλις πατάς αυτά τα πλήκτρα ανοίγει μέσα στο μενού δεν σε αφήνει απλά να τα πατήσεις από τρεις φορες
Στο skyworth ανοίγει το μενού. Απλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο οκ από τρεις φορές για λίγοΠαρομοιως στον δεκτη της Cosmote Skyworth
Μπορείς αν θέλεις να μου πεις τον τρόπο που το έκανες γιατί δεν μπορώ να το βρω .Το κατάφερα, και στο box και σε Xiaomi stick.
Επιτέλους έφερα στο Xiaomi την επιλογή της ποιότητας χειροκίνητα. Μόνο το hevc force δεν δουλεύει σε κανάλια που το υποστηρίζουν (Cosmote Sport 5,6) που στο box είναι by default σε hevc με πάρα πολύ ωραία εικόνα
Δεν καταφερα να μπω στα κρυφα μενου.
Είπαμε δε λειτουργεί στη samsung. Μόνο σε android tv k google tvΔεν καταφερα να μπω στα κρυφα μενου.
Πατησα εκει που λες, αλλα ανοιγει το μενου με τα καναλια και μπαινει στο πρωτο της σειρας.
Τι δεν κανω σωστα;
Σαμσουνγκ τι βι εχω.
Ναι, ειχα απαντησει χωρις να εχω δει, τι ειχε ειπωθει, μη συγχίζεσαι.Είπαμε δε λειτουργεί στη samsung. Μόνο σε android tv k google tv
Μια φορα παρατεταμένα στο "προγραμμα"!Στο skyworth ανοίγει το μενού. Απλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο οκ από τρεις φορές για λίγο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.