Απορίες για Cosmote TV

Καλησπερα! Εχει ενας γνωστος μου κοσμοτε και εχει συνδεσει τον λογαριασμο του και σε εμενα. Δουλευει μια χαρα αλλα ακομη και οταν δεν βλεπει αυτος οτι αθλητικη εκπομπη βλεπω ειναι 6 λεπτά πισω. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπερα! Εχει ενας γνωστος μου κοσμοτε και εχει συνδεσει τον λογαριασμο του και σε εμενα. Δουλευει μια χαρα αλλα ακομη και οταν δεν βλεπει αυτος οτι αθλητικη εκπομπη βλεπω ειναι 6 λεπτά πισω. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο;
Πατα μια αλλαγή καναλιού μήπως έχεις μπει στο replay tv

Καλημέρα.
Παρατήρησα ότι ο skyworth έχει θύρα για κλασσική κεραία (όπως οι τηλεοράσεις).
Αν συνδέσω κεραία κανονική πως θα κάνω αναζήτηση τα κλασικά ελεύθερα κανάλια όπως κάνουμε στην TV ? Γνωρίζει κανείς;

Έχω δορυφορικό αποκωδικοποιητή από φίλο που έληξε η συνδρομή του. Μπορώ να ενεργοποιήσω σε αυτόν δικό μου πακέτο και να έχω tv τόσο μέσω streaming όσο και μέσω δορυφόρου;

Εχω μια απορία, έχω δορυφορικό και μπορώ να δω από την εφαρμογή μόνο σε μια συσκευή ακόμα είτε αθλητικό είτε άλλο κανάλι. Ετσι ειναι πλεον;
Θυμάμαι παλιά μπορούσα να δω κ σε άλλες συσκευές εκτός από αθλητικά. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν θέλω να πάρω έξτρα θέαση πρέπει να πάρω το πακέτο έξτρα συσκευών.

• Like
Reactions: sgypnos
Εχω μια απορία, έχω δορυφορικό και μπορώ να δω από την εφαρμογή μόνο σε μια συσκευή ακόμα είτε αθλητικό είτε άλλο κανάλι. Ετσι ειναι πλεον;
Θυμάμαι παλιά μπορούσα να δω κ σε άλλες συσκευές εκτός από αθλητικά. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν θέλω να πάρω έξτρα θέαση πρέπει να πάρω το πακέτο έξτρα συσκευών.
Παντα ετσι ηταν. Και μαλιστα αυτο γινεται γιατι στο δορυφορικο δεν υπαρχει ουτε On demand ουτε replay, ετσι σου δινουν ενα license ωστε να εχεις τα benefits που δινει.