Απορίες για NOVA

Ποιος θα έχει IPTV εκτός δορυφόρου; Η Vodafone δεν έχει μόνο IPTV και η Nova μόνο μέσω δορυφόρου;

Είχα την εντύπωση οτι συνεργαζόταν με nova όπως και η Forthnet δηλαδή μόνο δορυφόρο.

Αν εχει μόνο IPTV και όχι δορυφόρο γράψτε λάθος.

ΤΟ site τους είναι αχταρμας δεν βγάζεις άκρη.

Μου φαινεται ότι τα 4 μεγαλα κύπελλα ποδοσφαίρου θα μείνουν στα αζήτητα.Αν ήταν,δε θα είχε ανακοινωθεί κάτι ή δεν θα υπήρχε διαφορετικό τρέιλερ?

Μου φαινεται ότι τα 4 μεγαλα κύπελλα ποδοσφαίρου θα μείνουν στα αζήτητα.Αν ήταν,δε θα είχε ανακοινωθεί κάτι ή δεν θα υπήρχε διαφορετικό τρέιλερ?

Εννοείται ότι θα υπήρχε. Ειδικά αν η wind είχε δικά της αθλητικά κανάλια και όχι της nova, σίγουρα θα εξασφάλιζε τα κύπελλα στους συνδρομητές της.

Υπαρχει περίπτωση να μπει nova cinema 3&4 στο nova go?

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλό θα ήταν να προστεθούν. Πλάκα,πλάκα η Nova έχει παραμελήσει τελείως το Nova Go. Έτσι τουλάχιστον βλέπω.

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Καλό θα ήταν να προστεθούν. Πλάκα,πλάκα η Nova έχει παραμελήσει τελείως το Nova Go. Έτσι τουλάχιστον βλέπω.
Όπως ρώτησα δεν βλέπω λένε ότι θέλουν να είναι on demand εδώ replay TV δεν έχει στα nova cinema στο go μόνο στα Sports

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Μα τι νόημα έχει να υπάρχουν στο Nova Go οι ταινίες, υπάρχουν στο on demand; Στα sports το καταλαβαίνω.
Δεν έχουν όλοι nova on demand... Είναι πολλοί στην επαρχία που δεν έχει δίκτυο η forthnet...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήδη κυκλοφορήσε το app Vodafone TV everywhere
Από ότι είδα το App λέγεται Vodafone TV. Το έχει κάποιος να μας πει δύο πράγματα;;; Το fox +το έχει;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, επειδή γύρισα από διακοπές και έχω βρει τη σειρά των καναλιών άνω κάτω, πήγα στις ρυθμίσεις στα αγαπημένα, να βάλω τα κανάλια που βλέπω πιο πολύ, έφτιαξα το favorite 1,έκανα exit για αποθήκευση, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά τα αγαπημένα. Ποιο κουμπί πατάω για να τα βρω; Έχω τον 831.

Πάτα το κουμπί να βγει η λίστα καναλιών.
Πιθανών ψηλά στη λίστα θα βλέπεις μπουκέτο Nova.
Mε δεξί η αριστερό βελάκι ψάξε τη λίστα -αγαπημένο που έφτιαξες

Το βρήκα, το μπουκέτο που έφτιαξα, δεν μπορώ να του αλλάζω κανάλια με τον κλασικό τρόπο;

Θυμάται κανείς τι ήταν τα nova games και το nova scope?

Σε ρώτησαν σε κανένα τηλεπαιχνίδι και έχασες?
Τα nova games ήταν κάτι υπέροχα παιχνίδια σκάκι, κάτι με διαμάντια, ένα φοβερό ποδοσφαιράκι Παγκόσμιο Κύπελλο και 2-3 ακόμα.
Ειδικά το ποδοσφαιράκι ήταν μυθικό, μα την Αλίθια!
Το novascope (που περιλάμβανε και τα φοβερά games) ήταν διαδραστικές υπηρεσίες.
Μάθαινες ειδήσεις, αν κέρδισες στοίχημα, τζόκερ, λόττο πρότο κλπ,
είχε αναλυτικό πρόγραμμα nova,
πρόγραμμα από σινεμά/θέατρα,
αν πάτωσαν οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο,
εφημερεύοντα νοσοκομεία και διανυκτερεύοντα φαρμακεία (σε περίπτωση που πάτωσαν οι μετοχές σου)
τέτοια πράγματα.
Μου έλειψε όταν το κόψανε.

Είδα έφυγε ο Καραλης από νόβα

Δεν αποκλείεται να πάει στην ΕΡΤ.
Μη φοβάσαι, δεν χάνονται τέτοιοι τύποι.

Πήγε στην ερτ. Δεν είναι απώλεια όμως για το κανάλι. Έχει χρόνια εμπειρίας