Απορίες για NOVA

και δωρο ενα μηνιατικο, σωστα? πρεπει να δηλωσω κατι στην τραπεζα? πως θα επωφεληθω αυτου του μπονους? πρεπει να παω απο φορθνετ?

Ειχα την εντυπωση πως η εκπτωση (το 4% στο οποιο αναφερεσαι) ηταν αυτο που συγκεντρωτικά φαινεται σαν δωρεαν 13ος μηνας. Βεβαια για να ηταν ετσι και να ειχες συγκεντρωσει 25ευρω σε ενα χρονο, η μηνιαια ποσοστιαια εκπτωση θα επρεπε να ηταν σχεδον διπλασια. Ισως να ζητησεις διευκρινηση. Για την παγια εντολη παντως δε χρειαζεται να πας στην τραπεζα. Μπορεις απλα να τους παρεις ενα τηλεφωνο ή να δεις στο ιντερνετ αν εκτελουν παγιες πληρωμες για να σιγουρευτεις (πλεον ολες οι συστημικες τραπεζες το κανουν). Εμενα μου ειχε μονο ζητηθει να παω σε υποκαταστημα forthnet με την καρτα και ταυτοτητα για να υπογραψω την αιτηση. Απο εκει και περα δε χρειαζεται να κανεις κατι περαιτερω (τουλαχιστον για τον δωρεαν 13ο μηνα).

Ή μηνιαία έκπτωση δίνεται,ή ο 13ος μήνας δωρεάν.Όχι και τα 2 μαζί.
Με πάγια εντολή πληρωμής με πιστωτική κάρτα,δίνεται ο 13ος μήνας δωρεάν.

Χτες κατά τις 1 το βράδυ είχε live αγώνα NFL με ελληνική μετάδοση! Το είχαν κάνει ξανά ; μέσα στις γιορτές δεν είχα πετύχει ελληνική κάλυψη αγώνα.

Last edited by a moderator:
Συνήθως στον αγώνα που είναι "νωρίς" από τους 2 που συνήθως δείχνει, ο πρώτος έχει περιγραφή από τον "μπασκετικό" Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος όμως είναι και γνώστης του NFL.

Γνωρίζει κανείς ποσα χρόνια ακόμα υσχιει ή συμφωνία νοβα-turner broadcasting
Eπησης τελειώνει ή συμφωνία φέτος δύο μεγάλων στούντιο ποια είναι αυτά;

καλησπερα , ειναι μια απορια που χρονια ηθελα να την πω :) ... παλια η Nova ελεγε οτι οι σειρες και οι ταινιες δεν θα εχουν διαφημισεις ... δηλαδη σε μερικες σειρες στο φοξ και αλλου και ταινιες σε να σημειο βαζουν επιστροφη σε λιγο και βαζουν κανονικες διαφημιζεις απο χ εταιριες αυτοκινητων εως αναψυκτικα ... θελω να πω οτι η συνδρομητικη αυτη και γενικα δεν πρεπει να εχουν διαφημισεις στις σειρες η ταινιες ... αυτο γιατι το κανουν .

Το fox είναι ενα κανάλι που απλά υπάρχει στο πακέτο της Νόβα όμως και των άλλων συνδρομητικών παρόχων,δεν είναι αποκλειστικότητα της Νόβα.Πέρα απο αυτο μονο για τις ταινίες είχε αναφερθεί αυτο που λες και όντως πότε δεν διακόπτονται για διαφημίσεις.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ με κάποιον τρόπο να γράψω το Super Bowl στην Nova και να το δω μετά όποια ώρα θέλω? Έχω την εντύπωση πως υπάρχει η δυνατότητα αλλα δεν το έχω ψάξει ποτέ

Αν εχεις τον pvr, εχει ενσωματομένο σκληρό δισκο για εγγραφες, οποτε ανετρεξε στο εγχειριδιο χρησης. Αν εχεις τον 831, ο δεκτης πρεπει να εχει την εκδοση λογισμικού 65/2.0.0.41, η οποια υποστηριζει τις εγγραφες σε εξωτερικό δισκο. Η αναβαθμιση γινεται μεσω του myaccount. Επειτα, χρειαζεται δισκος σε usb, με εξωτερικη τροφοδοσια. Μπορεις να διαβασεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα μεσα αποθηκευσης εδω. Απο εκει και περα, μπορεις να προγραμματισεις μια εγγραφη πηγαινοντας στo EPG σε οποιοδηποτε προγραμμα και πατωντας rec.

Σωστά τα λέτε.
Θυμάμαι σε παρόμοια συζήτηση, κάποιος έγραψε ότι δεν "βλέπει" την επιλογή και κάποιος ότι την "βλέπει."
Τσέκαρα και δεν την έβλεπα ούτε εγώ. (Θυμίζω πως την τελευταία αναβάθμιση την πείρα μέσω my account)

Με αφορμή σήμερα το ποστ του φίλου cmoustakas κοίταξα και πάλι αλλά δεν..... υπάρχει.. :smile:

Euronews τώρα ενώ ο ήχος είναι ρυθμισμένος (στις επιλογές) στα ελληνικά, ακούγεται στα αγγλικά. Τι έγινε ρε παιδιά καταργήθηκε η ελληνική γλώσσα; ξέρει κανείς; :violent-smiley-030:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενημέρωση από τα παιδιά εδώ στο support
"Καλησπέρα algedan, Το παραπάνω συμβαίνει λόγω στάσης εργασίας που κήρυξαν η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ.

Δημήτρης, Forthnet Support"

Ευτυχώς γιατί είναι ένα από τα κανάλια που μου αρέσει.