Απορίες για NOVA

Καλημέρα Νικόλα, να έχεις μια όμορφη μέρα! δεν το ήξερα αυτό με το Euronews, θεώρησα ότι μια που είναι κανάλι με έδρα στο εξωτερικό ότι οι δημοσιογράφοι του θα ήταν σε άλλη ένωση. Δεν το σκέφτηκα και καθόλου, ευτυχώς γιατί μου αρέσει αυτό το κανάλι.

Με το νέο υpdate ο απλός pace δέχεται και εγγραφές σε εξωτερική μονάδα. Έχετε να πρότεινετε κάτι δοκιμασμενα συμβατό σε εξωτερικό σκληρό δίσκο;

Εχω τον απλό δέκτη κ τις τελευταίες ημέρες πατώντας το κουμπί info βλέπω 2 κ 3 φορές στη λίστα με τα προγράμματα το ίδιο πρόγραμμα. Συμβαίνει και σε άλλους; υπάρχει λύση;

@ Tassos_th και @ npil Δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση μέσω του menu του δέκτη, η μέσω myaccount.:smile:
Το έχω δοκιμάσει ήδη κ τώρα το ξανά δοκίμασα κ μου λέει οτι είναι αναβαθμισμένο...

Kαι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα αναβάθμιση μέσω του Myaccount.
Ο δέκτης έλεγε ότι είναι αναβαθμισμένος.

Καταρχήν να υποθέσω πως μιλάμε για τον 831.
Ποια version έχεις μπορείς να δεις στο menu και να μου πεις
Η version που εχω είναι η 1.0.4.21 ....
Θα δοκιμάσω και μέσω my account. ..

Εμένα πάλι δεν βγάζει τίποτα περισσότερο από 2 ώρες προγράμματος στο epg .Δεν μπορώ να δω τι παίζει για παράδειγμα σε 5 ώρες από τώρα σε οποιοδήποτε κανάλι.

Παιδιά επειδή είμαστε στο νήμα "για απορίες" τουλάχιστον αναφέρετε για ποιο δέκτη μιλάμε. :smile:

Άκυρο είδα πίσω πως έχεις τον 831.
Δοκίμασες επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις?

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Παιδιά επειδή είμαστε στο νήμα "για απορίες" τουλάχιστον αναφέρετε για ποιο δέκτη μιλάμε. :smile:
Ο δικός μου είναι ο hd pace 831

Παιδιά επειδή είμαστε στο νήμα "για απορίες" τουλάχιστον αναφέρετε για ποιο δέκτη μιλάμε.
Άκυρο είδα πίσω πως έχεις τον 831.
Δοκίμασες επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις?
Εξακολουθεί ν α βγάζει "πληροφορίες προγράμματος μη διαθέσιμες" ... Εμφανίζει μονο το τι παίζει αυτή τη στιγμή και τίποτα παραπάνω.

Δεν είπες αν έκανες επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δες και πια αναβάθμιση έχεις περασμένη. Πράσινο κουμπί -> με το βέλος προς τα κάτω, -> πληροφορίες.

Εξακολουθεί ν α βγάζει "πληροφορίες προγράμματος μη διαθέσιμες" ... Εμφανίζει μονο το τι παίζει αυτή τη στιγμή και τίποτα παραπάνω.

Και σε εμένα το ίδιο, τίποτα παραπάνω. Έχω τον αναβαθμισμένο 831. Αναγκαστικά εγγραφή κάνω από το menu-tv guide.

...τώρα ήρθαν πληροφορίες αλλά άλλη φορά δεν έρχονται για αρκετή ώρα. Δεν ξέρω, είναι άραγε κάνα πρόβλημα από τους server της ΝΟΒΑ ή πρόβλημα στο firmware του 831;

Κάντε μια επανεκκίνηση από το μενού του δέκτη. Σε παρόμοιο πρόβλημα και σε καθυστέρηση απόκρισης των εντολών του χειριστηρίου έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε στα φυσιολογικά του.

version 65/2.0.0.41 αυτό γράφει στο Βοήθεια/Πληροφορίες. Ξέρουμε τίποτα για αυτή την έκδοση Νίκο;