Απορίες για NOVA

Γεια σας. Έχω έναν 831. Θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να τον συνδέσω με έναν παλιό Panasat; Λογικά θα βλέπω το ίδιο κανάλι και στους δύο, αλλά αυτό δε με πειράζει.

Last edited by a moderator:
Όχι, ο panasat δεν μπορεί καν να κατεβάσει πλέον τις βασικές συχνότητες της nova καθώς έχουν περάσει σε dvb-s2.

Οπότε σύνδεση σε άλλη τηλεόραση μόνο μέσω RF out ε;
Κι αν θέλω να δω τα ελεύθερα δορυφορικά; Δε μπορώ να πάρω δορυφορική έξοδο από τον 831; Κάτι σαν through που λέγαμε παλιά;

Γιατί δεν χρησιμοποιεις το rf out του 831? Μια χαρά θα παίζει σε μια απλή τβ (το ίδιο κανάλι εννοείται)

Θα μετακομίσω και πήγα σε κατάστημα για να δω τι θέλουν, θέλουν λογαριασμό της ΔΕΗ, 50 ευρώ που θα έρθουν στον πρώτο λογαριασμό, 15 με 20 ημέρες για την μεταφορά του αριθμού! Επίσης γίνετε αυτόματα ανανέωση της συνδρομής για 12 μήνες!!!

Γιατί γίνετε κάτι τετοιο, ξέρει κανείς; Το θεωρώ απαράδεκτο.

εμεις που 2 pvr 865 αν μας χαλασουν τι κανουμε? παρατραβηξε η ιστορια νομιζω

Θα μετακομίσω και πήγα σε κατάστημα για να δω τι θέλουν, θέλουν λογαριασμό της ΔΕΗ, 50 ευρώ που θα έρθουν στον πρώτο λογαριασμό, 15 με 20 ημέρες για την μεταφορά του αριθμού! Επίσης γίνετε αυτόματα ανανέωση της συνδρομής για 12 μήνες!!!

Γιατί γίνετε κάτι τετοιο, ξέρει κανείς; Το θεωρώ απαράδεκτο.

Απαντηση στο ερωτημα σου από τον χρηστη lostromos που καταλαθος την εστειλε σε Report!!!

[Τα τελευταια 5 χρονια εχω κανει 2 μετακομισεις. Στην πρωτη εμεινα 7 μερες χωρις ιντερνετ, στην δευτερη συνδεθηκα την επομενη μερα...νομιζω εχει να κανει με το ποτε θα ελευθερωση την γραμμη ο ΟΤΕ. Το 50αρικο δεν ισχυε. Παρολο που κ εμενα μου ειπαν να πληρωσω, ο τεχνικος που ηρθε δεν μου ζητησε λεφτα!!!!]

Καλημέρα.Ισχυει η τηλεφωνική ανανέωση χωρίς υπογεγγραμενο συμβολαιο?Μπορεί να ασπαστεί?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σπαστει

μια ερώτηση: τα μικροκάναλα γιατί δεν είναι ανεβασμένα στη Nova; Ο Ote tv δεν έχει θέμα, τα έχει κανονικά.

αν θες περιφεριακα καναλια τηλεμαρκετιγκ καλυτερα να επιλεξεις τον οτε. μην λες τετοια και μας τα φορτωσουν και στην νοβα

δηλαδη ειναι καλυτερα να μην εχουμε καναλια ,γιατι αυτο συμβαινει στη νοβα τωρα το περιεχομενο ειναι φτωχο ειδικα αν δεν εισαι στα σπορ και σινεμα πακετα. καποια περιφερειακα ειναι πολυ αξιολογα και θα επρεπε να το σκεφτουν εκει στη νοβα μιας και δε κοστιζουν και πολλα

blue sky,smile, AB (για τσουκαλα) αρτ, αττικα, rise δεν εχουν μονο τηλεμαρκετινγ και δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα να τα βλεπουμε στη digea

οτι θα πληρωσουν καποιοι συνδρομιτικη τηλεοραση για να βλεπουν μια ωρα εκπομη τον τσουκαλα στο ΑΒ το αφηνω ασχολιαστο.

να υποθεσω δεν εισαι ολυμπιακος. ξαναλεω ομως δεν ειναι ολοι στην αθηνα οποτε οπως καταλαβαινεις το να μπουν αυτα τα καναλια στη συνδρομητικη ειναι μονοδρομος να τα δεις στην επαρχια. οπως εσενα σε ενδιαφερουν τα ντοκιμαντερ αλλον η μουσικη κλπ ετσι καποιον τον ενδιαφερουν τα μικρα καναλια της αθηνας. ξερω παρα πολλους που γιναν συνδρομητες μονο για να βλεπουν mad tv στην επαρχια οπως και το κοντρα και το action24 που υπαρχουν στο πακετο και αρκετος κοσμος τα παρακολουθει

αφού υπάρχουν στην digea έπρεπε να υπάρχουν και στη Nova, δεν τίθεται θέμα τι προσφέρουν.
Και για μένα ο Σκάι και το Μεγκα δεν προσφέρουν τίποτα και θα έπρεπε να καταργηθούν. Δεν σημαίνει κάτι όμως.

Θα πρέπει να τα ανεβάσει η Nova και άμεσα, οι μουσουλμανικές άπειρες σαβούρες που έχει δεν σε πειράζουν;

Να φτιάχνει και ο χρήστης μενού, όχι οτι μας πασάρει και αυτό είναι.

να ανεβασει 50 περιφερειακα καναλια??

ελπιζω οταν κανουν ερευνες αγορας να μην λετε τετοια. ημαρτον!

να τα βλεπεις μεσω digea τοτε. γιατι δεν λες στη digea να τα εκπεμπει αυτη?

εχουμε χασει τελειως το νοημα της συνδρομητικης τηλεορασης και το εχουν παρει χαμπαρι μου φαινεται οι εταιριες.

η νοβα εχει να προσθεσει ποιοτικο καναλι κατι χρονια και παραλληλα εχει διωξει το μισο Premium περιοεχομενο απο τα novacinema/novasports και λενε καποιοι γιατι δεν εχει τον τσουκαλα! οτι ναναι

το θεμα ειναι γιατι δεν εχει τα καναλια του history, γιατι δεν εχει τα καναλια της discovery, γιατι δεν εχει τα καναλια της fox, γιατι δεν εχει τα καναλια της hbo κλπ......

Last edited: