Απορίες για NOVA

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά δεν νομίζω να μην ξεκινήσει. Σε κάθε περίπτωση μια δοκιμή ειναι οτι το καλύτερο.

Σκέφτομαι μην κουραστεί ο δίσκος πάντα ανοιχτός. Απο την αλλη έχει εγγύηση οποτε λεω να τον αφήσω.
Η κοπελα ειπε καλο είναι να μην τον σβήνω ποτε τον δέκτη γιατί έρχονται νεα σήματα.

(Σημερα παρέλαβα τον νεο δεκτή πολυ όμορφος και μικρός κουμπωσα και σκληρο και ειναι οκ)

Ερώτηση

Οταν παω on-demand
Μπορώ με κάποιον τρόπο να κατεβάσω επεισόδιο-α και να αποθηκευτούν στον σκληρό δισκο να να το αλλη στιγμή;

Γενικά ξεκιναει. Ωστόσο καμια φορά με τις περιβαλλοντικες σκαλώνει το epg και μπορει να την χασεις.

Οταν ειναι οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις ειναι στο ποτέ και Αναμονή τότε ναι δουλεύει συνέχεια. Αν θες να κλείνει πρέπει να αλλάξεις τις ρύθμισεις έτσι ώστε να κλείνει και ο δέκτης και ο δισκος π.χ 4 Ώρες και Απενεργοποίηση.

Αν και το άφησα στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις αναμονή, σήμερα το πρωί μετά από 9 ώρες παρατήρησα ότι το λαμπάκι του σκληρού δίσκου ήταν σβηστό.
Οπότε μάλλον μετά από κάποιες ώρες " σβηστού δέκτη " λογικα κλείνει και η παροχή usb με αποτέλεσμα να σβήνει και ο δίσκος .

Το άφησες στην αναμονή αλλά στην πρώτη επιλογή δεν είχες το ΠΟΤΕ πρέπει να είχες επιλογή 4 Ώρες, άρα μετά από τις 4 ώρες έκλεισε και ο δέκτης και ο δίσκος.

Αρνητικό !! Επιλογη ποτε + αναμονη
Θα το δω και σημερα βραδυ και θα ξανα γραψω το πρωι

Η επιλογή ήταν ποτε και αναμονη πάντως.
Γι'αυτό μου εκανε εντύπωση

Αρνητικό !! Επιλογη ποτε + αναμονη
Θα το δω και σημερα βραδυ και θα ξανα γραψω το πρωι

Η επιλογή ήταν ποτε και αναμονη πάντως.
Γι'αυτό μου εκανε εντύπωση

Λοιπον μπηκα σπίτι μετα απο 9.5 ωρες παλι το λαμπακι του σκληρού δίσκου σβηστό..
Αρα τυχαιο δεν ειναι. Προφανώς μετα απο κάποιες ώρες κλείνει η παροχή usb με αποτέλεσμα να σβηνει ο δίσκος.
Υπενθυμίζω usb 3.0 500 GB Segate και ρυθμίσεις ποτέ και αναμονή στον δέκτη 3001

εδω και λιγες ωρες υστερα απο παλινωδιες τεσπα με συνεργειο που δν ηρθε και δευτερο που ηρθε και ηθελε να με φεσωσει τον αποκωδικοποιητη ειμαι κατοχος νοβα.
θελω να ρωτησω αν τα 250 ελευθερα καναλια που λενε οτι μπορω να πιασω λενε τπτ και πως μπορω να τα πιασω.ειναι τοπικα ελληνικα οπως ειχε ο οτε η μονο εκλησιαστικα πακιστανικα και κινεζικα?επισης ραδιοφωνα ειναι μονο το λοβ και το μελωδια που βλεπω η μπορω να ψαξω κιαλλα?και τελος επειδη καλομαθα με το ριπλει τιβι εχει κατι αντοστοιχο η νοβα?
ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο οποιου απαντησει

REPLAY, όχι δεν έχει.Όμως όλες οι ταινίες και σειρές ανεβαίνουν στο ondemand αν έχεις το δέκτη συνδεδεμένο με το μοντεμ.Τα 250 είναι από τηλεχειριστήριο.Πατάς το οκ και μετά επιλέγεις public με τα βελάκια.Ραδιόφωνα ότι βλέπεις όταν πατάς το πλήκτρο radio.

Μετά από πόσο καιρό ""ανεβαίνει"" στο on demand επεισόδιο σειρας που προβάλετε;

μετά από λίγες ώρες, τουλάχιστον αυτο συμβαίνει με το NCIS που παρακολουθώ.

Ερώτηση :: novasports 4 HD , Βουλή , Epsilon Tv εχω ακρίβεια 0% σταθμη 0%
Απο το πρωι ετσι ξαφνικα.
Τα αλλα παιζουν απροβλημάτιστα μεν οριακά δε.
Πχ novasports 1HD ποιότητα 20% ισχυς 48%
Αυτο τωρα τι ειναι;

Κουνήθηκε το πιάτο; η ειναι ετοιμοθάνατο το lnb ?

Ξεκινά με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη. Αν δεν στρώσει τότε ρίχνεις το βάρος στο πιάτο.

Πηρα support επαναφορα δεκτη , εκ νεου σαρωση αλλα τπτ.

**Εβαλα αλλο καλωδιο ( που ειχα καβατζα ) που συνδέεται μεταξύ πριζας και δεκτή και έφτιαξε.

Να επισημανω οτι ετσι ξαφνικα χαλασε σε ενα πρωινό..δεν ηταν τσαλακωμένο ουτε πειραγμενο ουτε τπτ.

Υγρασία, οξείδωση, αστοχία υλικου, ελαχιστη κινηση που να προκαλεσε καμια απωλεια, αρκετά ειναι πιθανα.

Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω την κάρτα του δέκτη μου σε αλλον δέκτη αν θα λειτουργεί κανονικά.

Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Όχι αυτό δεν γίνεται.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Κρίμα γιατί εχω τον παλιό δεκτη κ ενας συγγενής μου που διέκοψε το συμβόλαιο του έχει τον καινούργιο κ τωρα θα πάει χαμένος...

Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk