Απορίες για NOVA

Έβαλα την κεραία της τηλεόρασης και τουλάχιστον τα βρήκε έτσι.

Κάτι άλλο όμως που παρατήρησα. Ενώ στην αρχή μου έβγαζε κατηγορία Nova με τα κανάλια της nova και κατηγορία Movies με τις ταινίες και τα novacinema, τωρα δεν υπάρχουν. Τα cinema ειναι μόνο στο all.

Πόσο νόμιμο είναι το πέναλτι διακοπής να είναι πάγιο, ανεξάρτητο με το πόσο κοντά είναι το συμβόλαιό σου στη λήξη του ή όχι;Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόσφατη νομοθεσία; Στη νόβα λένε ότι είτε κόψεις τον πρώτο, είτε στον 22ο μήνα του συμβολαίου, θα πληρώσεις 250

Πόσο νόμιμο είναι το πέναλτι διακοπής να είναι πάγιο, ανεξάρτητο με το πόσο κοντά είναι το συμβόλαιό σου στη λήξη του ή όχι;Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόσφατη νομοθεσία; Στη νόβα λένε ότι είτε κόψεις τον πρώτο, είτε στον 22ο μήνα του συμβολαίου, θα πληρώσεις 250

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νομοθεσία για το θέμα αυτό.
Υπάρχει όρος, για τη διακοπή, στο συμβόλαιο που υπογράφεις και κάθε πάροχος βάζει τους δικούς του όρους

Καλησπέρα. Όταν κάποιος γίνει συνδρομητής στις 23/08 στο Novasports θα πληρώσει ολόκληρο το πάγιο του μήνα Αύγουστο; Τι εφαρμόζει η NOVA; Υπάρχει αναλογία παγίου στην έκδοση του 1ου λογαριασμού; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Όταν κάποιος γίνει συνδρομητής στις 23/08 στο Novasports θα πληρώσει ολόκληρο το πάγιο του μήνα Αύγουστο; Τι εφαρμόζει η NOVA; Υπάρχει αναλογία παγίου στην έκδοση του 1ου λογαριασμού; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Κρίνοντας από το δικό μου λογαριασμό,το πάγιο θα χρεωθεί για την περίοδο από 23/8 έως 22/9, θα εκδοθεί 2-3 μέρες μετά (δηλαδή περίπου 25/9) και θα έχει προθεσμία πληρωμής ένα μήνα μετά (περίπου 22/10).

#alany θα εκδοθεί ο λογαριασμός 01-09...θα σε χρεώσει τις 7 μέρες του Αυγούστου, όλο το Σεπτέμβρη και προπληρωμή τον Οκτώβριο.... άρα π.χ. αν πήρες το Novasports pack με 20 , ο πρώτος λογαριασμός θα είναι περίπου 46-47 ...6-7 του Αυγούστου και από 20 οι δύο ολόκληροι μήνες...

Καλησπέρα.
Πήγα σε ένα κατάστημα σήμερα και πήρα το πακέτο nova full με 25 , μου δόθηκε και δωρεάν ο 3001. Από εγκατάσταση είμαι κομπλέ γιατί ήμουν συνδρομητής.
Μου είπαν ότι θα μου έρθει sms για την ενεργοποίηση μέσα σε 2 μέρες(εύχομαι) και μετά θα μπορώ να συνδέσω και να ξεκινήσει η υπηρεσία.
Αυτό που δεν ρώτησα είναι, για nova go θα πρέπει να κάνω διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας από την αρχή, ή θα μπορώ να συνδεθώ με τα παλιά μου στοιχεία αφού ήμουν παλαιότερα συνδρομητής;

#cantona κάλεσε στο 13831 να σου δώσουν καινούριους κωδικούς......
Ευχαριστώ!
Μόλις κάλεσα, αλλά δεν έχει περάσει ακόμα η αίτηση από το κατάστημα στα κεντρικά για να την δουν και να μπορέσουν να κάνουν την ενεργοποίηση. Οπότε μόνο όταν θα μου έρθει sms , να τους καλέσω για την ενεργοποίηση.... άρα αναμένω

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα.Έβαλα πριν λίγες μέρες NOVA μέσω δορυφόρου και έχω δύο απορίες.Πρώτον, ο μάστορας που ήρθε για την εγκατάσταση μου είπε πως με το παλιό κάτοπτρο που είχα (60αρι) δεν θα πιάσω 100 σήμα, αλλά τελικα δεν πιάνω ούτε 70.Είναι λογικό αυτό για τον hotbird;Θα έχω προβλήματα και όταν ψιχαλίζει;Δεύτερη απορία μου έχει να κάνει με το ondemand.Δεν υπάρχει τρόπος να πας πίσω στο πρόγραμμα και να δεις πχ έναν αγώνα που έχασες όπως στην cosmote tv;Για αυτές τις ελάχιστες επιλογές ταινιών και σειρών μας έχουν πρήξει;

Καλησπέρα ανανέωσα την υπηρεσία μου από 3play σε 2play ουσιαστικά διέκοψα την νόβα.
Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω τις εγγραφές που έχω κάνει μέσω σκληρού δίσκου γιατί τώρα που δεν έχω Nova μου λέει δεν διατίθεται
pvr υπηρεσία.

Οι εγγραφες στον σκληρο δισκο ειναι διαθεσιμες μονο με ενεργη συνδρομη Nova.
Αν κοπει η συνδρομη και υπαρχουν εγγραφες στον δισκο, δεν ειναι πλεον δυνατη η αναπαραγωγη τους.

Ακούστε ένα πρόβλημα που έχω:

εγκατέστησα ένα πιάτο 1μ στο χωριό (Δ.Ελλάδα) και διπλό μάτι που θεωρητικά έπιανε Astra-Hotbird. Ρύθμιση έκανα με ένα πρωτόγονο satfinder που δείχνει απλά αν υπάρχει δορυφορικό σήμα. Η τηλεόραση μια LG, οικονομική σειρά (LG 49UK6200), με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.

Μετά την ανίχνευση σήματος, κάνω αναζήτηση και μου βγάζει ότι όντως πιάνει Eutelsat και Astra και κατεβάζει τα αντίστοιχα κανάλια.
'Ολα καλά μέχρι εδώ, μένω με την εντύπωση ότι πιάνω αυτούς του 2 δορυφόρους.
Πηγαίνω πριν λίγες ημέρες στο χωριό αυτή την φορά με τον δέκτη 3001 της Nova στην οποία έγινα συνδρομητής στο ενδιάμεσο, και κάνω αναζήτηση, Ε. δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ, και έκανα διαφορετικές αναζητήσεις, ρυθμίζοντας κάθε φορά No diseq-c, άλλη φορά στην μία θέση, άλλη στην άλλη.

Με δεδομένο το επίπεδο αυτοματισμών των σύγχρονων δεκτών, ποιά είναι η άποψή σας ;
Υπάρχει περίπτωση να μην πιάνω καθόλου Hotbird, παρά τις ενδείξεις της TV ή κάνω κάτι λάθος ;

Ερώτημα.
Μόλις έβαλα ένα στικάκι στον δέκτη και ενώ μπορώ να γράψω πατώντας το record, ενώ μπορώ να προγραμματίσω ώρα έναρξης και λήξης της εγγραφής, όταν πάω στο πρόγραμμα μου βγάζει μόνο το ρολογάκι για υπενθύμιση. Παλιά αν ξαναπάταγες το ΟΚ έβγαζε εικονίδιο εγγραφής. Έχει αλλάξει κάτι;

Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ το σωστό νήμα αλλά θελω να με βοηθήσετε σε κάτι. Έχω στον δέκτη 831 κ έχω φτιάξει ενα μπουκέτο με αγαπημένα. Πώς μπορώ να κάνω τον δέκτη να δείχνει μόνο τα αγαπημένα που έχω φτιάξει; (γιατί όταν τα επιλέγω μετά από κάποια ώρα ξαναδειχνει όλα τα κανάλια).

Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτημα.
Μόλις έβαλα ένα στικάκι στον δέκτη και ενώ μπορώ να γράψω πατώντας το record, ενώ μπορώ να προγραμματίσω ώρα έναρξης και λήξης της εγγραφής, όταν πάω στο πρόγραμμα μου βγάζει μόνο το ρολογάκι για υπενθύμιση. Παλιά αν ξαναπάταγες το ΟΚ έβγαζε εικονίδιο εγγραφής. Έχει αλλάξει κάτι;

Το usb για να κανει εγγραφή πρέπει να ειναι απο 64GB και πάνω. Βασικά η nova προτείνει usb μόνο για την υπηρεσία timeshif, για εγγραφή προτείνει μόνο σκληρό δίσκο.

Ακούστε ένα πρόβλημα που έχω:

εγκατέστησα ένα πιάτο 1μ στο χωριό (Δ.Ελλάδα) και διπλό μάτι που θεωρητικά έπιανε Astra-Hotbird. Ρύθμιση έκανα με ένα πρωτόγονο satfinder που δείχνει απλά αν υπάρχει δορυφορικό σήμα. Η τηλεόραση μια LG, οικονομική σειρά (LG 49UK6200), με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.

Μετά την ανίχνευση σήματος, κάνω αναζήτηση και μου βγάζει ότι όντως πιάνει Eutelsat και Astra και κατεβάζει τα αντίστοιχα κανάλια.
'Ολα καλά μέχρι εδώ, μένω με την εντύπωση ότι πιάνω αυτούς του 2 δορυφόρους.
Πηγαίνω πριν λίγες ημέρες στο χωριό αυτή την φορά με τον δέκτη 3001 της Nova στην οποία έγινα συνδρομητής στο ενδιάμεσο, και κάνω αναζήτηση, Ε. δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ, και έκανα διαφορετικές αναζητήσεις, ρυθμίζοντας κάθε φορά No diseq-c, άλλη φορά στην μία θέση, άλλη στην άλλη.

Με δεδομένο το επίπεδο αυτοματισμών των σύγχρονων δεκτών, ποιά είναι η άποψή σας ;
Υπάρχει περίπτωση να μην πιάνω καθόλου Hotbird, παρά τις ενδείξεις της TV ή κάνω κάτι λάθος ;

Η δεν βλέπεις Hotbird καθόλου η κάποια ρύθμιση diseqc έχεις στον δέκτη απο το βασικό σπίτι που δεν βλέπει το Lnb σωστά στο χωριό.

Το usb για να κανει εγγραφή πρέπει να ειναι απο 64GB και πάνω. Βασικά η nova προτείνει usb μόνο για την υπηρεσία timeshif, για εγγραφή προτείνει μόνο σκληρό δίσκο.
1ον είναι 128GB και 2ον έγραφα κανονικά παλιά σε ένα 64GB το οποίο όμως χάλασε.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δεκτή ίσως έχει κολλήσει κάτι.

Επίσης το 1ον όπως το τονίζεις έπρεπε να το διευκρινίζεις από το πρώτο ποστ σου για να το γνωρίζουμε έτσι ώστε να σε κατευθύνουμε να δεις μήπως είναι κόλλημα του δεκτή από την αρχή, μάγοι δεν είμαστε ακόμη τουλάχιστον!