Απορίες για NOVA

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Επειδή η ποιότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το LNΒ.... ( ειδικά αν οι διαφορες στο quality είναι μεταξύ των Οριζόντιων και Κάθετων εκπομπών)

...συντονίσου σε κανάλι με τη χαμηλότερη τιμή, στριψε λίγο δεξιά-αριστερα το LNB σου να δεις μήπως αλλάζει κάτι...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της σύνδεσής μου και του προγράμματός μου σε άλλη πόλη;

Έχω ενεργή προσφορά 3play για 1,5 χρόνο ακόμη και σε ένα 6μηνο περίπου θα μετακομίσω. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ.

Πας σε ένα κατάστημα και ζητάς αίτηση μεταφοράς γραμμής σε άλλη πόλη. Ελπίζεις μετά να υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στο νέο σου σπίτι και όλα καλά.

Αίτηση για VDSL απλό απλό 24άρι από 17 Νοεμβρίου και η κυρία NOVA δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Κάθε φορά που τους καλώ μου λένε περιμένουμε από τον ΟΤΕ και μπλα μπλα κλπ....κατά τ'άλλα διαφημίζουν ιδιόκτητο δίκτυο.... Απαράδεκτοι. Είναι φυσιολογικό 1,5 μήνα να μην έχει γίνει η γραμμή VDSL;

Τώρα τελευταία η φορητότητα από ΟΤΕ είναι χρονοβόρα. Οι τεχνικοί του έχουν βαρέσει κόκκινο. Είναι στο χέρι του να σε αποδεσμεύσει.

Η αλλαγή από ADSL σε VDSL απαιτεί και φυσική παρουσία στη καμπίνα για αλλαγή ''πατσαρίσματος'' του ζεύγους στον ενεργό εξοπλισμό. Τώρα έχουν απεργία νομίζω.

#sdragon28 δεν είναι φορητότητα! Είναι απλό Adsl της NOVA σε VDSL της NOVA.. Κοντεύουμε δίμηνο...αν ήταν φορητότητα ..καλό καλοκαίρι...

Για πάμε λίγο.....

Είμαι υφιστάμενος πελάτης χροοονια τώρα.

Βάζω στην διαθεσιμότητα να δω τι μπορώ να βάλω καλύτερα και πάω εκεί που λέι για τους πελάτες της και βάζω το νούμερο μου.

Μου βγάζει ότι δεν έχω καν VDSL έως 50 Mbs στην γραμμή μου.

Όταν κάνω έλεγχο σαν νέος συνδρομητής τότε μου λέει ότι μπορώ να απολαύσω ταχύτητες έως 100Mbps.

Άντε γεια . Με ακούνε εκεί στην νόβα....

Στο site της forthnet εν το μεταξύ αναζήτηση σαν νέος πελάτης μου βγάζει ότι είμαι μέχρι 24 Mbps

Ότι να ναι αυτή η εταιρεία....

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Και γιατί δεν τους στέλνεις κατευθείαν ένα μήνυμα από το να γράφεις εδώ; Δεν θα σε βοηθήσει κανείς γράφοντας εδώ.

Δεν είπα ότι θέλω να με βοηθήσει κάποιος. Τα χάλια τους αναφέρω.
Το πρωί πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τον αριθμό βρόγχου και μετά με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν γιατί έκανα αίτημα διακοπής . Τους είπα ότι ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο απλά τον αριθμό βρόγχου ζήτησα. Άλλα και να ήθελα να διακόψω δεν μπορώ μέχρι τον Σεπτέμβριο που με δεσμεύει συμβόλαιο κάτι το οποίο προσπάθησα να τους το εξηγήσω τηλεφωνικά. Ελπίζω να το κατάλαβαν και να μην βρεθώ ξαφνικά χωρίς υπηρεσία και με πέναλτι από πάνω.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!

Ερώτηση: Έχω κάνει αίτηση από 17 Νοεμβρίου για αναβάθμιση από ADSL NOVA σε VDSL....και μου λένε φταίει ο ΟΤΕ, απεργίες κλπ...αν και νομίζω είναι δικαιολογίες...έχει ενεργοποιηθεί-αναβαθμιστεί κάποιος από εδώ μέσα αυτό το δίμηνο;

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Ερώτηση: Έχω κάνει αίτηση από 17 Νοεμβρίου για αναβάθμιση από ADSL NOVA σε VDSL....και μου λένε φταίει ο ΟΤΕ, απεργίες κλπ...αν και νομίζω είναι δικαιολογίες...έχει ενεργοποιηθεί-αναβαθμιστεί κάποιος από εδώ μέσα αυτό το δίμηνο;
Περίπου 15 Οκτωβρίου εγώ χωρίς θέμα , ενεργοποιήθηκα σε 1 βδομάδα , αλλα λογικά τα προβλήματα τα ακούω απ το Νοέμβριο και μετά

Πας σε ένα κατάστημα και ζητάς αίτηση μεταφοράς γραμμής σε άλλη πόλη. Ελπίζεις μετά να υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στο νέο σου σπίτι και όλα καλά.

Πήγα να ρωτήσω και μου είπε ότι γίνεται αλλά έχει κόστος μεταφοράς 70 και άλλα 25 για το vdsl. Δηλαδή να θέλω απλά να μεταφέρω τη σύνδεση σε άλλη πόλη από την ίδια εταιρία και να πρέπει να πληρώσω και 100 ? Δεν ξέρω πολλά μου φαίνονται.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Είναι για την κατασκευή νέου βρόγχου προφανώς. Δεν έχει γραμμή τηλεφώνου το σπίτι να φανταστώ.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον, αλλά στο χωριό μου (ορεινό και δυσπρόσιτο), εγκατέστησα μόνος μου την κεραία και την ρύθμισα να πιάνει Hotbird και Nova, βοηθούμενος μόνο από μια εφαρμογή SatFinder και την πυξίδα του κινητού...