Απορίες για NOVA

Το θέμα είναι αν το γνωρίζουν ή όχι. Εγώ έγραψα και στο support το θέμα, αλλά απάντηση δεν πήρα. Για την ιστορία έχω τον Pace 831

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Είδα στο on demand το homeland ότι ξεκινά από το 4ο επεισόδιο .τα υπόλοιπα 3 πως μπορώ να τα βρω ;

Τα επεισόδια των σειρών του FOX και FOXlife τις διαχειρίζεται η FOX της Ελλάδος και αυτή είναι αρμόδια για το πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμες online

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

8001001112
13731 χωρ.χρεω.
η μεσω του support στο φορουμ

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Τα επεισόδια των σειρών του FOX και FOXlife τις διαχειρίζεται η FOX της Ελλάδος και αυτή είναι αρμόδια για το πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμες online
Πάντως στην αντίστοιχη υπηρεσία στο ote go .τα είχε όλα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

O OTE πρέπει να έχει κάνει ξεχωριστή συμφωνία με την FOX Greece ώστε να έχει ολόκληρο τον κύκλο της εκάστοτε σειράς, ενώ η Nova ακόμα μας έχει μόνο με τα τελευταία επεισόδια.

πως γινεται ενω κανω ρισετ στο Modem/router να χανονται τα δορυφορικα καναλια απο τον δεκτη της nova χωρις κανενα μηνυμα σφαλματος,απλα μονο μαυριλα..??
μου το ανεφερε ενας θειος μου προχθες και γελαγα,αλλα ειδα οτι το ιδιο συμβαινει και σε εμενα...

Update στο πρόβλημα με τους υπότιτλους: ΕΠικοινώνησα με το support εδώ της nova και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (που είχα κάνει). Το πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει λυθεί, οπότε αν κάποιος συνεχίζει να το έχει ας το δοκιμάσει.

Update στο πρόβλημα με τους υπότιτλους: ΕΠικοινώνησα με το support εδώ της nova και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (που είχα κάνει). Το πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει λυθεί, οπότε αν κάποιος συνεχίζει να το έχει ας το δοκιμάσει.
Εμένα μου το παρουσίασε σε μια ταινία , έβγαλα το δέκτη απ το ρεύμα και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι υπότιτλοι κανονικά

H νοβα εχει replay tv ; εβαλα ενα δισκο 250GB USB 2 πισω στη usb θυρα τον εκανα φορματ μεσα απο το μενου του δεκτη αλλα προσπαθησα ειτε να παγωσω στο novacinema μια ταινια για να παω να φτιαξω εναν καφε και δεν εγινε pause. Αργοτερα ο μικρος μου ζητησε να του κανω μια εγγραφη απο καναλι που εβλεπε και πατωντας το κοκκινο κουμπι δεν εκανε εγγραφη . Κανω κατι λάθος ;

H νοβα εχει replay tv ; εβαλα ενα δισκο 250GB USB 2 πισω στη usb θυρα τον εκανα φορματ μεσα απο το μενου του δεκτη αλλα προσπαθησα ειτε να παγωσω στο novacinema μια ταινια για να παω να φτιαξω εναν καφε και δεν εγινε pause. Αργοτερα ο μικρος μου ζητησε να του κανω μια εγγραφη απο καναλι που εβλεπε και πατωντας το κοκκινο κουμπι δεν εκανε εγγραφη . Κανω κατι λάθος ;

Υποστηρίζει συγκεκριμένο σκληρό δίσκο και usb μόνο μίας εταιρείας.

κατ αρχήν όταν κάνεις φορματ το δίσκο πρέπει να πας με το πράσινο στις πληροφοριες να δείς εαν τον εμφανίζει.
εάν τον εμφανίζει κ δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή κ παύση θα πρέπει να καλέσεις για να σου στείλουν σήματα

Υποστηρίζει συγκεκριμένο σκληρό δίσκο και usb μόνο μίας εταιρείας.

Δεν ισχύει αυτό. Στα φλασάκια είναι λίγο επιλεκτικός, γι’ αυτό ακολουθείς της υποδείξεις της Νόβα, με δίσκους ότι κι αν του έβαλα δουλεύει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ισχύει αυτό. Στα φλασάκια είναι λίγο επιλεκτικός, γι’ αυτό ακολουθείς της υποδείξεις της Νόβα, με δίσκους ότι κι αν του έβαλα δουλεύει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ισχύει αυτό. Όσο ήμουν στην Ελλάδα είχα δοκιμάσει πολλούς σκληρούς δίσκους. Δεν τους διαβάζει όλους όπως με είχαν ενημερώσει από τη Nova.

Πως γίνεται να δείχνει η νόβα την ταινία Έρωτας αλά καταλανικά που είναι της Universal ; Τα δικαιώματα αυτά δεν τα έχει η κοσμοτε ;

Πως γίνεται να δείχνει η νόβα την ταινία Έρωτας αλά καταλανικά που είναι της Universal ; Τα δικαιώματα αυτά δεν τα έχει η κοσμοτε ;
Στις ταινίες δεν υπάρχει αποκλειστική μετάδοση. Μόνο πρώτη μετάδοση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έξι με δώδεκα μήνες περίπου.

Στις ταινίες δεν υπάρχει αποκλειστική μετάδοση. Μόνο πρώτη μετάδοση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έξι με δώδεκα μήνες περίπου.

Ευχαριστώ πολύ!