Είδα στο on demand το homeland ότι ξεκινά από το 4ο επεισόδιο .τα υπόλοιπα 3 πως μπορώ να τα βρω ;
Πάντως στην αντίστοιχη υπηρεσία στο ote go .τα είχε όλα .Τα επεισόδια των σειρών του FOX και FOXlife τις διαχειρίζεται η FOX της Ελλάδος και αυτή είναι αρμόδια για το πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμες online
Εμένα μου το παρουσίασε σε μια ταινία , έβγαλα το δέκτη απ το ρεύμα και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι υπότιτλοι κανονικάUpdate στο πρόβλημα με τους υπότιτλους: ΕΠικοινώνησα με το support εδώ της nova και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (που είχα κάνει). Το πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει λυθεί, οπότε αν κάποιος συνεχίζει να το έχει ας το δοκιμάσει.
H νοβα εχει replay tv ; εβαλα ενα δισκο 250GB USB 2 πισω στη usb θυρα τον εκανα φορματ μεσα απο το μενου του δεκτη αλλα προσπαθησα ειτε να παγωσω στο novacinema μια ταινια για να παω να φτιαξω εναν καφε και δεν εγινε pause. Αργοτερα ο μικρος μου ζητησε να του κανω μια εγγραφη απο καναλι που εβλεπε και πατωντας το κοκκινο κουμπι δεν εκανε εγγραφη . Κανω κατι λάθος ;
Υποστηρίζει συγκεκριμένο σκληρό δίσκο και usb μόνο μίας εταιρείας.
Δεν ισχύει αυτό. Όσο ήμουν στην Ελλάδα είχα δοκιμάσει πολλούς σκληρούς δίσκους. Δεν τους διαβάζει όλους όπως με είχαν ενημερώσει από τη Nova.Δεν ισχύει αυτό. Στα φλασάκια είναι λίγο επιλεκτικός, γι’ αυτό ακολουθείς της υποδείξεις της Νόβα, με δίσκους ότι κι αν του έβαλα δουλεύει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στις ταινίες δεν υπάρχει αποκλειστική μετάδοση. Μόνο πρώτη μετάδοση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έξι με δώδεκα μήνες περίπου.Πως γίνεται να δείχνει η νόβα την ταινία Έρωτας αλά καταλανικά που είναι της Universal ; Τα δικαιώματα αυτά δεν τα έχει η κοσμοτε ;
Στις ταινίες δεν υπάρχει αποκλειστική μετάδοση. Μόνο πρώτη μετάδοση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έξι με δώδεκα μήνες περίπου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.