Δεν καταλαβαίνω για ποιον κύκλο μιλάς "κάτω δεξιά".Μια ερωτηση απο περιεργεια. Οσοι βλεπετε τα καναλια της cosmote απο την εον, εχει αυτον τον εκνευριστικο κυκλο κατω δεξια;
Στην ott ολα τα καναλια nova cinema/sports εχουν εναν κυκλο. (Για γνησιοτητα θεασης). Δεν γνωριζω για το δορυφορικο.Δεν καταλαβαίνω για ποιον κύκλο μιλάς "κάτω δεξιά".
Δεν έχω κανένα κύκλο στην εικόνα των αθλητικών της Cosmote μέσω της Nova Full Pack που έχω
Καλυτερα, γιατι χτυπαει στο ματι.στο δορυφορικό δεν υπάρχει ο κύκλος
Εκεί δεν έχει τον κωδικό χρήστη που πετάγεται στην οθόνη;Στην cosmote OTT στα novasports ευτυχώς τον γλιτώνουμε τον κύκλο
Και στα cosmote cinema/sports.Στην cosmote OTT στα novasports ευτυχώς τον γλιτώνουμε τον κύκλο
Ναι.Εκεί δεν έχει τον κωδικό χρήστη που πετάγεται στην οθόνη;
Εγώ ακόμα αυτόν έχωναι κρατα ενα να θυμασαι την παλια καλη δορυφορικη νοβα
Παιδιά καλησπέρα ξέρω ότι κάπου έχει απαντηθεί αλλά τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς πόσο είναι το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου για nova sportspack τηλεόραση? Νομίζω ότι είναι 100 ευρώ, πήρα τηλέφωνο και τους είπα να μου το κόψουν σήμερα γιατί μου έδωσε 3 πάγια δώρο η cosmote tv και μου είπε ότι η διακοπή γίνεται μόνο με φυσική παρουσία σε κατάστημα( ισχύει αυτόΤης είπα ότι θέλω να κοπεί άμεσα και δεν διατίθεμαι να με χρεώσουν επιπλέον μέρα και να μου πουν το τέλος διακοπής και μου είπε μόνο σε κατάστημα. Επίσης δεν είχα υπογράψει ποτέ συμβόλαιο και η ανανέωση έγινε το Μάρτιο τηλεφωνικά (μπορώ να γλιτώσω κάτι
![]()
Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος ενώ δεν επιθυμείς μια υπηρεσία και θέλεις να το κόψεις πρόωρα να πληρώσω και 1.5 μήνα ακόμα; Καλά μόλις πάω από εκεί ελπίζω να βγάλω άκρη, ούτε να τους βλέπω πια. Άθλια η εφαρμογή τους και είμαι πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής και επειδή άργησα 5 μέρες να πληρώσω τον Σεπτέβριο μου έβαλαν και τέλος επανασύνδεσης 8.5 ευρω!!!! Οτε και πάλι οτε!!!Άμεσα δεν πρόκειται να το κόψουν. Η διακοπή γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημέρα που θα πας. Π.χ. εάν πας αύριο στο κατάστημα και κάνεις αίτημα διακοπής, η συνδρομή θα τερματιστεί τέλος Νοεμβρίου. Έως τότε τρέχουν κανονικά τα πάγια.
Ως προς την τηλεφωνική ανανέωση, νομίζω ότι για υποχώρηση ισχύει το 14ημερο από την ημέρα που ανανέωσες. Μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Θα σου πω εγώ τι έκανα πριν λίγες μέρες...Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος ενώ δεν επιθυμείς μια υπηρεσία και θέλεις να το κόψεις πρόωρα να πληρώσω και 1.5 μήνα ακόμα; Καλά μόλις πάω από εκεί ελπίζω να βγάλω άκρη, ούτε να τους βλέπω πια. Άθλια η εφαρμογή τους και είμαι πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής και επειδή άργησα 5 μέρες να πληρώσω τον Σεπτέβριο μου έβαλαν και τέλος επανασύνδεσης 8.5 ευρω!!!! Οτε και πάλι οτε!!!