Απορίες για NOVA

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
801
Μια ερωτηση απο περιεργεια. Οσοι βλεπετε τα καναλια της cosmote απο την εον, εχει αυτον τον εκνευριστικο κυκλο κατω δεξια;

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,124
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Μια ερωτηση απο περιεργεια. Οσοι βλεπετε τα καναλια της cosmote απο την εον, εχει αυτον τον εκνευριστικο κυκλο κατω δεξια;
Δεν καταλαβαίνω για ποιον κύκλο μιλάς "κάτω δεξιά".
Δεν έχω κανένα κύκλο στην εικόνα των αθλητικών της Cosmote μέσω της Nova Full Pack που έχω

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,910
Εχω αλλάξει το δορυφορικο της νοβα απο πέρσι.
Βρήκα τωρα στο σπίτι που κάνουμε μια μετακόμιση, κάποιους παλιούς δέκτες (πρέπει να είναι 865). Τους πετάω έτσι; Δε νομίζω να τους ζητήσουν ποτέ πίσω. Αν θυμάμαι καλά τους είχαμε πληρώσει κιόλας.
Ισχύει;

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
801
Δεν καταλαβαίνω για ποιον κύκλο μιλάς "κάτω δεξιά".
Δεν έχω κανένα κύκλο στην εικόνα των αθλητικών της Cosmote μέσω της Nova Full Pack που έχω
Στην ott ολα τα καναλια nova cinema/sports εχουν εναν κυκλο. (Για γνησιοτητα θεασης). Δεν γνωριζω για το δορυφορικο.

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Επιτέλους έπειτα από δύο μήνες σχεδόν έγινε η διακοπή του ΕΟΝ+ μου. Μου ήρθε και το μήνυμα επιστροφής εξοπλισμού. Εγώ έβλεπα από το EON BOX SDSTB02 ενώ πριν είχα το 01 που δεν ήθελαν να το επιστρέψω όταν έγινε η μετάβαση από το ένα box στο άλλο. Λέτε να δώσω στον κούριερ που θα έρθει και τα δύο box για να μην παίξει καμία χρέωση; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;

Upd: Να πω επίσης πως το box το προηγούμενο είναι ανενεργό τουλάχιστον 1 χρόνο.

• Like
Reactions: billys13

panaxas

New member
11 January 2013
88
Παιδιά καλησπέρα ξέρω ότι κάπου έχει απαντηθεί αλλά τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς πόσο είναι το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου για nova sportspack τηλεόραση? Νομίζω ότι είναι 100 ευρώ, πήρα τηλέφωνο και τους είπα να μου το κόψουν σήμερα γιατί μου έδωσε 3 πάγια δώρο η cosmote tv και μου είπε ότι η διακοπή γίνεται μόνο με φυσική παρουσία σε κατάστημα( ισχύει αυτό;) Της είπα ότι θέλω να κοπεί άμεσα και δεν διατίθεμαι να με χρεώσουν επιπλέον μέρα και να μου πουν το τέλος διακοπής και μου είπε μόνο σε κατάστημα. Επίσης δεν είχα υπογράψει ποτέ συμβόλαιο και η ανανέωση έγινε το Μάρτιο τηλεφωνικά (μπορώ να γλιτώσω κάτι;)

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Παιδιά καλησπέρα ξέρω ότι κάπου έχει απαντηθεί αλλά τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς πόσο είναι το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου για nova sportspack τηλεόραση? Νομίζω ότι είναι 100 ευρώ, πήρα τηλέφωνο και τους είπα να μου το κόψουν σήμερα γιατί μου έδωσε 3 πάγια δώρο η cosmote tv και μου είπε ότι η διακοπή γίνεται μόνο με φυσική παρουσία σε κατάστημα( ισχύει αυτό;) Της είπα ότι θέλω να κοπεί άμεσα και δεν διατίθεμαι να με χρεώσουν επιπλέον μέρα και να μου πουν το τέλος διακοπής και μου είπε μόνο σε κατάστημα. Επίσης δεν είχα υπογράψει ποτέ συμβόλαιο και η ανανέωση έγινε το Μάρτιο τηλεφωνικά (μπορώ να γλιτώσω κάτι;)

Άμεσα δεν πρόκειται να το κόψουν. Η διακοπή γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημέρα που θα πας. Π.χ. εάν πας αύριο στο κατάστημα και κάνεις αίτημα διακοπής, η συνδρομή θα τερματιστεί τέλος Νοεμβρίου. Έως τότε τρέχουν κανονικά τα πάγια.

Ως προς την τηλεφωνική ανανέωση, νομίζω ότι για υποχώρηση ισχύει το 14ημερο από την ημέρα που ανανέωσες. Μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

panaxas

New member
11 January 2013
88
Άμεσα δεν πρόκειται να το κόψουν. Η διακοπή γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημέρα που θα πας. Π.χ. εάν πας αύριο στο κατάστημα και κάνεις αίτημα διακοπής, η συνδρομή θα τερματιστεί τέλος Νοεμβρίου. Έως τότε τρέχουν κανονικά τα πάγια.

Ως προς την τηλεφωνική ανανέωση, νομίζω ότι για υποχώρηση ισχύει το 14ημερο από την ημέρα που ανανέωσες. Μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος ενώ δεν επιθυμείς μια υπηρεσία και θέλεις να το κόψεις πρόωρα να πληρώσω και 1.5 μήνα ακόμα; Καλά μόλις πάω από εκεί ελπίζω να βγάλω άκρη, ούτε να τους βλέπω πια. Άθλια η εφαρμογή τους και είμαι πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής και επειδή άργησα 5 μέρες να πληρώσω τον Σεπτέβριο μου έβαλαν και τέλος επανασύνδεσης 8.5 ευρω!!!! Οτε και πάλι οτε!!!

• Like
Reactions: billys13

xalaros10

Established Member
22 December 2006
111
Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος ενώ δεν επιθυμείς μια υπηρεσία και θέλεις να το κόψεις πρόωρα να πληρώσω και 1.5 μήνα ακόμα; Καλά μόλις πάω από εκεί ελπίζω να βγάλω άκρη, ούτε να τους βλέπω πια. Άθλια η εφαρμογή τους και είμαι πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής και επειδή άργησα 5 μέρες να πληρώσω τον Σεπτέβριο μου έβαλαν και τέλος επανασύνδεσης 8.5 ευρω!!!! Οτε και πάλι οτε!!!
Θα σου πω εγώ τι έκανα πριν λίγες μέρες...
1) Πήγα αυτοπροσώπως σε Nova κατάστημα και συμπλήρωσα γραπτή αίτηση διακοπής EON TV.
2) Την επόμενη στιγμή κάλεσα στο 13800 (ΠΡΟΣΟΧΗ στην χρέωση) και ζήτησα να μου κάνουν άμεση ακύρωση της συνδρομής χωρίς να περιμένω το 40ήμερο να παρέλθει και την έκαναν την επόμενη ημέρα.
3) Μου έστειλαν SMS για επιστροφή του κουτιού μέσα σε 1 μήνα σε Nova κατάστημα.

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
θα γραψω στο παρον νημα την εμπειρια μου
εδω και πανω απο δεκαπεντε μερες προσπαθω να με παρουν τηλ.για
ανανεωση συμβολαιου μου εχουν δωσει περι τις 4 -5 αναφορες γραπτως οτι εχουν
αναλαβει το αιτημα μου και θα επικοινωνησουν συντομα μαζι μου
τελευταια επικοινωνια μαζ ιτους χθες τα ιδια μπλα μπλα μπλα
εκανα το εξης γιατι δεν μπορω να παω σε καταστημα νοβα αμμεσα
πηρα το 13700 χωρ.χρεωση αναφερα ανανεωση και μετα πενταλεπτου αναμονης
συνδεθηκα με το τμημα πωλησεων και ανανεωσα