Απορίες για NOVA

Καλησπέρα, έχω μία σειρά ερωτήσεων για την υπηρεσία ΕΟΝ Extra, όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει:

1) Σου επιτρέπει να βλέπεις παράλληλα αθλητικά και σε 3η συσκευή;
2) Η 3η αυτή συσκευή μπορεί να είναι μονάχα φορητή συσκευή ή σταθερός υπολογιστής;
3) Μπορείς να το κόψεις στον μήνα ή υπάρχει δέσμευση μεγαλύτερου διαστήματος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν προσφέρει η nova πακέτα πχ ενός μήνα χωρίς δέσμευση όπως η Cosmote και η vodafone;
Όχι δυστυχώς. Αν θυμάμαι καλά προσφέρει τα Χριστούγεννα δωρεάν κάποιες μέρες την EON αλλά πακέτα χωρίς δέσμευση δεν προσφέρει

Γεια στην ομάδα. Έχω κάνει αίτηση για την ΕΟΝ μέσω δορυφόρου και έρχεται την Δεύτερα να μου το περάσουν. Εχω ήδη δορυφορική εγκατάσταση αλλά τώρα που πήγα να δοκιμάσω δεν κατέβαζε σήμα. Απ την νόβα μου είπαν ότι θα περάσει νέα εγκατάσταση. Ερώτηση. Αν του πώ να μου συνδέσει και τ άλλα lnb θα το κάνει;. Ερώτηση 2. Το καλώδιο της εγκατάστασης κατεβαίνει στο σαλόνι. Πως μπορώ να δω στην κρεβατοκάμαρα γιατί στην ουσία για εκεί την θέλω, χωρίς καλώδια; (Η δεύτερη Tv δεν έχει εφαρμογή ΕΟΝ). Ξέρω ότι υπάρχει πομποδέκτης αλλά κάνει 145 ευρω και θα χρειαστώ επιπλέον και αντάπτορα γιατί ο δορ. Δέκτης έχει μια έξοδο hdmi.
Τι προτείνετε φίλοι μου;..

ολα οσα θελεις να τα συζητησεις με τον εγκαταστατη της νοβα και συ μετα θα αποφασισεις
καλυτερα μια 32-40 νεα τηλεοραση για το υπνοδωματιο παρα πομποδεκτη

ολα οσα θελεις να τα συζητησεις με τον εγκαταστατη της νοβα και συ μετα θα αποφασισεις
καλυτερα μια 32-40 νεα τηλεοραση για το υπνοδωματιο παρα πομποδεκτη
Γιατί όχι πομποδέκτη φιλε μου; Η Tv στην κρεβατοκάμαρα είναι lg50αρα με πολύ καλή εικόνα αλλά δεν κατεβαίνουν άλλες εφαρμογές. Στην εγκατάσταση να προσέξω κάτι;
Ευχαριστώ για την απάντηση σου

Μονος σου ανέφερες ότι είναι ακριβός
Η απάντηση στο πρόβλημα σου τότε είναι xiaomi η mecool box με 40-60ευ.
Οι εγκαταστάτες τηςνοβα είναι καλά καταρτισμένοι
Θα αλλάξεις όλη την εγκατάσταση με νεο πιατο
Lnb. και καλωδιο
Εσύ θα συζητήσεις που θα τοποθετηθεί το πιάτο και το τελείωμα του καλωδιου

Γεια στην ομάδα. Έχω κάνει αίτηση για την ΕΟΝ μέσω δορυφόρου και έρχεται την Δεύτερα να μου το περάσουν. Εχω ήδη δορυφορική εγκατάσταση αλλά τώρα που πήγα να δοκιμάσω δεν κατέβαζε σήμα. Απ την νόβα μου είπαν ότι θα περάσει νέα εγκατάσταση. Ερώτηση. Αν του πώ να μου συνδέσει και τ άλλα lnb θα το κάνει;. Ερώτηση 2. Το καλώδιο της εγκατάστασης κατεβαίνει στο σαλόνι. Πως μπορώ να δω στην κρεβατοκάμαρα γιατί στην ουσία για εκεί την θέλω, χωρίς καλώδια; (Η δεύτερη Tv δεν έχει εφαρμογή ΕΟΝ). Ξέρω ότι υπάρχει πομποδέκτης αλλά κάνει 145 ευρω και θα χρειαστώ επιπλέον και αντάπτορα γιατί ο δορ. Δέκτης έχει μια έξοδο hdmi.
Τι προτείνετε φίλοι μου;..
Παίρνεις ένα TV box και ξεμπερδεύεις... Που τους θυμήθηκες τους πομποδέκτες;; Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω... Και δεν το λέω ειρωνικά...