Απορίες

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Καλημέρα.
1) Υπάρχει τρόπος να βάλουμε ολόκληρη ταινία την οποία έχουμε στο σκληρό δίσκο στο iphone ? Γίνεται μέσω itunes?
2) Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα Mp3 για ringtone?

O.k. Νίκο ευχαριστώ. Για τις ταινίες υπάρχει κανένας οδηγός πως να το κάνουμε ?

Απλα βρισκεις ενα προγραμματακι που ονομαζεται Super! και σου εχει ετοιμη επιλογη για iphone οπως επισης και το DVDFab. Σου μετατρεπει την ταινια και μετα εσυ την περνας μεσω του iTunes στο τηλ.

Για δώσε καμιά διεύθηνση ρε Νίκο, γιατί με το dvdfab εκανα μια προσπάθεια με την επιλογή για ipod αλλά μετά δεν μπορεί να φορτωθεί το αρχείο στο itunes.

Απορία κάτι άλλο:

Στην οθόνη με τις κλήσεις που έχει κάτω κάτω τις επιλογές για "Πρόσφατα" πληκτρολόγιο κλπ, τέρμα δεξιά έχει τον Τηλεφωνητή. Οταν το πατάω απλά δεν κάνει τίποτα.
Λειτουργεί σ' εσάς αυτό;

Re: Απάντηση: Απορίες

Απορία κάτι άλλο:

Στην οθόνη με τις κλήσεις που έχει κάτω κάτω τις επιλογές για "Πρόσφατα" πληκτρολόγιο κλπ, τέρμα δεξιά έχει τον Τηλεφωνητή. Οταν το πατάω απλά δεν κάνει τίποτα.
Λειτουργεί σ' εσάς αυτό;

Όχι, ούτε σε εμένα λειτουργεί.... :bigcry:

Πρέπει μάλλον να το υποστηρίζει ο πάροχος, και προς το παρόν νομίζω μόνο η AT&T...

Βρήκα και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα για να βλέπουμε ταινίες και οτιδήποτε άλλο αρχείο video στο iphone. Για τσεκαρετέ το http://www.aimersoft.com/iphone-converter-suite.html. Εγώ πέρασα μια ταινιούλα και έπαθα πλάκα το πόσο καλά την παιζει το iphone .

Άστα αυτά... Πάρε ένα iMac και τελείωνε.... -bye-
icon10.gif

Βρε τι τραβαει ο κοσμος...:flipout::flipout:

Ενα μενει: Να δω και τον Μπαμπη με i-phone και να φυγω μια και καλη από το AVClub... (ψεμματα!)

Απάντηση: Re: Απορίες

επειδη εχει ο Μπαμπης

a102.gif
a102.gif
a102.gif
a102.gif

Ο Μπαμπης που το κινητο το ηθελε μονο για τηλεφωνο;

Ο Μπαμπης που κοροιδευε τους αλλους με της θηκες τους;

Μιλαμε για τον ιδιο Μπαμπη;

Αλλα θα μου πεις, εδω εκανε διπλο ο γαυρος...
....όλα γινονται τελικα!!

Βρήκα και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα για να βλέπουμε ταινίες και οτιδήποτε άλλο αρχείο video στο iphone. Για τσεκαρετέ το http://www.aimersoft.com/iphone-converter-suite.html. Εγώ πέρασα μια ταινιούλα και έπαθα πλάκα το πόσο καλά την παιζει το iphone .

καλα, ειναι τελειο!!!!!!!!!!
εβαλα τον ''μικροκοσμο''
ThanX

υγ
να μην ειχα και το ''evaluation copy''μεσα στη μεση:bigcry: