Απορίες

Παιδιά, σας δουλεύουν οι ειδοποιήσεις από το calender; π.χ. βάζω πεδίο Birthday στα Contacts ότι και καλά έχω αύριο γενέθλια και δεν το εμφανίζει στην λίστα στο Calendar;
Εάν πάλι θέλει ενημέρωση ΜΟΝΟ μέσω outlook, και πάλι σε μερικά άλλα που έχω ήδη καταχωρίσει birthday και μου τα βγάζει κανονικά στην λίστα, εντούτοις δεν πετάει κανά παράθυρο ενημέρωσης την ημέρα του event.

Απάντηση: Re: Απορίες

Εχει speed dial ?
Επιλέγεις να πάρεις τηλ κ έχει μια επιλογή με τα αγαπημένα σου (Favorites). Εκεί εμφανίζει όσα έχεις αποθηκεύσει ως αγαπημένα, μάλιστα μπορείς να έχεις το ίδιο όνομα δύο+ φορές, ένα για το γραφέιο, ένα για το σπίτι, ένα για το κινητό κτλ.

Μπορω να συγχρονίσω από το Microsoft Outlook ή από το Outlook Office τις επαφές από το Νοκια μέσω iTunes η μπορεί να γίνει και χωρίς το iTunes ?

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε για να αλλάξετε ή να καταργήσετε τα εικονίδια ή να βάλετε άλλα στο iphone μεσω PC ? ( Από Windows?)

Αδέρφια μου κάνανε εκπληξη και μου φέρανε ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ 1.1.2 και σφραγισμένο το ανοιξα και τι κάνουμε τώρα ?
Το δικό μου το ειχα φέρει ανοιχτό αλλά οι μπαρμπαδες δεν ξερανε οτι το ειχα και μου φερανε αλλο ενα . Θα το κάνω χριστουγεννιατικο δωρο σε γυναίκα αλλα πρέπει να το ξεκλειδωσω HELP!!!!!