Απορίες

καλημέρα
υπάρχει τρόπος να μπεί και το hotmail στις υπάρχουσες θέσεις mail του τηλεφώνου χωρίς την προβολή του μέσω safari!!

Μα το hotmail και τα συναφή τέτοιου είδους email είναι καθαρά WEB MAILS. Αρα μόνο με το safari.
Εκεί που λες, είναι για να σετάρεις "παραδοσιακό" email account σε εταιρία που είσαι συνδρομητής.

Τάσο έχω περάσει την otenet,yahoo,gmail από settings>mail>add account μετά στο other τι κάνουμε δεν το παίρνει τοι hotmail
Χρόνια πολλά:smile:

Μερικές από τις απορίες μου

1. Ρύθμιση χώρου , πρέπει να κάνουμε κάποιο link με του terminal για να μην μπαίνουν τα applications στο / ; το δικό μου έχει φτάσει ήδη στο 98%!

2. Αν γίνει update σε μελλοντικό firmware θα χάσω όλες τις εφαρμογές ; (Έχω τώρα την 1.1.1)

3. Δεν έχω βρεί ακόμα τρόπο για ρύθμιση της θέσης των εικονιδίων (έχω το customize και το summerboard εγκατεστημένα)

4. Ενώ έβαλα όλα τα Greek software στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου δεν έχει την επιλογή για τα τονούμενα , ενώ στο vt100 terminal μόνο είναι ενεργοποιημένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Ένας νεός χρήστης iphone

2) θα τα ξανα βρείς μέσω του installer π.χ.στην 1.1.2
Πάντα σβήνονται όλα από μέσα αλλά κρατάει ένα back up το itunes σε φωτό διευθύνσεις κλπ που συγχρονίζει και όταν το ξανα βάλεις να συνδεθεί για πρώτη φορά μετά από αναβάθμιση σε ρωτάει εάν θες με το παλιό όνομα που του έχεις δώσει η σαν καινούργιο!!

άντε κι εγώ μια απορία, για να μη διαβάσω όλο το νήμα απ'την αρχή: έχει νόημα η αναβάθμιση στην 112 από την 111; και - πέρα από τον installer - θα ξαναχρειαστεί διαδικασία ξεκλειδώματος - φτου κι απ'την αρχή δηλαδή;

κοίτα την έχω βάλει και την έχω βγάλει τρεις φορές για εμάς με τα Ελληνικά δεν λέει τίποτα γιατί με την 1.1.2 δεν δουλεύει το Ελληνικό περιβάλλον δεν έχει τίποτα παραπάνω και βγήκε μόνο για τις γλώσσες που πουλιέται τώρα άντε και τα Ιταλικά στο μέλλον
Για το Ξεκλείδωμα εάν είσαι με 1.1.1 υπάρχουν οδηγίες παντού και είναι πολύ εύκολο και με mac και με pc θέλει μιά σειρά που αρχίζει από την 1.1.1 και καταλήγεις στην 1.1.2 http://www.hacktheiphone.com/

κοίτα την έχω βάλει και την έχω βγάλει τρεις φορές για εμάς με τα Ελληνικά δεν λέει τίποτα γιατί με την 1.1.2 δεν δουλεύει το Ελληνικό περιβάλλον δεν έχει τίποτα παραπάνω και βγήκε μόνο για τις γλώσσες που πουλιέται τώρα άντε και τα Ιταλικά στο μέλλον
Για το Ξεκλείδωμα εάν είσαι με 1.1.1 υπάρχουν οδηγίες παντού και είναι πολύ εύκολο και με mac και με pc θέλει μιά σειρά που αρχίζει από την 1.1.1 και καταλήγεις στην 1.1.2 http://www.hacktheiphone.com/

θενκς, θα το αφήσω ως έχει μια και η 111 μου κάθεται μια χαρά ...

όλα τα λεφτά είναι η καινούργια γραμματοσειρά που έβαλαν τελευταία,στο ελληνικό πακέτο πρέπει να είναι το fontfixer

Re: Απορίες και μερικές απαντήσεις

Μερικές από τις απορίες μου

Και τελικά μερικές από τις απαντήσεις που μου δώσατε ή βρήκα στο internet

1. Ρύθμιση χώρου , πρέπει να κάνουμε κάποιο link με του terminal για να μην μπαίνουν τα applications στο / ; το δικό μου έχει φτάσει ήδη στο 98%!

To αρχείο /etc/fstab πρέπει να έχει αυτήν την μορφή

/dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
/dev/disk0s2 /private/var hfs rw 0 2

μετά δίνουμε τις εντολές:

cp -R /Applications /var/root/ROOT_Applications
rm -rf /Applications
ln -s /var/root/ROOT_Applications /Applications

2. Αν γίνει update σε μελλοντικό firmware θα χάσω όλες τις εφαρμογές ; (Έχω τώρα την 1.1.1)

Τις ξανακάνουμε install με τον Installer αλλά θα ήθελα να γλύτωνα τον κόπο και θα ήθελα και ένα τρόπο να κρατάω τις ρυθμίσεις των εφαρμογών
π.χ copy συγκεκριμένων αρχείων/folders

3. Δεν έχω βρεί ακόμα τρόπο για ρύθμιση της θέσης των εικονιδίων (έχω το customize και το summerboard εγκατεστημένα)

Τελικά ήθελε reboot για να εμφανιστούν οι επιλογές του Customize.

Ξέρουμε ποιό αρχελιο να πάρουμε backup ώστε να κρατηθεί και μελλοντικά η σειρά των icons ;

4. Ενώ έβαλα όλα τα Greek software στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου δεν έχει την επιλογή για τα τονούμενα , ενώ στο vt100 terminal μόνο είναι ενεργοποιημένα.

Δεν έπρεπε να έχω εγκαταστήσει και το ελληνίο keyboard (GSM) τώρα δουλεύει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Ένας νεός χρήστης iphone

Καλές Γιορτές

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω ποιό προγραμμα να εγκαταστήσω στο PC για Windows ώστε να ελέγχω το iphone .

Πχ θέλω να γραψω κάτι στο PC και να το περάσω στα notes ή οτιδηποτε άλλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες

Εμένα μια χαρά δουλεύει, αλλά έχει μπερδευτεί με τις ώρες. Οταν έχουμε βράδυ μου βγάζει τον καιρό με φόντο ανοικ´το που σημαίνει μέρα και όταν μέρα μου βγάζει το σκουρόχρωμο φόντο που σημαίνει βράδυ. Μόνο στην Αθήνα συμβαίνει αυτό.

Τάσο, βγάλε την Αθήνα και ξαναβάλτη. Αυτή τη φορά κανονικά και όχι με zip code. Και θα είσαι οκ. :ernaehrung004: