DimAsi
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Απορίες
Είσαι πρώτος και το έκανα . Πάω για turbosim....
Εχεις πμ.
Είσαι πρώτος και το έκανα . Πάω για turbosim....
Εχεις πμ.
κοίτα την έχω βάλει και την έχω βγάλει τρεις φορές για εμάς με τα Ελληνικά δεν λέει τίποτα γιατί με την 1.1.2 δεν δουλεύει το Ελληνικό περιβάλλον δεν έχει τίποτα παραπάνω και βγήκε μόνο για τις γλώσσες που πουλιέται τώρα άντε και τα Ιταλικά στο μέλλον
Για το Ξεκλείδωμα εάν είσαι με 1.1.1 υπάρχουν οδηγίες παντού και είναι πολύ εύκολο και με mac και με pc θέλει μιά σειρά που αρχίζει από την 1.1.1 και καταλήγεις στην 1.1.2 http://www.hacktheiphone.com/
Μερικές από τις απορίες μου
Και τελικά μερικές από τις απαντήσεις που μου δώσατε ή βρήκα στο internet
1. Ρύθμιση χώρου , πρέπει να κάνουμε κάποιο link με του terminal για να μην μπαίνουν τα applications στο / ; το δικό μου έχει φτάσει ήδη στο 98%!
To αρχείο /etc/fstab πρέπει να έχει αυτήν την μορφή
/dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
/dev/disk0s2 /private/var hfs rw 0 2
μετά δίνουμε τις εντολές:
cp -R /Applications /var/root/ROOT_Applications
rm -rf /Applications
ln -s /var/root/ROOT_Applications /Applications
2. Αν γίνει update σε μελλοντικό firmware θα χάσω όλες τις εφαρμογές ; (Έχω τώρα την 1.1.1)
Τις ξανακάνουμε install με τον Installer αλλά θα ήθελα να γλύτωνα τον κόπο και θα ήθελα και ένα τρόπο να κρατάω τις ρυθμίσεις των εφαρμογών
π.χ copy συγκεκριμένων αρχείων/folders
3. Δεν έχω βρεί ακόμα τρόπο για ρύθμιση της θέσης των εικονιδίων (έχω το customize και το summerboard εγκατεστημένα)
Τελικά ήθελε reboot για να εμφανιστούν οι επιλογές του Customize.
Ξέρουμε ποιό αρχελιο να πάρουμε backup ώστε να κρατηθεί και μελλοντικά η σειρά των icons ;
4. Ενώ έβαλα όλα τα Greek software στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου δεν έχει την επιλογή για τα τονούμενα , ενώ στο vt100 terminal μόνο είναι ενεργοποιημένα.
Δεν έπρεπε να έχω εγκαταστήσει και το ελληνίο keyboard (GSM) τώρα δουλεύει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Ένας νεός χρήστης iphone
itunes
Εμένα μια χαρά δουλεύει, αλλά έχει μπερδευτεί με τις ώρες. Οταν έχουμε βράδυ μου βγάζει τον καιρό με φόντο ανοικ´το που σημαίνει μέρα και όταν μέρα μου βγάζει το σκουρόχρωμο φόντο που σημαίνει βράδυ. Μόνο στην Αθήνα συμβαίνει αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.