αφού ούτε και η ίδια η εταιρία δίνει περισσότερες πληροφορίες.
Η απόσβεση γίνεται με βάρος,αντικραδασμικά υλικά και κατασκευές κάθε είδους.
Στη περίπτωση που συζητάμε μιλάμε για πρόσθετο βάρος,που θα συμβάλει στο σύνολο της λειτουργίας μιας βάσης που επίσης περιλαμβάνει ακίδες,αντικραδασμικά,πατάει σε υλικά κλπ.
Εχουμε χιλιάδες σελίδες σχετικές μέσα στο φόρουμ.
Το κάθε σώμα έχει την δική του ιδιοσυχνότητα που παίζει τεράστιο ρόλο στην ψυχοακουστική. Απορώ πώς το παρακάμπτουμε έτσι εύκολα.
Το κάθε σώμα έχει την δική του ιδιοσυχνότητα που παίζει τεράστιο ρόλο στην ψυχοακουστική. Απορώ πώς το παρακάμπτουμε έτσι εύκολα.
Με αυτή την λογική όμως,το γέμισμα θα έπρεπε να γίνεται με πλήθος διαφορετικών υλικών.
Αυτό, με τις λιγοστές γνώσεις μου, είναι το πιο σωστό Σωκ!
Ο Dipie τα λέει πολύ καλά.
Εγώ απέφυγα να τοποθετηθώ μιας και τα της άμμου,κλπ,είναι η δουλειά μου...
Ας σας πω λοιπόν πως ένα κυβικό μέτρο άμμου (~1700-1800 κιλά) έχει 30 ευρώ στον ακριβότερο μαντρά.
Κάντε την διαίρεση για να βρείτε πόσο κοστίζουν 20 κιλά,προσθέστε το ρεύμα του φούρνου για το στέγνωμα και λίγο χρώμα και θα βγάλετε τι κοστίζει και τι βγάζει ο κάθε επιτήδειος...
Αν το γεμισμα ειναι πολυ βαρυ π.χ σκαγια , καλο ειναι να μπαινουν χαμηλα και πιο ψηλα να μπαινει κατι πιο ελαφρυ.
Το πολυ βαρος ψηλα δημιουργει αλλα προβληματα,σταθεροτητας κλπ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.