Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Αυτό το Σαββάτο ναι, η συνάντηση είναι σπίτι μου.
Ο Γιώργος δεν ξέρω που θα βρίσκεται βέβαια. Μπορεί να γρατζουνάει την πόρτα του Ongaku...

Bαγγέλη, μέχρι τώρα μου την έχεις γλυτώσει. Για πόσο ακόμα όμως δεν ξέρω. Τα περιθώρια στενεύουν για να σε........επισκευθώ...-bye-

Απάντηση: Re: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Αυτό το Σαββάτο ναι, η συνάντηση είναι σπίτι μου.
Ο Γιώργος δεν ξέρω που θα βρίσκεται βέβαια. Μπορεί να γρατζουνάει την πόρτα του Ongaku...

Μπορεί πιθανότατα να σας επισκεφθώ κι εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Μπορεί πιθανότατα να σας επισκεφθώ κι εγώ.

Ωραία! :)
Να σου στείλω pm με πληροφορίες για το σπίτι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Ωραία! :)
Να σου στείλω pm με πληροφορίες για το σπίτι;

Στείλε κι επειδή είμαι και βλάχος έξω απο Πειραιά γράψε κάτι παραπάνω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αποτελέσματα τυφλής δοκιμής καλωδίων ρεύματος!

Στείλε κι επειδή είμαι και βλάχος έξω απο Πειραιά γράψε κάτι παραπάνω...

Είναι κοντά στο σπίτι μου, οπότε ξέρεις εσύ...

Ο αδέσμευτος χομπίστας που ΔΕΝ είναι dealer ή ντιλαδόρος, ΔΕΝ είναι αντιπρόσωπος ή ευκαιριακός παραεισαγωγέας, ΔΕΝ εμπορεύεται σωλήνες νερού ή κάλτσες και ΔΕΝ είναι ο κύριος της διπλανής πόρτας ...

τελικώς τι συμπέρασμα πιστεύετε ότι θα έχει ήδη βγάλει από τα αποτελέσματα της τυφλής δοκιμής καλωδίων ;
Θα διέθετε ένα υψηλό ποσό για να αποκτήσει τουλάχιστον ένα ακριβό καλώδιο ρεύματος ;

Last edited:
Εγώ πάντως με ένα καλό καλώδιο (της τάξης των 300 - 400 ευρώ) και ένα καλό πολύμπριζο (της τάξης των 600) είμαι μπερκέτ!
Πάντα σύμφωνα με αυτά που άκουσα εγώ στο δικό μου σύστημα οκ;
Δεδομένου ότι η πηγή μου κάνει 2.400 δεν νομίζω ότι θα ήταν σοφό να πληρώσω κανένα τριχίλιαρο για το καλώδιό της!

Δεν νομίζω οτι ένα μέτρο καλώδιο θα φέρει την άνοιξη όταν στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν δεκάδες μέτρα τριμμένου χαλκού μέσα στους τοίχους.

Και όμως...
Στο δικό μου σπίτι οι δοκιμές έδειξαν ότι όσο πιο χάλια το δίκτυο τόσο πιο μεγάλες οι διαφορές.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι το απλό δίκτυο φτάνει ποτέ την καθαρή γραμμή. :)

Στην καθαρή γραμμή μου (εκεί που έγιναν οι δοκιμές) οι διαφορές που ακούς είναι πολύ μικρές. Τόσο ώστε να μην αξίζει να πας σε πολύ ακριβό καλώδιο.

Εγω νομίζω οτι το καλλίτερο είναι να τραβήξω καλώδιο απο το ρολόι της ΔΕΗ στο δωμάτιο μου με ξεχωριστό πινακάκι.
Θα στοιχίσει πολύ λιγότερα από ένα καλό καλώδιο ρεύματος και πιστεύω οτι θα ακούσω διαφορά.

Γιατί δεν δοκιμάζετε κι εσείς σπίτι σας;-άν υπάρχει κι ένας φίλος να κάνει τις αλλαγές εν κρυπτώ ακόμα καλύτερα.
Δεν είναι δύσκολο να δανειστείτε μερικά καλώδια για συγκρίσεις.