Apple Event - 9 Σεπ. (iPhone 17)

Status
Not open for further replies.
iPhone 17 Pro/Pro Max
  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Γκρι
  • Σκούρο Μπλε
  • Πορτοκαλί

iPhone 17 Air
  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Ανοιχτό Μπλε
  • Ανοιχτό Χρυσό

iPhone 17
  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Γκρι
  • Πράσινο
  • Μωβ
  • Ανοιχτό Μπλε

iPhone-17-Pro-Camera-1-1456x755-1.jpg

εχω την εντυπωση,οτι η apple βαζοντας αυτο το "καπακι" της καμερας,σταματαει να ξεχωριζει και να φωναζει "ειμαι iphone"...
παραπεμπει σε αλλα brands που τοσα χρονια την αντεγραφαν.
τωρα μαλλον αντιγραφει αυτη τους αλλους...

Σωπα ρε συ, κινητα ειναι, οχι laptop. Αν μεταφερεις συστηματικα τα videos που τραβας στον υπολογιστη σου, μια χαρα φτανουν τα 128GB για νορμαλ χρηση.
Απο εκει και περα, προφανως ειναι καλυτερο να εχεις οσο πιο πολυ χωρο γινεται, εαν δεν σου κοστιζει επιπλεον.

Πραγματικα ευχομαι να μην ειναι τοσο ασχημα τα φετινα iphone γιατι θα ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που παιζει να μην αναβαθμιστω...

Πραγματικα ευχομαι να μην ειναι τοσο ασχημα τα φετινα iphone γιατι θα ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που παιζει να μην αναβαθμιστω...
μικρή απογοήτευση..

Σωπα ρε συ, κινητα ειναι, οχι laptop. Αν μεταφερεις συστηματικα τα videos που τραβας στον υπολογιστη σου, μια χαρα φτανουν τα 128GB για νορμαλ χρηση.
Απο εκει και περα, προφανως ειναι καλυτερο να εχεις οσο πιο πολυ χωρο γινεται, εαν δεν σου κοστιζει επιπλεον.
Η Normal χρήση είναι viber και social να φανταστώ γιατί με λίγο παραπάνω τα 128gb γέμισαν στο μήνα πάνω.

Η Normal χρήση είναι viber και social να φανταστώ γιατί με λίγο παραπάνω τα 128gb γέμισαν στο μήνα πάνω.

Ίσως στα android με το bloatware. Σε iphone είναι μια χαρά, γενικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια χαρά δεν είναι απλά οι χρήστες των Iphone έχουν μάθει να πληρώνουν πολλά για να παίρνουν λίγα και να είναι ευχαριστημένοι.
Και για να σε προλάβω μέσα στο σπίτι μου υπάρχουν 2 iphone των παιδιών (12&16)και έχω άποψη δεν τα γράφω μόνο για να τα γράψω.

• Like
Reactions: songless_bird
Μια χαρά δεν είναι απλά οι χρήστες των Iphone έχουν μάθει να πληρώνουν πολλά για να παίρνουν λίγα και να είναι ευχαριστημένοι.
Και για να σε προλάβω μέσα στο σπίτι μου υπάρχουν 2 iphone των παιδιών (12&16)και έχω άποψη δεν τα γράφω μόνο για να τα γράψω.

Ούτε καν, αλλά είσαι τελείως off topic. Μην αρχίζουμε πάλι άκυρα flames.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σαφέστατα ότι δε μας αρέσει είναι flames.
Σταματάμε εδώ λοιπόν, αύριο με το καλό. Χρόνια πολλά και ευλογημένα εύχομαι σε όλους.

Σωστές είναι οι παραπάνω φωτό

Το design έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα από σοβαρούς κατασκευαστές θηκών (φωτο attached - φαίνεται και το «προβλημα» με το MagSafe)

Κατά τα άλλα, σιγά τα όμορφα / άσχημα. Για πλάτη με κάμερες μιλάμε / αδιάφορο.

(Και σιγά επίσης μην δεν αναβαθμίσει ο Τάκης 😋)

Attachments

• IMG_5786.jpeg
    IMG_5786.jpeg
    81.8 KB · Views: 32
Εγω που έχω το τελευταίο pixel έχω το 50% γεμάτο. Μόνο bloat δεν το λες γιατί είναι το πιο καθαρό Android κινητό. Μετά πας σε custom λύσεις. Τη ζημιά την κάνουν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές υπεράνω υποψίας. Πχ το tidal και το roon συχνά μου κάνουν παιχνιδάκια. Επίσης κάτι Adobe reader, Instagram κλπ είναι σκ@τα καθώς κρατάνε μεγάλη cache και δεν την ελευθερώνουν ποτέ.

Τα σύγχρονα παιχνίδια είναι τεράστια. Πχ το real racing θέλει γύρω στα 7gb με όλα τα αυτοκίνητα και πίστες. Το diablo immortal μόλις μου ζήτησε 3.5gb για ένα patch. Το δε genshin impact θα ξεπεράσει τα 30gb.

Δεν είναι λοιπόν το bloat που ήταν παλιά με τα 16gb αλλά οι σύγχρονες εφαρμογές που είναι λίγο skata.

• Like
Reactions: songless_bird
Status
Not open for further replies.