Δεν καταλαβαινω την αναγκη σου να ειρωνευτείς οταν απλά μεταφέρω την δική εμπειρία. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ λοιπόν που δεν παιζω παιχνίδια αλλά τραβάω μπόλικα 4Κ videos, τα 128GB ειναι επαρκή (το 256ρι μου ειναι μονιμως μισοαδειο). Επισης με ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι, οποτε εαν δεν μου αρεσει το τελικο προιον, υπαρχει πιθανοτητα φετος να μην αναβαθμιστω για πρωτη φορα στην ιστορια.για αλλη μια χρονια διαβαζουμε μικρες ή μεγαλες υπερβολες...επαρκης χωρος τα 128.......δεν προκειται να αναβαθμισω στο καινουργιο μοντελο...![]()
Μερικούς ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω…
Ναι, για πολλούς τα 128gb είναι αρκετά και για άλλους ελαχιστα.. εγώ βολεύομαι με 64gb και είμαι και μια χαρά..και κάνω και την δουλίτσα μου μια χαρά και παραγωγικά αλλά δεν είμαι ‘σπάταλος’, δεν το γεμίζω ένα κάρο σαχλαμάρες..
Και άλλοι δεν βολεύονται ούτε και 512.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να περάσετε
Βασικά είναι σαν να έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να το γεμίζεις με power bank κάθε μισή ώρα.offloading είναι last decade εμπειρία.
Κάτσε γιατί με τα νέα σχέδια και την έλλειψη ΑΙ οι haters απλά θα αράξουμε και θα τρώμε ποπ κορν βλέποντας τους lovers να σφάζονταιHaters του δαγκωμένου μήλου πάρτε θέσεις μάχης.

Από τα πρώτα σχέδια πάντως είναι άθλιο από πίσω, λόγος να μην το πάρεις είναι αυτό από μόνο του…αν βάλεις όπως είπες και το ΑΙ που είναι πίσω από κάθε τι που υπάρχει εκεί έξω σε κινητό, έδεσε το γλυκό….Κάτσε γιατί με τα νέα σχέδια και την έλλειψη ΑΙ οι haters απλά θα αράξουμε και θα τρώμε ποπ κορν βλέποντας τους lovers να σφάζονται![]()
Οι χρήστες iPhone δίνουν όμως μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση της συσκευής, μην ξεχνάς ότι είναι status symbol, επίσης αρκετός κόσμος αγοράζει το pro μοντέλο γιατί τους αρέσει πιο πολύ το πίσω μέρος με τους 3 φακούς και γιατί δεν μοιάζουν φτωχαδουρες έχοντας τα απλά μοντέλα..μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά το έχω ακούσει να το λένε ουκ ολίγες φορές. Οι περισσότεροι χρήστες iPhone αν πάρεις το κέλυφος του 17 και τους βάλεις το εσωτερικό του π.χ. 14 παίζει να μην το καταλάβουν και ποτέ….χαχαΠροσωπικά δεν ασχολούμαι με κάτι που δε βλέπω στην πράξη εγώ αλλά οι άλλοι, όπως πλάτη κινητού, εξωτερική εμφάνιση αυτοκινήτου κτλ άρα αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το ΑΙ ήρθε για να μείνει αλλά η Apple μας έχει συνηθίσει να τα δίνει όλα με το σταγονόμετρο οπότε δε θα δούμε κάτι καινούργιο.
Αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε τι φάση; Όχι απλά η κουτσή Μαρι, αλλά και όλα της τα ξαδέρφια έχουν πλέον iPhone. Σιγά το status.μην ξεχνάς ότι είναι status symbol
Εννοώ για τα φρέσκα pro μοντέλα, η κουτσή Μαρία αγοράζει τα απλά, δεν μπορούν όλοι όμως να πάρουν pro καινούριο μοντέλο, εκεί ξεχωρίζει ο Λεφτάς και το βάζει στο τραπεζάκι στην καφετέρια ανάποδα για να φαίνονται οι 3 φακοί…..χαχαΑυτό που το λέτε και το ξαναλέτε τι φάση; Όχι απλά η κουτσή Μαρι, αλλά και όλα της τα ξαδέρφια έχουν πλέον iPhone. Σιγά το status.
Άλλαξε αν θες τη έκφραση (γιατί, όντως, status symbol δεν είναι ακριβές) αλλά πάνω κάτω, ισχύει.Αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε τι φάση; Όχι απλά η κουτσή Μαρι, αλλά και όλα της τα ξαδέρφια έχουν πλέον iPhone. Σιγά το status.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.