Apple Event - 9 Σεπ. (iPhone 17)

Status
Not open for further replies.
Η αλήθεια είναι πως δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό οποτε δεν υφίσταται αυτή η παράμετρος.

για αλλη μια χρονια διαβαζουμε μικρες ή μεγαλες υπερβολες...επαρκης χωρος τα 128.......δεν προκειται να αναβαθμισω στο καινουργιο μοντελο...:LOL:

για αλλη μια χρονια διαβαζουμε μικρες ή μεγαλες υπερβολες...επαρκης χωρος τα 128.......δεν προκειται να αναβαθμισω στο καινουργιο μοντελο...:LOL:
Δεν καταλαβαινω την αναγκη σου να ειρωνευτείς οταν απλά μεταφέρω την δική εμπειρία. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ λοιπόν που δεν παιζω παιχνίδια αλλά τραβάω μπόλικα 4Κ videos, τα 128GB ειναι επαρκή (το 256ρι μου ειναι μονιμως μισοαδειο). Επισης με ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι, οποτε εαν δεν μου αρεσει το τελικο προιον, υπαρχει πιθανοτητα φετος να μην αναβαθμιστω για πρωτη φορα στην ιστορια.
Capito?

Μερικούς ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω…
Ναι, για πολλούς τα 128gb είναι αρκετά και για άλλους ελαχιστα.. εγώ βολεύομαι με 64gb και είμαι και μια χαρά..και κάνω και την δουλίτσα μου μια χαρά και παραγωγικά αλλά δεν είμαι ‘σπάταλος’, δεν το γεμίζω ένα κάρο σαχλαμάρες..
Και άλλοι δεν βολεύονται ούτε και 512.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να περάσετε

• Like
Reactions: Kosh and takisot
Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά 'power user' σε ό,τι έχει να κάνει με το iPhone (κάνω τα πάντα με αυτό), και εξακολουθώ να έχω κατειλημμένα 140GB, κι αυτά λόγω πολλών games που κατέβασα για να δω πως είναι και δεν ξανάνοιξα ποτέ. Αλλιώς, ακόμα και τα 128 μου φτάνουν. Πάνω από 256 το θεωρώ τουλάχιστον άχρηστη υπερβολή (για μένα).

• Like
Reactions: takisot
Παίρνοντας τα τελευταία χρόνια συσκευές 512, η μόνη διαφορά είναι πως παύεις να ασχολείσαι με το storage. 160GB χρησιμοποιώ, ωστόσο εάν είχα 128άρι, θα έπρεπε να διαγράφω αρχεία. Και για όσους δεν έχουν και cloud backup στα media τους, offline offloading είναι last decade εμπειρία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το design πάντα είναι υποκειμενικό, εάν άλλαζαν και τη διάταξη των φακών ίσως δούλευε λίγο καλύτερα στο μάτι. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως δεν θα ήθελαν να κάνουν κάτι τελείως ασύνδετο με τις προηγούμενες γενιές.

Μερικούς ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω…
Ναι, για πολλούς τα 128gb είναι αρκετά και για άλλους ελαχιστα.. εγώ βολεύομαι με 64gb και είμαι και μια χαρά..και κάνω και την δουλίτσα μου μια χαρά και παραγωγικά αλλά δεν είμαι ‘σπάταλος’, δεν το γεμίζω ένα κάρο σαχλαμάρες..
Και άλλοι δεν βολεύονται ούτε και 512.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να περάσετε

Απληστια Μνημης ;)

Ομοιως αν και με 256 σπανιως περναω τα 100gb

Ψυχολογικό είναι περισσότερο! Για τους περισσότερους είναι αρκετά τα 128gb,
αλλά ο ανταγωνισμός μας έχει συνηθίσει στα 256 κ 512gb. Οπότε τα 128 τα βλέπουμε λίγα!

• Like
Reactions: pathfinder
offloading είναι last decade εμπειρία.
Βασικά είναι σαν να έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να το γεμίζεις με power bank κάθε μισή ώρα.

Εγω πχ χρησιμοποιώ το storage μόνο για μουσική (έχω ακόμη μια παλιά local iTunes library με πολλά τραγούδια με δεν βρίσκω πχ στο Spotify) και φωτός (και πολύ λιγα βιντεο).

Επειδή θέλω να έχω τις φωτό σε full ποιότητα πάντα άμεσα διαθέσιμες, τα 256 μου είναι πλέον οριακά.

Μολις τις προάλλες αναγκάστηκα να γυρισω τις local φωτο σε low quality για να αδειάσω λίγο χώρο.

9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:00

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάτσε γιατί με τα νέα σχέδια και την έλλειψη ΑΙ οι haters απλά θα αράξουμε και θα τρώμε ποπ κορν βλέποντας τους lovers να σφάζονται
Από τα πρώτα σχέδια πάντως είναι άθλιο από πίσω, λόγος να μην το πάρεις είναι αυτό από μόνο του…αν βάλεις όπως είπες και το ΑΙ που είναι πίσω από κάθε τι που υπάρχει εκεί έξω σε κινητό, έδεσε το γλυκό….

Βέβαια έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό τα πάντα για τα νέα κινητά, οπότε δεν έχει καμία αγωνία το όλο event.

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με κάτι που δε βλέπω στην πράξη εγώ αλλά οι άλλοι, όπως πλάτη κινητού, εξωτερική εμφάνιση αυτοκινήτου κτλ άρα αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το ΑΙ ήρθε για να μείνει αλλά η Apple μας έχει συνηθίσει να τα δίνει όλα με το σταγονόμετρο οπότε δε θα δούμε κάτι καινούργιο.

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με κάτι που δε βλέπω στην πράξη εγώ αλλά οι άλλοι, όπως πλάτη κινητού, εξωτερική εμφάνιση αυτοκινήτου κτλ άρα αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το ΑΙ ήρθε για να μείνει αλλά η Apple μας έχει συνηθίσει να τα δίνει όλα με το σταγονόμετρο οπότε δε θα δούμε κάτι καινούργιο.
Οι χρήστες iPhone δίνουν όμως μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση της συσκευής, μην ξεχνάς ότι είναι status symbol, επίσης αρκετός κόσμος αγοράζει το pro μοντέλο γιατί τους αρέσει πιο πολύ το πίσω μέρος με τους 3 φακούς και γιατί δεν μοιάζουν φτωχαδουρες έχοντας τα απλά μοντέλα..μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά το έχω ακούσει να το λένε ουκ ολίγες φορές. Οι περισσότεροι χρήστες iPhone αν πάρεις το κέλυφος του 17 και τους βάλεις το εσωτερικό του π.χ. 14 παίζει να μην το καταλάβουν και ποτέ….χαχα

• Like
Reactions: tiniakos
Αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε τι φάση; Όχι απλά η κουτσή Μαρι, αλλά και όλα της τα ξαδέρφια έχουν πλέον iPhone. Σιγά το status.
Εννοώ για τα φρέσκα pro μοντέλα, η κουτσή Μαρία αγοράζει τα απλά, δεν μπορούν όλοι όμως να πάρουν pro καινούριο μοντέλο, εκεί ξεχωρίζει ο Λεφτάς και το βάζει στο τραπεζάκι στην καφετέρια ανάποδα για να φαίνονται οι 3 φακοί…..χαχα

• Like
Reactions: tiniakos
Αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε τι φάση; Όχι απλά η κουτσή Μαρι, αλλά και όλα της τα ξαδέρφια έχουν πλέον iPhone. Σιγά το status.
Άλλαξε αν θες τη έκφραση (γιατί, όντως, status symbol δεν είναι ακριβές) αλλά πάνω κάτω, ισχύει.

To ότι δλδ στην Ελλάδα (μπορεί να) στερείσαι βασικά γιατί «πρέπει» να έχεις iPhone (ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά από Android μισής (και βάλε) τιμής) κάτι λέει…

Status
Not open for further replies.