spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,641
…που ανάθεμα κι αν δούλεψε ποτέ το find my με την Cosmote eSIM του watch…καταταγείτε μας έλεγαν….Εγώ κλείνω 3ετία, κύριος. Εσένα σε φάγανε οι ροφοί.![]()
…που ανάθεμα κι αν δούλεψε ποτέ το find my με την Cosmote eSIM του watch…καταταγείτε μας έλεγαν….Εγώ κλείνω 3ετία, κύριος. Εσένα σε φάγανε οι ροφοί.![]()
…που ανάθεμα κι αν δούλεψε ποτέ το find my με την Cosmote eSIM του watch…καταταγείτε μας έλεγαν….

Όταν τα βγάλει σε μαύραΕίχες βάλει AirTag στον ροφό;
![]()
Ο σωστός και μετρημένος χρήστης κάνει αυτό ακριβώς, αλαλάζει την συσκευή κάθε 4 γενιές, όπως κάνεις εσύ!! Εμεις τα αρρωστάκια κάθε χρόνο!!Νομίζω ότι από το 13 pro max είναι η ώρα για το 17 pro max..!!![]()
Κοιτα, και εγω ως γνωστον το αλλαζω καθε χρονο με ελαχιστο κοστος, αφου πουλαω το παλιο και εχω μια εταιρικη επιδοτηση 200 ευρω.Καλά κι εγώ εδώ και 10 χρόνια έτσι το πήγαινα, μέσω του iPhone Upgrade program, γύρω στα $50 το μήνα επί μονίμου βάσεως και κάθε χρόνο νέο μοντέλο on release day και με full Apple Care coverage. Μόνο το τελευταίο το πήρα 'κανονικά', λόγω κάποιων γραφειοκρατικών με το εταιρικό πρόγραμμα που έβαλα περσι, και ίσως γι'αυτό κλίνω προς το να μην το αλλάξω φέτος. Πέρα από το ιδεολογικό (που έχω αρχίσει πια να ντρέπομαι να τσιμπάω με το κάθε νέο γκατζετάκι, ίσως γέρασα, ποιος ξέρει), βαριέμαι πολύ και τη διδαδικασία αγγελία, πώληση, τα σχετικά ρίσκα (εδώ δεν έχουμε AVClub να ξέρεις σε ποιον μιλάς), κλπ. Δηλαδή, θα πρέπει να βγάλουν κάτι πολύ αστραφτερό για να τσιμπήσω, και μέχρι τώρα, εκτός από το περτικαλί χρωματάκι που μου άρεσε, δε βλέπω κάτι τέτοιο.
Θα βάλεις μια θήκη από Ali και θα βλέπεις αυτό που θέλεις εσύ.Κοιτα, και εγω ως γνωστον το αλλαζω καθε χρονο με ελαχιστο κοστος, αφου πουλαω το παλιο και εχω μια εταιρικη επιδοτηση 200 ευρω.
Αν το πληρωνα σαν καινουργιο καθε χρονο, το πιο πιθανο θα ηταν να αναβαθμιζομαι καθε 2-3 χρονια.
Φετος ομως πραγματικα εχω ξενερώσει με τη πλάτη που φαινεται στα renderings.
Η πλάτη είναι πράγματι χάλια, άλλα οκ, δεν αγοράζεις τηλέφωνο μόνο για το πως φαίνεται το καρούμπαλο των φακών!!.....μετά από λίγο καιρό θα το συνηθίσεις και δεν θα δίνεις σημασία, έτσι και αλλιώς όταν θα χρησιμοποιείς το κινητό δεν θα την βλέπεις και με μια κατάλληλη θηκούλα όπως είπε και ο Παναγιώτης κάπως θα την καμουφλάρεις!!Κοιτα, και εγω ως γνωστον το αλλαζω καθε χρονο με ελαχιστο κοστος, αφου πουλαω το παλιο και εχω μια εταιρικη επιδοτηση 200 ευρω.
Αν το πληρωνα σαν καινουργιο καθε χρονο, το πιο πιθανο θα ηταν να αναβαθμιζομαι καθε 2-3 χρονια.
Φετος ομως πραγματικα εχω ξενερώσει με τη πλάτη που φαινεται στα renderings.
Η πίσω όψη είναι μόνο για φώτο στον καθρέπτη της τουαλέτας.

πως φαινεται ο μερακλής....Στην τουαλέτα το χρησιμοποιώ μόνο από τη μπροστινή πλευρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να σου κάνω report το post ή όχι???χαχαχαΣτην τουαλέτα το χρησιμοποιώ μόνο από τη μπροστινή πλευρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σοβαρά τώρα τι το κάνει πιο άσχημο από τα προηγούμενα όλα τα ίδια ματιά κουζίνας έχουν.Αυτό είναι το σχέδιο;
Πιο ενοχλητικό είναι το νησί μέσα στη μέση στη μπροστινή όψη πάρα ο πίσω σχεδιασμός.
View attachment 256821
Ότι αντιγράφει την google ενοχλεί. Όχι το σχέδιο πίσω που είναι μια χαρά.Σοβαρά τώρα τι το κάνει πιο άσχημο από τα προηγούμενα όλα τα ίδια ματιά κουζίνας έχουν.
Ισχύει, ούτε αυτό με τρελένει, άλλα είναι πιο όμορφο της Google από πίσω από αυτά που μάλλον θα είναι το νέο Iphone 17.Της google είναι πιο όμορφο από πίσω σε σχέση με το mock up του iphone.
Και ποτέ δεν μου άρεσε ο κύκλωπας της google.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.