Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

το iPhone 4S. Εξωτερικά είναι το ίδιο με το iPhone 4. Εσωτερικά διαθέτει επεξεργαστή A5 διπύρηνο στο 1GHz μέχρι και με 7 φορές ταχύτερα γραφικά από το iPhone 4.

O Schiller επιστρέφει: παρά τον A5 επεξεργαστή το iPhone 4S επιτυγχάνει πολύ καλούς χρόνους αυτονομίας: 8 ώρες ομιλίας, 14 ώρες σε 2G, 6 ώρες σε 3G, 9 ώρες σε Wi-Fi.

Όσον αφορά τις κεραίες το iPhone 4S είναι «έξυπνο» για να επιτυγχάνει εναλλαγή στις διαφορετικές κεραίες για καλύτερο σήμερα. Υποστηρίζει, μάλιστα, όπως περιμέναμε, τόσο το GSM όσο και το CDMA.

Eπίσης, επιτυγχάνει καλύτερες ταχύτητες (HSDPA) στο δίκτυο: 14.4 download, 5.8 upload.

Τώρα, για την κάμερα: το iPhone 4S διαθέτει αισθητήρα 8 megapixels (3264 x 2448), επιτυγχάνει κατά 73% καλύτερη συγκέντρωση φωτός από το iPhone 4, είναι αρκετά πιο γρήγορη και διαθέτει Hybrid IR filter.

Κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες: five element φακός, f/2.4 aperture, face detection. Επίσης, 1080p video recording με realtime stabilization και noise reduction.

Last edited:
το iPhone 4S. Εξωτερικά είναι το ίδιο με το iPhone 4.

Για όσους περίμεναν νέο σασί: με τις υγείες σας -bye-
αυτό που θα έπρεπε να βγάλει ΑΜΕΣΩΣ μετά το φιάσκο με την κεραία, σαν διορθωτικό, περίμενε, ξεστόκαρε άλλαξε τα σωθικά και το παρουσιάζει σαν επόμενο iPhone. Not bad arpaxti....

Είπαμε: τρελό αρμεγμα.

Μια χαρα ειναι Τασο.. οπως τα ειπαμε.
Καλυτερο, γρηγοροτερο ... οπως και απο 3G -> 3GS.

Καλυτερα, για να μη τρεχουμε κι αλλαζουμε ...
Το software ειναι που μ ενδιεφερε κυριως και αυτο που μετραει... μικρες αλαγες τωρα , οι μεγαλες μαλλον για του χρονου.

Μια χαρα ειναι Τασο.. οπως τα ειπαμε.
Καλυτερο, γρηγοροτερο ... οπως και απο 3G -> 3GS.

Καλυτερα, για να μη τρεχουμε κι αλλαζουμε ...
Το software ειναι που μ ενδιεφερε κυριως και αυτο που μετραει... μικρες αλαγες τωρα , οι μεγαλες μαλλον για του χρονου.

Για να δούμε... Γιατί έτει το υπολόγιζα και εγώ. Καλόν του χρόνου θα δούμε κάτι το ουσιώδες επιτέλους...

Για να πω την αληθεια , δε με νοιαζει πια για τηλεφωνο.
Το 4 που εχω ειναι υπεραρκετο.
Αυτο που θελω να δω του χρονου ειναι μεγαλυτερη ενοποιηση λειτουργικων , για να ερθει (για μενα) το πολυποθητο ipad με mac osx- ios ή macbook air με ios 6!

Διαθέσιμο στις 14 Οκτωβρίου (προπαραγγελίες στις 7 Οκτωβρίου)

Το iPhone 4S θα είναι διαθέσιμο στις 14 Οκτωβρίου (προπαραγγελίες στις 7 Οκτωβρίου) σε μαύρο και λευκό χρώμα στην ίδια τιμή με το iPhone 4 ενώ προστίθεται και έκδοση με 64GB.

Επίσης, θα συνεχίσει η πώληση των iPhone 3GS και iPhone 4 στα 8GB με χαμηλότερες τιμές.

Last edited:
Προσωπικά θα προσπερασω το 4S, το iPad με καλύπτει απόλυτα + ένα normal τηλέφωνο με καλη φωτογραφική, ένα παλαιό Sony!δεν κατάφερε να με δελεάσει! Πλέον περιμένω κάτι πρωτοποριακό στο 5!

Παντος μάλλον η ασθενια του jobs , πέρασε και στην εταιρία , κρίμα και για τους δυο .
Βλέπω μετα απο πολυ καιρο , να δυσκολευται η apple να παρουσιάση κάτι extreme , της πήρε 1,5 χρόνο για το 4s ....

Παντος μάλλον η ασθενια του jobs , πέρασε και στην εταιρία , κρίμα και για τους δυο .
Βλέπω μετα απο πολυ καιρο , να δυσκολευται η apple να παρουσιάση κάτι extreme , της πήρε 1,5 χρόνο για το 4s ....

μούφα και αρπαχτή, κρίμα στα παιδιά που πούλαγαν τα 4αρια τους..

Εγώ ήδη την αλλάγη την έχω κάνει στο στρατόπεδο, εχω πάρει ενα Γαλαξία 2 και την έχω καταβρεί μιλάμε!!

Apple πρέπει να είσαι λιγάκι "ψωνιο" για να αγοράσεις πλεόν (No offense στα φάνμποήζ), όταν ο αντίπαλος σου δίνει σε χαμήλότερη τιμή: μεγαλύτερη οθόνη, πιο λεπτο και ελαφρύ και σφαιράτο που παίζει τα πάντα (flash, videακια, κτλ), κάμερα φοβερή.. κ.α

Σαν τα pc ενα πραγμα... με 500 ευρω παιρνεις οχταπυρηνο laptop, με 32 gb ram, 2 TB δισκο, οθονη 3D ... και τρεχεις windows !!!

Δε πειραζει... καποτε θα μεγαλωσετε κι εσεις και θα γινεται ΣΑΝ apple ...-bye-

Σαν τα pc ενα πραγμα... με 500 ευρω παιρνεις οχταπυρηνο laptop, με 32 gb ram, 2 TB δισκο, οθονη 3D ... και τρεχεις windows !!!

Δε πειραζει... καποτε θα μεγαλωσετε κι εσεις και θα γινεται ΣΑΝ apple ...-bye-

Δεν τρέχεις windows πλέον....όσοι ξέρουν τρέχουν Linux και ξενίζουν με υπολογιστή για τα επόμενα δέκα χρόνια