Εγω δεν καταλαβαίνω προς τι η "κόντρα".
Να πεις οτι είμαστε οι ιδιοκτήτες/μεγαλομέτοχοι των εταιρειών , πάει στα διάλα

Εγω που είμαι ο τελικός αποδέκτης , αδιαφορώ πλήρως ποιος αντεγραψε ποιον και σε τι.
Ειδικά αν ταιριάζει στο προιον του και έχει εξελιχθεί κιόλας.
Ναι, το galaxy ace ειναι αντιγραφη του 3gs εμφανισιακά, αλλα η παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφορεί συνεχως για αν δειξει τις "ομοιοτητες" και στα μενου ειναι fake.Τα εικονιδια στην home screen του ace δεν υπάρχουν by default , ουτε και συνηθιζεται.Για την εξωτερικη εμφάνιση , οπως ειπα ειμαι συμφωνος.
Επίσης για μενα το HTC One δεν ειναι σε καμμια περίπτωση κόπια του iphone 5.Οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό/ναυαρχίδα με αλουμινένια clean cut σχεδίαση ετσι θα ηταν.Υπάρχουν και φωτογραφίες λιγες σελίδες πριν που επιβεβαιώνουν και αυτά που γράφω.(Πόσο χαζό ειναι να συγκρινεις δύο κινητά, το ενα απο το εμπρός μέρος και το άλλο απο το πίσω?)
Αν αύριο μεθαύριο βγάλει δηλαδη η apple κινητό με >4" ή αν το φημολογουμενο φθηνό iphone είναι πλαστικό ,θα λέμε οτι αντέγραψε την samsung?Εξίσου ηλίθια σκέψη θα είναι και αυτή.
Παρομοίως λέγεται οτι το ios 7 θα έχει εξελιγμένη home+notification screen όπως και πιθανά widgets.Τοτε δεν θα αντιγράφει την google?
Οι περίφημες αντιγραφές απο φορτιστές και συσκευασίες για μενα ειναι εντελώς αδιάφορες και άχρηστες σαν αναφορά.Σαν τελικό αποδέκτη δεν με απασχολούν καθόλου και φυσικά για κανέναν δεν ειναι κριτήριο αγοράς/απόρριψης μιας συσκευης.Και εδω όμως αναγνωρίζω οτι η samsung αντέγραψε την apple.
Στα θέματα των εικονιδίων μικροφώνου κλπ το να υποστηρίζει κάποιος οτι η καθε samsung αντεγραψε την apple ειναι αστείο , μιας και τετοιου είδους εικονίδια υπήρχαν για τέτοιες εφαρμογές πολυ πριν το iphone.
Ας βγαίνουν λοιπόν καλές συσκευές , και το ποιος αντιγράφει ποιον ας απασχολεί μονο αυτούς που έχουν οικονομικά οφέλη απο τέτοιες κόντρες.