Apple TV+

Re: AppleTV

I stand corrected. Κλείδωνε σε Dolby Vision εποχή το HDR ήταν always on. Με το που το έβαλα στο adaptive, η τηλεόραση σε περιεχόμενο Apple TV+ έδειχνε HDR (10). Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι επι της ουσίας για την ποιότητα εικόνας (το HDR είναι πραγματικό και εξαιρετικό), αλλά πιθανόν σημαίνει ότι όντως δεν παίζει Atmos.

Πάντως η εικόνα δεν υπάρχει ρε παιδιά. Έβαλα μετά καπάκι Netflix να δω κάτι (4Κ/Dolby vision μάλιστα) και νόμισα ξαφνικά ότι χρειάζομαι γυαλιά.

Απάντηση: Re: AppleTV

I stand corrected. Κλείδωνε σε Dolby Vision εποχή το HDR ήταν always on. Με το που το έβαλα στο adaptive, η τηλεόραση σε περιεχόμενο Apple TV+ έδειχνε HDR (10). Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι επι της ουσίας για την ποιότητα εικόνας (το HDR είναι πραγματικό και εξαιρετικό), αλλά πιθανόν σημαίνει ότι όντως δεν παίζει Atmos.

Πάντως η εικόνα δεν υπάρχει ρε παιδιά. Έβαλα μετά καπάκι Netflix να δω κάτι (4Κ/Dolby vision μάλιστα) και νόμισα ξαφνικά ότι χρειάζομαι γυαλιά.

To εβγαλε προσφορα και το Γερμανικο amazon στα 30 Ευρω και το χτυπησα. Θα μου το φερει φιλος απο Γερμανια και θα επανελθω με εντυπωσεις.

Re: Απάντηση: Re: AppleTV

Προφανώς αλλά θα χάσει τα preferences του.
Επίσης, το Apple ID είναι πολύ προσωπικό για να το μοιράζουμε σε φίλους άσε που θα χρειάζεται κατά καιρούς 2factor verification.

Μπορεί να φτιάξει ο φίλος το δικό του προσωπικό Apple ID και ο κάτοχος του Καινούργιου iPhone να του κάνει family sharing ώστε να παρακολουθούν και οι δυο Apple TV ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ. δοκιμασμένο από καινούργιο iPad της συζύγου βλέπω κι εγώ με δικό μου Apple ID στο iPhone και στο web. Μόνο δεν θυμάμαι αν το family sharing για apps προϋποθέτει αγορά iCloud χώρου με μηνιαία συνδρομή αλλά νομίζω πως όχι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AppleTV

Μπορεί να φτιάξει ο φίλος το δικό του προσωπικό Apple ID και ο κάτοχος του Καινούργιου iPhone να του κάνει family sharing ώστε να παρακολουθούν και οι δυο Apple TV ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ. δοκιμασμένο από καινούργιο iPad της συζύγου βλέπω κι εγώ με δικό μου Apple ID στο iPhone και στο web. Μόνο δεν θυμάμαι αν το family sharing για apps προϋποθέτει αγορά iCloud χώρου με μηνιαία συνδρομή αλλά νομίζω πως όχι.

Αυτό όντως λογικά θα παίζει, δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κανένα θέμα geolocation.

Re: Apple TV

Παιδιά μεταφέρω κι εδώ μια ερώτηση που έκανα και θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει:

Μόλις το πήρα και έχω κάποιες ερωτήσεις κι εγώ με τη σειρά μου :

Χρειάζεται να περάσω το λογαριασμό μου στο amazon υποχρεωτικά ? Αν φτιάξω ένα νέο ας πούμε ψεύτικο λογαριασμό στο amazon με κάποια Γερμανική διεύθυνση θα μου ανοίξει κάτι περισσότερο όπως π.χ. το amazon prime? Τι προτείνετε εσείς να βάλω τον αληθινό με την Ελληνική διεύθυνση ή έναν νέο fake amazon λογαριασμό ?

Χωρίς να περάσω amazon λογαριασμό καθόλου είναι δυνατόν να δουλέψει το fire TV stick 4k?

Αν θέλω να παίξω με ethernet ποιος είναι ο κατάλληλος αντάπτορας για το fire TV 4k?

Ρε παιδιά, έβαλα να δω χθες μετά από καιρό (πήξιμο γαρ) Apple TV+ μέσω Firestick 4K, και βλέπω ότι πλέον δε μου κλειδώνει η τηλεόραση αυτόματα σε HDR όπως έκανε πριν. Και πέραν του κλειδώματος, και η εικόνα εμφανέστατα δεν είναι HDR πλέον. Αν γυρίσω τις ρυθμίσεις του stick από Αdaptive στο Always HDR, ναι μεν κλειδώνει σε Dolby Vision, και η εικονα φαίνεται βελτιωμένη από την άλλη δεν ξέρω αν πρόκειται για την αυθεντική πληροφορία ή κάνει πατέντες το Stick.

Άλλαξε πολιτική συμβατότητας η Apple;

Απάντηση: Re: Apple TV

Ρε παιδιά, έβαλα να δω χθες μετά από καιρό (πήξιμο γαρ) Apple TV+ μέσω Firestick 4K, και βλέπω ότι πλέον δε μου κλειδώνει η τηλεόραση αυτόματα σε HDR όπως έκανε πριν. Και πέραν του κλειδώματος, και η εικόνα εμφανέστατα δεν είναι HDR πλέον. Αν γυρίσω τις ρυθμίσεις του stick από Αdaptive στο Always HDR, ναι μεν κλειδώνει σε Dolby Vision, και η εικονα φαίνεται βελτιωμένη από την άλλη δεν ξέρω αν πρόκειται για την αυθεντική πληροφορία ή κάνει πατέντες το Stick.

Άλλαξε πολιτική συμβατότητας η Apple;

Νομίζω ότι κάνει κουλά το Stick οσον αφορα το HDR. Και σε εμενα οταν το εχω adaptive, αλλες φορες ενεργοποιει HDR αλλες οχι, σε υλικο HDR του Apple TV και του Netflix.
Παρατήρησα και εγώ δε, ότι πχ στο For All Mankind που νομιζω ειναι Dolby Vision, οταν ειναι adaptive το γυρνουσε σε HDR 10 με πιο ντιμαρισμενη εικονα (σε LG OLED). Οταν το γυρνουσα ομως forced σε HDR, κλειδωνε σε Dolby Vision και η εικονα φαινοταν πιο σωστη με μεγαλυτερη φωτεινοτητα και καλυτερη δυναμικη περιοχη. Οποτε για την ωρα το αφηνω σε Always HDR για HDR content.

Απάντηση: Apple TV

Υπαρχει το apple Tv σε apk; Με mirroring στην τηλεοραση ενω ανοιγει ο Player δεν παιζει. Δεν δειχνει εικονα ουτε ηχο αλλα το κινητο δειχνει να προχωραει η μπαρα. Οταν τον κλεινω ομως μου πεταει ενα ωραιο Logo Apple TV :p

Re: Απάντηση: Apple TV

Υπαρχει το apple Tv σε apk; Με mirroring στην τηλεοραση ενω ανοιγει ο Player δεν παιζει. Δεν δειχνει εικονα ουτε ηχο αλλα το κινητο δειχνει να προχωραει η μπαρα. Οταν τον κλεινω ομως μου πεταει ενα ωραιο Logo Apple TV :p

Δεν υπάρχει Apple TV για Android (και μάλλον χλωμό να βγει και γενικότερα)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

Δεν υπάρχει Apple TV για Android (και μάλλον χλωμό να βγει και γενικότερα)...
Υπαρχει τελικα apk με εκδοση εφαρμογης 1.10. Αλειευμενο προφανως απο το amazon . Κανει κανονικα εγκατασταση αλλα οταν ξεκινησει για την διαμορφωση μου πεταει μυνημα οτι η εφαρμογη δεν μου ανηκει και πρεπει να κανω quit.
Λογικα θα βγει και για android tv . Εχει προφανως καποια ασφαλεια ωστε να μην μπορεις να περασεις ανεπισημη αλλα περναει κανονικα. Δεν ξερω αν εχει να κανει με location και θελει vpn γιατι ειναι εφαρμογη του fire tv που δεν τρεχει επισημα στην Ελλαδα.

Εγώ βλέπω aplle tv+, σε amazon firestick 4k. Το apk δεν παίζει σε Android. Έχουν πει ότι θα βγει και σε Android TV.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

Υπαρχει τελικα apk με εκδοση εφαρμογης 1.10. Αλειευμενο προφανως απο το amazon . Κανει κανονικα εγκατασταση αλλα οταν ξεκινησει για την διαμορφωση μου πεταει μυνημα οτι η εφαρμογη δεν μου ανηκει και πρεπει να κανω quit.
Λογικα θα βγει και για android tv . Εχει προφανως καποια ασφαλεια ωστε να μην μπορεις να περασεις ανεπισημη αλλα περναει κανονικα. Δεν ξερω αν εχει να κανει με location και θελει vpn γιατι ειναι εφαρμογη του fire tv που δεν τρεχει επισημα στην Ελλαδα.

Το apk του fire δεν λειτουργεί, όπως άλλωστε δεν λειτουργούν και πολλά apk's από firestick. Αν ψάξεις θα δεις ότι για την ώρα τουλάχιστον, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις mirror screen, με όλα τα αρνητικά αυτού...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

Το apk του fire δεν λειτουργεί, όπως άλλωστε δεν λειτουργούν και πολλά apk's από firestick. Αν ψάξεις θα δεις ότι για την ώρα τουλάχιστον, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις mirror screen, με όλα τα αρνητικά αυτού...
Ναι δεν λειτουργει. το Γραφω κιολας. Σε αναγκαζει να κανεις quit , ενω απο πισω η εφαρμογη δειχνει να τρεχει ανετα. Θεμα καποιας ασφαλειας που εχει η εφαρμογη και οχι αδυναμια να λειτουργησει...
Με Mirror στην τηλεοραση επισης δεν λειτουργει για καποιο λογο. Μου ανοιγει στην Tv ο player αλλα δεν προχωραει, δειχνει μαυρη εικονα και χωρις ηχο, ενω η μπαρα στο κινητο δειχνει οτι η ταινια παιζει. Μαλλον και εκει περιορισμοι. Mirror το μενου κανω κανονικα.
Η λυση που βρηκα ειναι να βλεπω τις ταινιες μεσω browser σε tv και κινητο android .

Ευχάριστο νέο για κατόχους τηλεοράσεων LG. H LG μόλις ανακοίνωσε μέσα στο 2020 το Apple TV+ θα είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή πλέον και σε τηλεοράσεις παλαiότερων μοντέλων του 2018 (συμπεριλαμβανομένων φυσικά του 2019 & 2020). Ακριβέστερη ημερομηνία διάθεσης του app προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί. Επομένως, σε κατόχους των παραπάνω τηλεοράσεων δεν θα χρειαστεί η αγορά σχετικής συσκευής tv Box για να δει Apple TV + . Οι διαμαρτυρίες παλαιοτάτων κατόχων μοντέλων LG έπιασαν τόπο και η Αpple κατάλαβε ότι αποκλείοντας πολλούς κατόχους παλαιότερων μοντέλων πως δε «τσουλάει» το πράμα με την τηλεοπτική της πλατφόρμα ...

https://9to5mac.com/2020/01/06/lg-apple-tv-app/

μια χαζή παρατήρηση για τον τίτλο του θέματος, Apple TV ονομαζεται το κουτακι της apple, η συνδρομητική της υπηρεσια ονομάζεται Apple TV+

Απάντηση: Re: Apple TV

μια χαζή παρατήρηση για τον τίτλο του θέματος, Apple TV ονομαζεται το κουτακι της apple, η συνδρομητική της υπηρεσια ονομάζεται Apple TV+
Δεν είναι καθόλου χαζή, πρέπει να αλλάξει ο τίτλος.