Νέα πακέτα που περιλαμβάνουν το Apple TV μαζί με το Apple music και άλλες υπηρεσίες. Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους. Το family άραγε θα μοιράζεται σε "μέλη" της "οικογένειας", όπως το Spotify; Θα είναι καλή φάση τότε.
https://www.techgear.gr/apple-one-p...s-me-mia-syndromi-antidrasi-apo-spotify-28172
Πάντως σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά σε LG 2016 σχεδόν από την αρχή
Στο τηλεχειριστήριο πρέπει να υπάρχει το κουμπί i (information). Το πατάς και πάνω αριστερά θα σου βγάλει τις πληροφορίες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο σε lg η εφαρμογή ; Το έχω πάρει με την προσφορά πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν έχω δει τίποτα
Οντως, το έχω κανένα χρόνο κ ειναι αρκετά καλο οπως κ το controlάκι πυο έχει. Ειδα τον τραπεζίτη καλή ταινιούλα, αλλά γενικα το apple tv + κινείτε σε πολύ ρηχά νερά για το όνομα της apple. Επίσης, αν έπαιζε το cosmote tv ott στο tvios θα έπαιρνα apple tv συσκευτή!!!!Πήρα ένα fire stick που παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό και βλέπω από εκεί
Εμένα μου φαινεται οτι η Apple TV plus εχει καλυτερη ποιοτητα σε ταινιες/σειρες. Δεν εχει ποσοτητα του netflix αλλα ειναι ποιοτικο με καλους ηθοποιους
Μαζί σας!!! θα περίμενα όμως μετά από ένα χρόνο περισσότερα πράγματα σε ποσότητα κ την ποιότητα που αναφέρεται...Συμφωνω. Δεν εχει καθολου "σαβουρα", κατι που το netflix ειναι γεματο.
Μαζί σας!!! θα περίμενα όμως μετά από ένα χρόνο περισσότερα πράγματα σε ποσότητα κ την ποιότητα που αναφέρεται...
Ναι αλλα αυτη η "σαβουρα" ειναι μεσα στην συνδρομη. H apple ζηταει επιλεον χρηματα για να δεις κατι σοβαρο περα απο δικη της παραγωγη. Αυτο σε συνδιασμο με την περιοδο χαριτος ( οπως την εβαλα με την αγορα iphone περσυ τον Δεκεμβρη , ετσι εμεινε) δεν θα τσουλισει το πραγμα.Συμφωνω. Δεν εχει καθολου "σαβουρα", κατι που το netflix ειναι γεματο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.