Apple TV+

Re: Apple TV

Θα μπορούσε ένας από τους συντονιστές να αλλάξει τον τίτλο; Θα ήταν πιο σωστό όντως να μπει το +

Για άγνωστο χρονικό διάστημα η Apple δίνει μερικές σειρές της δωρεάν. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα (πχ προσθήκη κάρτας κλπ), απλά play

Αν και δεν έχω τρόπο να το μετρήσω, βλέπω πως επανήλθε η παλιά, καλή, κρυστάλλινη 4K εικόνα στο Apple TV μου. Ίσως τελείωσε η περίοδος μειωμένης ποιότητας ροής video από την υπηρεσία στην Ευρώπη.

Νέα πακέτα που περιλαμβάνουν το Apple TV μαζί με το Apple music και άλλες υπηρεσίες. Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους. Το family άραγε θα μοιράζεται σε "μέλη" της "οικογένειας", όπως το Spotify; Θα είναι καλή φάση τότε.
https://www.techgear.gr/apple-one-p...s-me-mia-syndromi-antidrasi-apo-spotify-28172

Απάντηση: Re: Apple TV+

Νέα πακέτα που περιλαμβάνουν το Apple TV μαζί με το Apple music και άλλες υπηρεσίες. Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους. Το family άραγε θα μοιράζεται σε "μέλη" της "οικογένειας", όπως το Spotify; Θα είναι καλή φάση τότε.
https://www.techgear.gr/apple-one-p...s-me-mia-syndromi-antidrasi-apo-spotify-28172

ναι γίνεται. Έως 5 μέλη.

Re: Apple TV

Πάντως σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά σε LG 2016 σχεδόν από την αρχή

Καλή σας ημέρα, θα μας δώσεις τα φώτα σου πως έγινε αυτό; Στο Lg Store δεν υπάρχει η εφαρμογή. Πως εγκατέστησες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εβαλα την εφαρμόγη apple tv+ στην LG CX και ειδα το 1ο επείσοδιο της Τεχερανης. Εκπληκτικη εικόνα με μεγάλυτερο traffic rate απο αυτου του netflix! Μου φαίνεται θα ψωνίσω...:) Πως μπορω να δω τεχνικες πληροφόριες της ταινιας που προβάλεται στην τηλεόραση μου . Ξέρει κάποιος?

Στο τηλεχειριστήριο πρέπει να υπάρχει το κουμπί i (information). Το πατάς και πάνω αριστερά θα σου βγάλει τις πληροφορίες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο τηλεχειριστήριο πρέπει να υπάρχει το κουμπί i (information). Το πατάς και πάνω αριστερά θα σου βγάλει τις πληροφορίες.

Το έκανα αλλά δεν βγάζει κάτι. Αυτό λειτουργεί στο νετφλιξ μονο

Μόνο σε lg η εφαρμογή ; Το έχω πάρει με την προσφορά πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν έχω δει τίποτα

Θα βγει και σε Sony...

Πήρα ένα fire stick που παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό και βλέπω από εκεί
Οντως, το έχω κανένα χρόνο κ ειναι αρκετά καλο οπως κ το controlάκι πυο έχει. Ειδα τον τραπεζίτη καλή ταινιούλα, αλλά γενικα το apple tv + κινείτε σε πολύ ρηχά νερά για το όνομα της apple. Επίσης, αν έπαιζε το cosmote tv ott στο tvios θα έπαιρνα apple tv συσκευτή!!!!

Εμένα μου φαινεται οτι η Apple TV plus εχει καλυτερη ποιοτητα σε ταινιες/σειρες. Δεν εχει ποσοτητα του netflix αλλα ειναι ποιοτικο με καλους ηθοποιους

Εμένα μου φαινεται οτι η Apple TV plus εχει καλυτερη ποιοτητα σε ταινιες/σειρες. Δεν εχει ποσοτητα του netflix αλλα ειναι ποιοτικο με καλους ηθοποιους

Συμφωνω. Δεν εχει καθολου "σαβουρα", κατι που το netflix ειναι γεματο.

Μαζί σας!!! θα περίμενα όμως μετά από ένα χρόνο περισσότερα πράγματα σε ποσότητα κ την ποιότητα που αναφέρεται...

Μαζί σας!!! θα περίμενα όμως μετά από ένα χρόνο περισσότερα πράγματα σε ποσότητα κ την ποιότητα που αναφέρεται...

Σωστο, αλλα οι βιβλιοθηκες δεν χτιζονται απο την μια μερα στην αλλη. Επισης, μην ξεχνας οτι δινεται 12 μηνη συνδρομη δωρεαν (ισχυει ακομα αυτο, ετσι δεν ειναι;) με καθε νεα συσκευη apple που αγοραζει καποιος, οποτε θεωρω οτι εχουν περιοδο χαριτος. Το amazon prime video (στην ελλαδα), δεν βλεπω να κανει ιδιαιτερα βηματα εμπρος, το κραταω απλα γιατι το μοιραζομαι και βγαινει τραγικα φτηνο.

Απάντηση: Re: Apple TV+

Ναι αλλα αυτη η "σαβουρα" ειναι μεσα στην συνδρομη. H apple ζηταει επιλεον χρηματα για να δεις κατι σοβαρο περα απο δικη της παραγωγη. Αυτο σε συνδιασμο με την περιοδο χαριτος ( οπως την εβαλα με την αγορα iphone περσυ τον Δεκεμβρη , ετσι εμεινε) δεν θα τσουλισει το πραγμα.