Apple TV+

Re: Απάντηση: Re: Apple TV+

... δεν θα τσουλισει το πραγμα.
Κ εγώ δεν το βλέπω να προχωράει, πρέπει να υπάρχουν καλές παραγωγές αλλά κ η ποσότητα παίζει ένα ρόλο...

Το αν θα τσουλισει ή οχι το πραγμα, εχει να κανει καθαρα με τις στρατηγικες επιλογες της εταιρειας. Χρημα, αλλωστε εχει να "καψει" αφθονο. Σκεφτειτε οτι με καθε γυρω πωλησεων συσκευων προστιθενται συνδρομητες. Οταν αυτη η συνδρομητικη βαση θα εχει φτασει ενα κρισιμο επιπεδο, θα εχει μεγαλωσει και η βιβλιοθηκη και θα κοπουν τα εκτεταμενα free periods. Μεχρι τοτε, για πολυ κοσμο, αυτη η υπηρεσια ειναι απλα δωρεαν. Ακομα και αν υποθεσουμε οτι ειναι καποιος σε upgrade cycle 3 ετιας (για τηλεφωνο), ειναι πολυ πιθανο οτι στο ενδιαμεσο θα εχει αγορασει καποιο ipad ή apple tv.

Ναι αλλα αυτη η "σαβουρα" ειναι μεσα στην συνδρομη. H apple ζηταει επιλεον χρηματα για να δεις κατι σοβαρο περα απο δικη της παραγωγη. Αυτο σε συνδιασμο με την περιοδο χαριτος ( οπως την εβαλα με την αγορα iphone περσυ τον Δεκεμβρη , ετσι εμεινε) δεν θα τσουλισει το πραγμα.

Εννοεις οτι μερικές ταινιες ειναι υπο ενοικιαση ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple TV+

Εννοεις οτι μερικές ταινιες ειναι υπο ενοικιαση ?
Ναι. Οτι δεν ειναι παραγωγη apple πρεπει να πληρωσεις για να το δεις. Αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα μπορεις να δεις 45 παραγωγες δωρεαν συνολικα απο ταινιες, σειρες , ντοκυμαντερ και παιδικα.
Όλα τα υπόλοιπα με αγορα στην τιμή που βλέπεις ή ενοικίαση στα 4.99 αν θυμάμαι
62be1106c20a979b1b0038f9af88c03c.jpg

Ναι ισχύει αυτο που λες και εμενα με χαλαει. Ισως τελικα να εχεις την υπηρεσία μηνα με τον μηνα μεχρι να δεις κατι που σε ενδιαφέρει και να κάνεις παυση συνδρομης οταν δεν εχει κάτι άλλο. Ωστοσο, πιστευω οτι ειναι κάτι νεο γιαυτους και θέλουν να δουν ακριβως το μοντελο που θα τους βγάλει μπροστα στον ανταγωνισμο. Εχουν και τα λεφτα, την ποιοτητα και την θέληση (οτι ανοιξαν την υπηρεσια σε application και οχι μονο σε apple συσκευες δειχνει πολλα)

Έκανα εγγραφή σήμερα.

Θετικά :
Απίστευτη ποιότητα εικόνας( με το Xbox One X).

Αρνητικά:
Το έψαξα αρκετή ώρα σήμερα.Δεν βρήκα παρά πάνω από 10 σειρές ,ταινίες και ντοκιμαντέρ (όλα μαζί 10 )που να έχουν ενδιαφέρον.
Τα υπόλοιπα είναι με πληρωμή και με βαρβάτη τιμή.

Ναι με το τελευταιο update σε One και series .

Ω ρε γαμωτο και αγορασα το fire tv stick για αυτό.
Ευυυχως είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά και 45 ευρω δεν τα λες λίγα

Perfect timing .και σκεφτόμουν να αγοράσω Apple TV . Ρολόι τρέχει στο Xbox one

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αγόρασα το ετήσιο πακέτο.
Ήμουν έτοιμος στο να μην ασχοληθώ με το Apple TV+.

Είδα όμως ότι έχει πακέτα αγαπημένων ταινιών ,με πληρωμή ,που είχες κάποια καλή έκπτωση από να τις έπαιρνες μια μια.
Οπότε θα μπορούσα να τις έχω οπουδήποτε με μια συσκευή που υποστηρίζει Apple TV+.
Φυσικά κοίταξα οι ταινίες να είναι σε 4Κ.

Θετικά :
Στις δικές τους σειρές π.χ:Tiny World, η ποιότητα εικόνας είναι απίστευτη σε 4Κ.
Μάλιστα κοίταξα τις ρυθμίσεις ,της εφαρμογής και της TV, και βελτίωσα και άλλο την εικόνα.

Αρνητικά:
Στις ταινίες σε 4Κ (και δικές τους) δεν είδα αντίστοιχη ποιότητα εικόνας.

Δεν έχω άλλη συσκευή που υποστηρίζει Apple TV+ για να το δοκιμάσω , έχεις όπως το Netflix τη δυνατότητα να δεις από δεύτερη συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό ;

Παιδιά καλησπέρα.Εχω βάλει το apple tv+ στο xbox one.Aν αγοράσεις μια ταινία αλλά σταματήσεις να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή μπορείς να δεις την ταινία όποτε θες;

Re: Απάντηση: Apple TV+

Παιδιά καλησπέρα.Εχω βάλει το apple tv+ στο xbox one.Aν αγοράσεις μια ταινία αλλά σταματήσεις να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή μπορείς να δεις την ταινία όποτε θες;

Κανονικά.
Την έχεις αγοράσει.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Καλησπέρα σας! Στην ιστοσελίδα του EUROSPORT Player, γράφει ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στο Apple TV.
Ερώτηση... Πρέπει να έχω συνδρομή και στο Apple TV, για να παρακολουθήσω την υπηρεσία από εκεί...;

Καλησπέρα σας! Στην ιστοσελίδα του EUROSPORT Player, γράφει ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στο Apple TV.
Ερώτηση... Πρέπει να έχω συνδρομή και στο Apple TV, για να παρακολουθήσω την υπηρεσία από εκεί...;

Όχι

Sent from my iPad using Tapatalk

Όχι

Sent from my iPad using Tapatalk

Και πωϛ μπορω να βρω το EUROSPORT player στο " περιβαλον " του apple TV? Απο το λιγο που ειδα, μονο ταινιεϛ βρησκω.

Γ. Υ. Μπενω απο LG Smart TV. Παιζει ρολο αυτο;

Re: Απάντηση: Apple TV+

Και πωϛ μπορω να βρω το EUROSPORT player στο " περιβαλον " του apple TV? Απο το λιγο που ειδα, μονο ταινιεϛ βρησκω.

Γ. Υ. Μπενω απο LG Smart TV. Παιζει ρολο αυτο;

Από apple store για να το κατεβάσεις.Θελεισ Apple TV

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro