Apple TV+

υπαρχει αν πας στο LG content store ως ξεχωριστο app

Παντως ειναι μονον για νεους χρηστες αν εχετε ξαναπαρει αλλη παρομοια προσφορα πιθανοτατα θα φατε πορτα (αλλα για τα υπολοιπα κανονικα )

Αν και εχω ξαναπαρει προσφορά lg,δεν θα έπρεπε να βρίσκω το app?
Δεν υπάρχει…

Αν και εχω ξαναπαρει προσφορά lg,δεν θα έπρεπε να βρίσκω το app?
Δεν υπάρχει…
Χρειάζεται λειτουργικό web.os 4 η μεταγενέστερο . Έχει τέτοιο η tv σου ; Εγώ π.χ. ενώ έχω lg του 2018 είναι με web.os 3.9.2 ...ούτε εμένα μου εμφανίζει το app

• Like
Reactions: Midnight
υπαρχει αν πας στο LG content store ως ξεχωριστο app

Παντως ειναι μονον για νεους χρηστες αν εχετε ξαναπαρει αλλη παρομοια προσφορα πιθανοτατα θα φατε πορτα (αλλα για τα υπολοιπα κανονικα )
Οντως εφαγα πορτα προσπαθησα με καινουργιο λογαριασμο αλλα τιποτα, μαλλον διαβαζει την tv

Δωρεάν 3 μήνες Apple TV+ στο PlayStation®4 ή PlayStation®5 (Ισχύει έως 27/1/25 μόνο για νέους και για πιστοποιημένους συνδρομητές).

1731530456504.png

Last edited by a moderator:
Καλά μας πήγε όμως κανα δύο χρονάκια... Από προσφορά σε προσφορά

Same Sh1t... Different Day

ε ναι δεν ειχε ομως ικανο αριθμο περιεχομενου για να το πληρωνεις. Για αυτο και το εκαναν.

Ουτε τα 10 τα αξιζει τωρα παντως (μηνιαιως εννοω)

Το πολυ να το βαζεις για κανα μηνα να βλεπεις τα διαμαντια που βγαζει και μετα να το κοβεις....

• Like
Reactions: karajim80
100€ κοστίζει η ετήσια οικογενειακή. Χωρίς περιορισμό σε μέλη σπιτιού και διάφορα τέτοια.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ποσες ταυτοχρονες θεασεις δινει?

Προσωπικά προτιμώ να βλέπω Apple TV πάρα Netflix ή Disney. Κάποιες σειρές είναι καταπληκτικές. Στις ταινίες έχει δρόμο ακόμα.

Δεν ξερω ποσοι εχετε τη δυνατοτητα, αλλα η φοιτητικη συνδρομη στη μουσκιη ειναι 3,49 ευρω το μηνα και δινει δωρεαν την τηλεοραση.

• Like
Reactions: takisot
Ποσες ταυτοχρονες θεασεις δινει?
Λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με Netflix κλπ. Κάθε μέλος στον οικογενειακό λογαριασμό έχει δικό του apple id. Συνολικά μέχρι 6 ταυτόχρονες θεάσεις μπορείς.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Το έβαλα μιας και έχω 3 μήνες δωρεάν με την πρόσφατη αγορά κινητού.. Για μένα πεταμένα λεφτά, πολύ φτωχό περιεχόμενο σε ένα μήνα έχεις δει σχεδόν τα πάντα που σε ενδιαφέρουν αν ασχοληθείς.. Το είχα βάλει πάλι πριν 2 χρόνια με επίσης από αγορά κινητού δεν είδα καμία βελτίωση.. Περίμενα πολύ περισσότερα από την apple

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξερω ποσοι εχετε τη δυνατοτητα, αλλα η φοιτητικη συνδρομη στη μουσκιη ειναι 3,49 ευρω το μηνα και δινει δωρεαν την τηλεοραση.
Καλημερα και καλη χρονια! Αυτο εχω και εγω. Απο τα καλα οταν αποφασιζειϛ στα γεραματα να μπειϛ σε πανεπιστημιακη σχολη εκπληρωνονταϛ επιθυμιεϛ που δεν μπορεσαν να ερθουν στην ωρα τουϛ!

Προσωπικά προτιμώ να βλέπω Apple TV πάρα Netflix ή Disney. Κάποιες σειρές είναι καταπληκτικές. Στις ταινίες έχει δρόμο ακόμα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Στις σειρές το Apple TV είναι κατά την άποψη μου πολύ καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Στις ταινίες όντως είναι πίσω.