Για περιεχόμενο ή σαν δυνατότητα του box; Γιατί για streaming TrueHD Atmos μου φαίνεται δύσκολο, προς το παρόν μόνο σε Bluray υπάρχειΣτα ξένα site υπάρχει μια φήμη που αν έχει βάση τότε ίσως είναι great news!!!Atmos lossless στο apple tv 4k !Μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί γιατί χθες δεν ειπώθηκε τίποτα και μοιάζει παράξενο αν όντως ισχύει!Ίδωμεν.
Ίσως το έκανες πιο νωρίς από μένα αλλά είναι 3,99 τώρα η χρέωσηView attachment 253162
Same Sh1t... Different Day
και πως το κανουμε?3.5 ευρώ από Ινδία το Apple one.
Δεν έχω ασχοληθεί ξανά εδώ και 2 χρόνια.
Παιδια καλησπερα.Μπορειτε να μου πειτε αν ολες οι ταινιες και οι σειρες ειναι δωρεαν μεσα στην συνδρομη που κανεις στο Apple TV+?? Η εχει και ταινιες προς ενοικιαση ???
To βλεπεις χωρις χρεωση αφου ειναι παραγωγη της apple.Το Formula 1 μπορείτε να το δείτε, νοικιάζοντας το, εσείς που εκτός από συνδρομή έχετε και συσκευές Apple;
Έχω συνδρομή Apple TV (ή μάλλον είχα, γιατί την έκοψα προσωρινά), αλλά είναι η μόνη ταινία που δεν μου έδινε δικαίωμα να τη δω, γιατί δεν μπορούσα να τη "νοικιάσω" παρά μόνο από συσκευές Apple, που δεν έχω.To βλεπεις χωρις χρεωση αφου ειναι παραγωγη της apple.
ΥΓ. Προφανως θελει συνδρομη apple TV
Αν δεν κάνω λάθος θα ανέβει στην πλατφόρμα για δωρεάν προβολή τον Δεκέμβριο.Έχω συνδρομή Apple TV (ή μάλλον είχα, γιατί την έκοψα προσωρινά), αλλά είναι η μόνη ταινία που δεν μου έδινε δικαίωμα να τη δω, γιατί δεν μπορούσα να τη "νοικιάσω" παρά μόνο από συσκευές Apple, που δεν έχω.
Όλες τις άλλες παραγωγές της Apple (π.χ. το φαράγγι, οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού κτλ) τις είχα δει χωρίς πρόβλημα.
Γι΄αυτό έκανα τη σχετική ερώτηση εδώ.
To "F1" προς το παρόν ενοικίαση με 14 ευρώ , από 12 Δεκεμβρίου δωρεάν (ως συνδρομητής εννοείται)Το Formula 1 μπορείτε να το δείτε, νοικιάζοντας το, εσείς που εκτός από συνδρομή έχετε και συσκευές Apple;
To "F1" προς το παρόν ενοικίαση με 14 ευρώ
Μετά τους φταίει η σημαία με τη νεκροκεφαλή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.