Apple TV+

Στα ξένα site υπάρχει μια φήμη που αν έχει βάση τότε ίσως είναι great news!!!Atmos lossless στο apple tv 4k !Μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί γιατί χθες δεν ειπώθηκε τίποτα και μοιάζει παράξενο αν όντως ισχύει!Ίδωμεν.

Στα ξένα site υπάρχει μια φήμη που αν έχει βάση τότε ίσως είναι great news!!!Atmos lossless στο apple tv 4k !Μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί γιατί χθες δεν ειπώθηκε τίποτα και μοιάζει παράξενο αν όντως ισχύει!Ίδωμεν.
Για περιεχόμενο ή σαν δυνατότητα του box; Γιατί για streaming TrueHD Atmos μου φαίνεται δύσκολο, προς το παρόν μόνο σε Bluray υπάρχει

Ίσως το έκανες πιο νωρίς από μένα αλλά είναι 3,99 τώρα η χρέωσηView attachment 253162

Same Sh1t... Different Day

Tοσο ειναι και τωρα παντως .

Βεβαια λεει οτι η προσβαση στο Apple Tv+ ειναι Limited αλλα δεν διευκρινιζει (ή δεν το ειδα εγω) τι εννοει με αυτο.

Καλησπέρα παιδιά, είχα βάλει την καλοκαιρινή προσφορά για το Apple TV+, που είχε η LG αν θυμάστε : 4,99 ευρώ/μήνα για 3 μήνες.
Τώρα σε μερικές ημέρες λήγει το τρίμηνο και γι'αυτό πήγα να ακυρώσω τη συνδρομή,γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει με την κανονική τιμή,που είναι τώρα 9,99 ευρώ/μήνα.
Μόλις πατάω "cancel subscription" μου βγάζει αν θέλω να κάνω redeem μια προσφορά όπως λέει:
Ουσιαστικά μου δίνει ακόμα 2 μήνες με 4,99 ευρώ/μήνα.
Και τώρα το σκέφτομαι: Να την ακυρώσω ή να συνεχίσω άλλους 2 μήνες με την ίδια χρέωση 4,99 ευρώ/μήνα?
Λέτε σύντομα να παίξει καμμιά προσφορά με δωρεάν τρίμηνο ή έστω μήνα όπως μέχρι πέρυσι μας είχε συνηθίσει η Apple ??

Βέβαια να σημειώσω ότι έχω ακόμα ένα account Apple tv με άλλο e-mail, οπότε αν προκύψει κανένα δωρεάν τρίμηνο/μήνας το βάζω με το άλλο e-mail account αν είναι.

Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο φίλο η προσφορά που αναφέρω ή κάποια άλλη γενικότερα?

Εχουν τελειωσει τα τριμηνα δωρεαν εχει αλλαξει η πολιτικη πλεον μιας και εχουν αποκτησει εναν καλο αριθμο πελατων.

Οποτε προτεινω να το ανανεωσεις γιατι ενοψει χριστουγεννων δυσκολο να πεσει αλλη προσφορα

• Like
Reactions: karajim80
Παιδια καλησπερα.Μπορειτε να μου πειτε αν ολες οι ταινιες και οι σειρες ειναι δωρεαν μεσα στην συνδρομη που κανεις στο Apple TV+?? Η εχει και ταινιες προς ενοικιαση ???

Παιδια καλησπερα.Μπορειτε να μου πειτε αν ολες οι ταινιες και οι σειρες ειναι δωρεαν μεσα στην συνδρομη που κανεις στο Apple TV+?? Η εχει και ταινιες προς ενοικιαση ???

Όλες οι παραγωγές της Apple είναι δωρεάν. Τα υπόλοιπα τα νοικιάζεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το Formula 1 μπορείτε να το δείτε, νοικιάζοντας το, εσείς που εκτός από συνδρομή έχετε και συσκευές Apple;

Το Formula 1 μπορείτε να το δείτε, νοικιάζοντας το, εσείς που εκτός από συνδρομή έχετε και συσκευές Apple;
To βλεπεις χωρις χρεωση αφου ειναι παραγωγη της apple.

ΥΓ. Προφανως θελει συνδρομη apple TV

To βλεπεις χωρις χρεωση αφου ειναι παραγωγη της apple.

ΥΓ. Προφανως θελει συνδρομη apple TV
Έχω συνδρομή Apple TV (ή μάλλον είχα, γιατί την έκοψα προσωρινά), αλλά είναι η μόνη ταινία που δεν μου έδινε δικαίωμα να τη δω, γιατί δεν μπορούσα να τη "νοικιάσω" παρά μόνο από συσκευές Apple, που δεν έχω.
Όλες τις άλλες παραγωγές της Apple (π.χ. το φαράγγι, οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού κτλ) τις είχα δει χωρίς πρόβλημα.
Γι΄αυτό έκανα τη σχετική ερώτηση εδώ.

Έχω συνδρομή Apple TV (ή μάλλον είχα, γιατί την έκοψα προσωρινά), αλλά είναι η μόνη ταινία που δεν μου έδινε δικαίωμα να τη δω, γιατί δεν μπορούσα να τη "νοικιάσω" παρά μόνο από συσκευές Apple, που δεν έχω.
Όλες τις άλλες παραγωγές της Apple (π.χ. το φαράγγι, οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού κτλ) τις είχα δει χωρίς πρόβλημα.
Γι΄αυτό έκανα τη σχετική ερώτηση εδώ.
Αν δεν κάνω λάθος θα ανέβει στην πλατφόρμα για δωρεάν προβολή τον Δεκέμβριο.

To "F1" προς το παρόν ενοικίαση με 14 ευρώ , από 12 Δεκεμβρίου δωρεάν (ως συνδρομητής εννοείται)

To "F1" προς το παρόν ενοικίαση με 14 ευρώ

Βρε που καταντήσαμε όμως...14 ευρώ ενοικίαση σε συμπιεσμένο streaming μια ταινία που βλέπεις με 7.5 στο σινεμά.

Θυμάστε τα βιντεοκλαμπ που τα σνομπάραμε μέχρι που οι άνθρωποι φαλίρισαν; Τότε γκρινιάζαμε που πληρώναμε 2.20 για νέες κυκλοφορίες σε ασυμπίεστα δισκάκια, επειδή "θησαυρίζουν τη στιγμή που υπήρχαν τσάμπα στο ιDερνετ"...

Last edited: