Τα σπαει τελειως το Pro..
ΥΓ. Σύριε, βρηκαμε το επομενο HTPC σου![]()
Υποστηριζει 4 ταυτοχρονα stream 4Κ οποτε φανταζομαι θα ειναι επαρκες..
![]()
Μη το γελας γιατι μου θυμίζει δαυτο: http://www.colorbat.com/prodimages/Instimages/reserator01.jpg που το χω ακομη στην αποθηκη (και ναι, αν θυμαμαι καλα, για το σαλονι το χα παρει)ΥΓ. Σύριε, βρηκαμε το επομενο HTPC σου![]()
Υποστηριζει 4 ταυτοχρονα stream 4Κ οποτε φανταζομαι θα ειναι επαρκες..
![]()
Το παραπανω δεν ειναι case αλλα συστημα (υδρο)ψυξης.
Μου θυμισε την ''κεντρικη'' ψυξη των νεων Apple.
Επίσης...
Παρέχει εφύγρανση και αφύγρανση στο ίδιο σύστημα
Εισάγει καθαρό, κλιματισμένο αέρα μέσα στο δωμάτιο
Βελτιώνει την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου
Παρέχει την αποδοτικότητα της τεχνολογίας inverter...
........................................................................
εγω παντως δε χορταινω να το βλεπω!!!!
"Can't innovate anymore, my ass,"
Εμενα δεν με νοιαζει ακόμα και στο PC πλεον.Δεν μου λες ρε συ Γιάννη? Δεν χορταίνεις να βλέπεις ένα όμορφο μηχάνημα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και θα κάνει 4000? Τι τον νοιάζει τον επαγγελματία το design του πύργου ακριβώς?
δεν σε νοιαζει επειδη δεν εισαι επαγγελματιας!
Εγω που ειμαι , και οι υπολοιποι συναδελφοι μου (μοντερ - γραφιστες) ζουμε 12-16 ωρες την ημερα μπροστα σε ενα τετοιο μηχανημα και μας νοιαζει ΠΟΛΥ!
Δυστυχως η αισθητικη ειναι κατι που πολλοι δεν δινουν σημασια αλλα για πολλους παιζει μεγαλο ρολο.
Δεν ειναι μονο το πως φαινεται, αλλα και το πως λειτουργει, το ποσο θορυβο κανει κλπ.
Στα HP workstation που εχουμε στη δουλεια μου πρεπει να φορας ωτασπιδες για να μη σπασουν τα νευρα σου απο το θορυβο .
Υπ οψην , αυτα τα μηχανηματα εκτος απο ασχημα και θορυβωδη ειναι πολυ ακριβα….. περιπου 10-15.000 ευρω αναλογα το config.
αρα θεμα κοστους δεν υπαρχει στον επαγγελματια.
Και φυσικα το innovation ειναι στη συνολικη σχεδιαση και στο "δεσιμο" που κανει η aplle στα μηχανηματα της (software - hardware).
To συστημα ψυξης, το νεο open CL ver 4, το νεο συστημα διαχειρισης ενεργειας , και φυσικα το νεο πρωτοκολλο thunderbolt 2 με τις απιστευτες επιδοσεις , που για πρωτη φορα επιτρεπει αυτη τη σχεδιαση (ολο το storage ειναι πια σε εξωτερικες συσκευες δεδομενου της ταχυτητας διαλου).
Τελος βρες μου ενα μηχανημα σημερα που να μπορει να διαχειριστει 3 οθονες full 4K !!! ….περιττο να σου πω οτι στα HP στη δουλεια μου, δεν παιζουν ουτε ενα layer incompressed HD video.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.