Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Δεν κάνεις και μια δοκιμή σε μαυρόασπρο ?
H αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα,μου αρεσε αυτο το κοκκινωπο φως..Βαζω αυτη και αλλη μια απο μετατροπη στο bible 5
attachment.php

attachment.php

Attachments

• katsikas 032_1.jpg
    katsikas 032_1.jpg
    182.6 KB · Views: 116
  • katsikas 031_1.jpg
    katsikas 031_1.jpg
    146.2 KB · Views: 115
Χάνει πιστεύω...

ίσως με λίγο φίλτρο "παλαιότητας" να έδειχνε κάτι, αλλά μάλλον θα προτιμώ και πάλι την πρώτη έκδοση...

Εμένα πάλι μ'αρέσει η πρώτη σε μαυρόασπρη. Θα την προτιμούσα με λίγο περισσότερο "δράμα".

Αν μου επιτρέπεις...

katsikas%20032_1_new.jpg

Αν υπάρχει πρόβλημα την αφαιρώ αμέσως..

Last edited:
Βασικά στην έγχρωμη είναι πολύ "flat" οι τόνοι και η απόχρωση του πορτοκαλι καλύπτει ακόμα και γύρω απο τα δεξιά παράθυρα που φαίνεται να έχει φύγει το χρώμα και να υπάρχει τσιμέντο
ενώ στη μεγάλη την bw τα "σκιερά" κρύβουν το όποιο θέμα.

Εμένα πάλι μ'αρέσει η πρώτη σε μαυρόασπρη. Θα την προτιμούσα με λίγο περισσότερο "δράμα".

Αν μου επιτρέπεις...

katsikas%20032_1_new.jpg

Αν υπάρχει πρόβλημα την αφαιρώ αμέσως..
Ελευθερα βεβαια Γιαννη,εννοειται!Οντως,ειναι περισσοτερο δραματικη,σε ευχαριστω...

Last edited:
Βασικά στην έγχρωμη είναι πολύ "flat" οι τόνοι και η απόχρωση του πορτοκαλι καλύπτει ακόμα και γύρω απο τα δεξιά παράθυρα που φαίνεται να έχει φύγει το χρώμα και να υπάρχει τσιμέντο
ενώ στη μεγάλη την bw τα "σκιερά" κρύβουν το όποιο θέμα.
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις,ευπροσδεκτες!

Χάνει πιστεύω...

ίσως με λίγο φίλτρο "παλαιότητας" να έδειχνε κάτι, αλλά μάλλον θα προτιμώ και πάλι την πρώτη έκδοση...
η αληθεια ειναι οτι οταν μπηκα μεσα με κολλησε αυτο το πορτοκαλι που επικρατουσε στο χωρο,και γι'αυτο την τραβηξα.Σε ευχαριστω για το σχολιο!

η αληθεια ειναι οτι οταν μπηκα μεσα με κολλησε αυτο το πορτοκαλι που επικρατουσε στο χωρο,και γι'αυτο την τραβηξα.Σε ευχαριστω για το σχολιο!

Ακριβώς. Αυτό είναι, πιστεύω, που αναδεικνύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Το "παστέλ" πορτοκαλί. Θυμίζει πρόχειρο καταφύγιο απογευματινού περιπάτου στην εξοχή τη στιγμή της απότομης μπόρας.

Re: Απάντηση: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

η συγχρονικη αρχιτεκτονικη ελληνικης πολης! (θεσσαλονικη απο τον πυργο του οτε)

Είμαστε μοναδικό φαινόμενο! Σε κουβέντα με πολυταξιδεμένο ξένο, μου έλεγε ότι αυτή η αίσθηση άναρχου ημιτελούς που περιμένει το "πανωσήκωμα", μόνο στην Αφρική το έχει δεί...

Πως γίνεται τωρα τελευταία ολο και πιο συχνα ο ουρανος να μην βγαίνει με ουρανι χρώμα ?? Βασικά βγαίνει κλιπαρισμένο το κόκκινο στο μηδεν και χαλάει η αναλογία.

Αν μιλας για τη δικη μου, ευκολο... με vibrance στο +30 και saturation στο +20 αν κλιπαρισε μονο το κοκκινο, παλι καλα να λες... ηθελα να βγαλω χρωμα στα τουβλα του κτιριου, αλλα βαρεθηκα να ψαχνω τα χρωματα ενα ενα ή να κανω μασκες...

Ωραια σκηνη Στελιο... την πορτα αριστερα ισως επρεπε να την εχεις ολοκληρη και απο τη στιγμη που εχεις αρκετο αδειο δρομο στο προσκηνιο, ισως επρεπε να χαμηλωσεις τη μηχανη ωστε να αποκτησει αλλη προοπτικη... σκεφτομαι (λεμε τωρα :violent-smiley-030:).

Έχεις δίκιο για την πόρτα Λιάκο, την έφαγα στο ίσιωμα τρομάρα μου, χαμηλωμένος είμαι, μόνο που δεν ξάπλωσα :D...

Έχεις δίκιο για την πόρτα Λιάκο, την έφαγα στο ίσιωμα ..

Με την ευκαιρια... οταν ισιωνουμε παραμορφωσεις των φακων (οχι οριζοντες) χαλαμε και την ευκρινεια / οξυτητα ή δεν παιζει κανενα ρολο?