H αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα,μου αρεσε αυτο το κοκκινωπο φως..Βαζω αυτη και αλλη μια απο μετατροπη στο bible 5Δεν κάνεις και μια δοκιμή σε μαυρόασπρο ?
Ελευθερα βεβαια Γιαννη,εννοειται!Οντως,ειναι περισσοτερο δραματικη,σε ευχαριστω...Εμένα πάλι μ'αρέσει η πρώτη σε μαυρόασπρη. Θα την προτιμούσα με λίγο περισσότερο "δράμα".
Αν μου επιτρέπεις...
![]()
Αν υπάρχει πρόβλημα την αφαιρώ αμέσως..
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις,ευπροσδεκτες!Βασικά στην έγχρωμη είναι πολύ "flat" οι τόνοι και η απόχρωση του πορτοκαλι καλύπτει ακόμα και γύρω απο τα δεξιά παράθυρα που φαίνεται να έχει φύγει το χρώμα και να υπάρχει τσιμέντο
ενώ στη μεγάλη την bw τα "σκιερά" κρύβουν το όποιο θέμα.
η αληθεια ειναι οτι οταν μπηκα μεσα με κολλησε αυτο το πορτοκαλι που επικρατουσε στο χωρο,και γι'αυτο την τραβηξα.Σε ευχαριστω για το σχολιο!Χάνει πιστεύω...
ίσως με λίγο φίλτρο "παλαιότητας" να έδειχνε κάτι, αλλά μάλλον θα προτιμώ και πάλι την πρώτη έκδοση...
η αληθεια ειναι οτι οταν μπηκα μεσα με κολλησε αυτο το πορτοκαλι που επικρατουσε στο χωρο,και γι'αυτο την τραβηξα.Σε ευχαριστω για το σχολιο!
η συγχρονικη αρχιτεκτονικη ελληνικης πολης! (θεσσαλονικη απο τον πυργο του οτε)
Πως γίνεται τωρα τελευταία ολο και πιο συχνα ο ουρανος να μην βγαίνει με ουρανι χρώμα ?? Βασικά βγαίνει κλιπαρισμένο το κόκκινο στο μηδεν και χαλάει η αναλογία.
Έχεις δίκιο για την πόρτα Λιάκο, την έφαγα στο ίσιωμα ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.