Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Φόρμα και χρώμα πολύ ωραία αστικά τοπία (κάπου θυμάμαι και ένα ακόμα εξαιρετικό)

Ξενοδοχείο στο Μάτι Αττικής. Η ομοιομορφία και η ψιλοεγκατάλειψη τράβηξαν το δικό μου μάτι... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια !

13411533424_dffcb37df1_c.jpg

Εμενα μ αρεσει που ο etsap κουβαλαει παντου (?) τη μηχανη και βγαζει πολλα και διαφορα...

Εμενα μ αρεσει που ο etsap κουβαλαει παντου (?) τη μηχανη και βγαζει πολλα και διαφορα...

Παρολα τα χρονακια μου, εμενα δεν με βαραινει η D610 και την εχω παντα παραμασχαλα... :grandpa: Δεν βγαινω βολτα χωρις αυτην.
Η γυναικα μου την αποκαλει : "η γκομενα σου"...

Bρε παιδιά πολύ πρεμούρα με το διαβόητο "βάρος" τέλοσπάντων.
Προσωπικά μιλώντας δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα που η κάμερα κάθεται καλύτερα στα χέρια μου.
Και δεν λέω μόνο για την 5D με το grip αλλά την F2 με το MD-12 και τις 10ΑΑ που χρησιμοποιώ πάλι τακτικά για Α/Μ λήψεις, για να μην πώ την RB67....
Και εγώ έχω τα χρονάκια μου, ίδια ΕΣΣΟ με τον Ηλία (etsap) και το Βλάση .
Kαι 2-3φακούς θα κουβαλήσω και θα περπατήσω για ώρες και ξύλα θα κόψω μόλις γυρίσω σπίτι...

Μήπως το έχουμε παραθέθει με τα ελαφριά (ούφφφ....) σώματα και έχουμε υποεκτιμήσει τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας ?

Re: Απάντηση: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Και εγώ έχω τα χρονάκια μου, ίδια ΕΣΣΟ με τον Ηλία (etsap) και το Βλάση .
Kαι 2-3φακούς θα κουβαλήσω και θα περπατήσω για ώρες και ξύλα θα κόψω μόλις γυρίσω σπίτι...

Σειρα, μηπως ησουνα και στον Αυλωνα ή στο Μ.Πευκο ; :fahne90:
Αυτο με τα ξυλα, τι το πετας ετσι χαλαρα ; Για να μας βαζεις σε ζηλειες και κοντρες ; Δε μας λυπασαι εμας τους "πρωτευουσιανους" (μη θεθω την πρωτευουσα μου μεσα...) ;
Παντως εμενα, το μονο που με χαλαει με την D610 ειναι η καχυποψια των γυρω οταν με βλεπουν να τραβω με αυτην... Οταν ειχα την NEX 3n κανεις δε μου ελεγε τιποτα.
Τωρα με εχουν απο κοντα... :violent-smiley-030:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Σειρα, μηπως ησουνα και στον Αυλωνα ή στο Μ.Πευκο ; :fahne90: Σε αντιτορπιλλικό
Αυτο με τα ξυλα, τι το πετας ετσι χαλαρα ; Για να μας βαζεις σε ζηλειες και κοντρες ; Δε μας λυπασαι εμας τους "πρωτευουσιανους" (μη θεθω την πρωτευουσα μου μεσα...) ;κι εγώ πρώην πρωτευουσιάνος
Παντως εμενα, το μονο που με χαλαει με την D610 ειναι η καχυποψια των γυρω οταν με βλεπουν να τραβω με αυτην... Οταν ειχα την NEX 3n κανεις δε μου ελεγε τιποτα. δεν σε υπολόγίζουν, δεν σε παίρνουν σοβαρά θες να πείς:flipout:
Τωρα με εχουν απο κοντα... :violent-smiley-030:

Αυτά.......αχ τρολλάρισμα που έκαμα!! :grandpa:

Μου άρεσε το πως ειχαν ξεχάσει τα φώτα αναμένα στα γραφεία και φαίνονταν μέσα τα πάντα φωτεινά ενώ έξω ήταν σκοτάδι.

...δυστυχώς το τουβλάκι προβάλει κραυγαλέα τα διάφορα θέματα γεωμετρίας του φακού (και του φωτογράφου).

Last edited:
H φωτογραφία με τα μπαλκόνια και τα κλιματιστικά με έκανε ανεξήγητα να κάτσω πολύ ώρα και να την χαζεύω.
Έδωσε τροφή στο μάτι.
Απίστευτο.

To Top Mountain Star Bar στα 3.080μ στο Obergurgl-Hochgurgl στις Αυστιακές Άλπεις. Εντυπωσιακή θέα στην γύρω περιοχή, με τα σύννεφα να κρύβουν απο κάτω σου την κοιλάδα. Όποιος είδε το Oblivion θα με καταλάβει...