- 18 August 2006
- 17,353
Αν και δεν το κοιταξαμε, τωρα που το λες, μετα που τσεκαρα 2D το είδα σαν να υπάρχει όντως.Κανα νέο με το F.I.;
Αλλά δεν τσέκαρα ρυθμίσεις.
Θα επανέλθουμε.
Αν και δεν το κοιταξαμε, τωρα που το λες, μετα που τσεκαρα 2D το είδα σαν να υπάρχει όντως.Κανα νέο με το F.I.;
εκτός απο 3D δοκιμάσατε τίποτα άλλο? κανα mkv?κανα full bluray?
Ενα .mkv που δοκιμασα,αναψε το λαμπακι του dts.γιατί είχα πρόβλημα με τον ήχο (δεν διαβάζει DTS από mkv)
Ενα .mkv που δοκιμασα,αναψε το λαμπακι του dts.
Aν εχεις και ac3filter (ή γενικα με codec ηχου) καμμια φορα εχουμε conflict.Eγω, μετα που εβαλα το tmt5, ειχα προβλημα με το mpc δεν ειχα dts και το ξηλωσα το ac3filter το ξαναεγκατεστησα, εκανα ενα registry clean,επανεκκινηση και μετα δουλεψε.
Και ηθελα να το γραψω αυτο, το ξεχασα προχθες.Tο tmt5 trial οταν το ανοιγω για να παιξει 3d bluray αλλαζει την αναλυση της επιφανιας εργασιας απο 1920χ1080@24HZ σε 1280χ720@60HZ και γυρνα αυτοματα η samsung σε 3D mode και αρχιζει να παιζει μολις το κλεισω γυρνα ξανα στην σωστη.Αν παω να διορθωσω την αναλυση καθως παιζει μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι πρεπει να τσεκαρω για νεα εκδοση drivers της καρτας γραφικων (6870 με 10.10e).Επειδη, ειμαι ενα κλικ απο το να το ξηλωσω, εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει ;To pdvd παιζει κανονικα.Σε οσους δουλεψε κανονικα (spcav με ακους) τι drivers εχουν (εχω 64bit 7αρια).
Επίσης ΔΕΝ παίζει (λένε) ταινίες BR από φάκελο μη iso.
Μήπως εννοούσαν οτι δεν παίζει μέσα από το Media Center; Γιατί δομή Blu-Ray από folser παίζει κανονικά.
Yeap,Mr.Κ !
Εχεις δίκιο,My mistake..
Αλλά αυτό με το downsampling το κοιτάξατε?
Θα το δώ αλλά εμένα δεν μου παίζει DTS από MKV αρχεία και ήταν το πρώτο που έγραψα. Όντως κάνει downsampling.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.