Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Κανα νέο με το F.I.;
Αν και δεν το κοιταξαμε, τωρα που το λες, μετα που τσεκαρα 2D το είδα σαν να υπάρχει όντως.

Αλλά δεν τσέκαρα ρυθμίσεις.

Θα επανέλθουμε.

:offtopic:
Το bluray3D playback στον υπολογιστη,για καποιον που εχει standalone bluray3D player εχει νοημα,για μενα, μονο για να δει .iso .Αν ενδιαφερεται μονο για δισκακια δεν εχει νοημα γιατι ή αγοραζει κανονικα bluray ή γραφει τα .iso σε 50αρια δισκακια,εφοσον εχει αντιγραφικο (απο japan εχει 4,5 ευρω το ενα).

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

εκτός απο 3D δοκιμάσατε τίποτα άλλο? κανα mkv?κανα full bluray?

Τα παίζει κανονικά... Τα MKV και με υπότιτλους που μπορείς να σύρεις σε όποιο σημείο της οθόνης θές και να τους μεγαλώσεις το μέγεθος real time αφού το αρχικό τους μέγεθος είναι πολύ μικρό, δεν διαβάζεται σχεδόν.
Ελάχιστα το είδα, θα το ξαναδώ το Σ/Κ γιατί είχα πρόβλημα με τον ήχο (δεν διαβάζει DTS από mkv) αλλά και με τους υπότιτλους αφού θα πρέπει να ορίζεις το μέγεθος που θές σε κάθε ταινία ξεχωριστά. Πολύ σπαστικό αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Ενα .mkv που δοκιμασα,αναψε το λαμπακι του dts.

Τότε κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου σετάρισμα... Εμένα δεν τα παίζει. Έχω ήχο κανονικά αλλά ο AV δεν αλλάζει σε DTS.
Ξέχασα να πώ οτι η αυξομοίωση μεγέθους και μετακίνηση των υποτίτλων γίνεται και σε mkv και σε ISO και σε δομή Blu-Ray. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο κυρίως σε όσους έχουν οθόνες 2.35:1.
Όσο για FI δεν είδα πουθενά κάτι... Εκτός αν χρειάζεται κάρτες μεγαλύτερες, εγω έχω μιά ΑΤΙ 5700.

Aν εχεις και ac3filter (ή γενικα με codec ηχου) καμμια φορα εχουμε conflict.Eγω, μετα που εβαλα το tmt5, ειχα προβλημα με το mpc δεν ειχα dts και το ξηλωσα το ac3filter το ξαναεγκατεστησα, εκανα ενα registry clean,επανεκκινηση και μετα δουλεψε.

Tο tmt5 trial οταν το ανοιγω για να παιξει 3d bluray αλλαζει την αναλυση της επιφανιας εργασιας απο 1920χ1080@24HZ σε 1280χ720@60HZ και γυρνα αυτοματα η samsung σε 3D mode και αρχιζει να παιζει μολις το κλεισω γυρνα ξανα στην σωστη.Αν παω να διορθωσω την αναλυση καθως παιζει μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι πρεπει να τσεκαρω για νεα εκδοση drivers της καρτας γραφικων (6870 με 10.10e).Επειδη, ειμαι ενα κλικ απο το να το ξηλωσω, εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει ;To pdvd παιζει κανονικα.Σε οσους δουλεψε κανονικα (spcav με ακους;)) τι drivers εχουν (εχω 64bit 7αρια).

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Aν εχεις και ac3filter (ή γενικα με codec ηχου) καμμια φορα εχουμε conflict.Eγω, μετα που εβαλα το tmt5, ειχα προβλημα με το mpc δεν ειχα dts και το ξηλωσα το ac3filter το ξαναεγκατεστησα, εκανα ενα registry clean,επανεκκινηση και μετα δουλεψε.

Έχω ac3filter αλλά ο MPC-HC παίζει κανονικά. Πρόβλημα έχει το ΤΜΤ 5.

Tο tmt5 trial οταν το ανοιγω για να παιξει 3d bluray αλλαζει την αναλυση της επιφανιας εργασιας απο 1920χ1080@24HZ σε 1280χ720@60HZ και γυρνα αυτοματα η samsung σε 3D mode και αρχιζει να παιζει μολις το κλεισω γυρνα ξανα στην σωστη.Αν παω να διορθωσω την αναλυση καθως παιζει μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι πρεπει να τσεκαρω για νεα εκδοση drivers της καρτας γραφικων (6870 με 10.10e).Επειδη, ειμαι ενα κλικ απο το να το ξηλωσω, εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει ;To pdvd παιζει κανονικα.Σε οσους δουλεψε κανονικα (spcav με ακους;)) τι drivers εχουν (εχω 64bit 7αρια).
Και ηθελα να το γραψω αυτο, το ξεχασα προχθες.

Ενα απο τα βασικα features του ΤΜΤ 5 ειναι η αυτοματη αλλαγη refresh rate.

Σε εμενα (6870, 10.10e, 7 / 32 παιζει κανονικα). Πχ απο 1920/60 μου γυριζει αυτοματα σε 1920/24.

Καλούτσικος είναι, θα έδινα 50ευρώ για έναν ολοκληρωμένο player, αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά σε δυνατότητες από δωρεάν λύσεις (π.χ. MPC-HC)

Κατέβασα το trial, και είδα ότι το smoothness δεν σημαίνει FI, δεν είδα αυτό που περίμενα. Δεν έπαιζε μερικά remuxed .ts που είχα με DTSMA ήχο και δεν έβλεπε τα ενσωματωμένα τους subtitles, στα mkv δεν έκανε bitstream το DTS στον ενισχυτή.

Άλλος ένας καλός player για blu-ray και μόνο, χωρίς φρου-φρου.

το εγκατεστησα και εγώ αλλά εχω ενα πρόβλημα. Πλέον οταν παω να αναπαράγω απο mpc εχω μόνο ήχο και μαύρη εικόνα. Τα mkv απο ΤΜΤ5 παίζουν μονο σε linear pcm.
any help?

Παίδες,στα φόρουμς του εξωτερικού γκρινιάζουν γιατί κάνει downsampling τον αρχικό ήχο !

Πρέπει να το τσεκάρετε αυτό (ναι μεν,passthrough αλλά όχι στο αρχικό rate !!),πράγμα σπαστικό όταν έχεις σκάσει 99 δολλάρια..

Αναφέρουν οτι τα ίδια είχαν και οι προηγούμενες αρχικές εκδόσεις του (2 και 3) ,προτού βγούν τα αντίστοιχα patches.

Επίσης ΔΕΝ παίζει (λένε) ταινίες BR από φάκελο μη iso.

Δηλαδή..χμ.."κατεβασμένες",ενώ το τωρινό 3 το κάνει.

Για δείτε το κι εσείς..

Υ.Γ.Θα ψάξω να βρώ τα αντίστοιχο θρεντ που τα διάβασα και θα το ποστάρω..

Θα το δώ αλλά εμένα δεν μου παίζει DTS από MKV αρχεία και ήταν το πρώτο που έγραψα. Όντως κάνει downsampling.

Για το DTS από MKV το αναφέρει και στο λινκ που έδωσα (νομίζω δεν δίνεικαι DTS-HDMaster από ματρόσκες)

Ολοι περιμένουν τα fixes και τα patches..:singer:

Εμένα μου έκανε κι άλλη μιά ζημιά... Ξαφνικά δεν μπορούσα να παίξω μέσα από το Media Browser δομή Blu-Ray από folder, έπεζε μόνο ISO.
Τελικά, αφού με χτίκιασε, βρήκα λύση αλλά χρειάζεται "επέμβαση" στο XML με το configuration του Media Browser.