ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

παιδες καλημερα καθοτι ασχετος με τις ρυθμισεις τι πρεπει να κανω για να δω το zdf -hd, στο σκαναρισμα το εχει βρει ο δεκτης αλλα εικονα τιποτα.
πιατο 1.20 δεκτης technomate hd 6900.

παιδες καλημερα καθοτι ασχετος με τις ρυθμισεις τι πρεπει να κανω για να δω το zdf -hd, στο σκαναρισμα το εχει βρει ο δεκτης αλλα εικονα τιποτα.

ειναι κλειστο

Ωχ...και γω πως εβλεπα ρε παιδες χθες το βραδυ ποδοσφαιρο????

Και μαλιστα ηθελα να σας ρωτησω αν κανω κακο που το δεκτη μου τον εχω βαλει να δινει σημα 1080 και το zdf εχει 720.

Το ZDF παίζει κανονικά στον Astra 19.2 συχνότητα 11362, DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3

Δεν έχει κλειδώσει .......

Γιατι θα κλειδωσει το ZDF?
Παντος εκεινο που ηταν οι γνωστες εικονες με το test απο κατω και τους ενοχλητικους θορυβους τικ-τικ που ηταν στο πακετακι IRT του Αstra δεν παιζει πια τουλαχιστον εγω δεν βλεπω τιποτα παρολο που το ονομα του ειναι ακομα εκει!

Last edited:
να ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο.
πριν απο λιγο καιρο μπορουσα να δω εκτος του einsfestival hd και τα anixe hd,arte hd,zdf hd,astra promo hd.
τωρα μετα απο καινουργιο ψαξιμο στην τηλεοραση βλεπω μονο το πρωτο.
εγινε κατι με τα υπολοιπα και γι´ αυτο δεν τα βλεπω?
ευχαριστω.

Σκάναρε αυτές τις συχνότητες

Astra 1KR (19.2E) - 11302.75 H - Txp: 7 - Δέσμη: Astra 1KRDVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3 - NID:1 - TID:1007

Astra 1KR (19.2E) - 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KRDVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3 - NID:1 - TID:1011

και πιστεύω θα τα ξαναδείς

Σκάναρε αυτές τις συχνότητες

Astra 1KR (19.2E) - 11302.75 H - Txp: 7 - Δέσμη: Astra 1KRDVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3 - NID:1 - TID:1007

Astra 1KR (19.2E) - 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KRDVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3 - NID:1 - TID:1011

και πιστεύω θα τα ξαναδείς

εκανα αυτο που ειπες αλλα τζιφος.
να υποθεσω οτι η δεσμη astra 1kr ειναι απο τις δυσκολες σε ληψη και δυστηχως το wavefrontier t90 δεν ειναι αρκετα μεγαλο για να λαμβανω αυτες τις δυσκολες συχνοτητες.

ευχαριστω παντως.

Απάντηση: Re: ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

να υποθεσω οτι η δεσμη astra 1kr ειναι απο τις δυσκολες σε ληψη και δυστηχως το wavefrontier t90 δεν ειναι αρκετα μεγαλο για να λαμβανω αυτες τις δυσκολες συχνοτητες.
Οι συχνότητες είναι πανεύκολης λήψης και θα έπρεπε να τις λαμβάνεις.

Re: Απάντηση: Re: ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Οι συχνότητες είναι πανεύκολης λήψης και θα έπρεπε να τις λαμβάνεις.

πριν το δεκαπενταυγουστο εκανα μια σαρωση και επιασα τα προαναφερθεντα καναλια σε μια pioneer 5090H με ενσωματομενο ψηφιακο δορυφορικο δεκτη.
εκτοτε λογω διακοπων αλλα και λογω ενος προβληματος δεν ειχα επαφη για να ξερω αν αλλαξαν συχνοτητες.
παραλαμβανοντας στην αρχη της εβδομαδας την τηλεοραση απο το service εκανα ξανα σαρωση και μου εμφανισε μονο το einsfestival hd.
δεν μπορω να καταλαβω μηπως φταιει ο δορυφορικος δεκτης της τηλεορασης αλλα να δειχνει μονο το προαναφερθεν καναλι μου φαινεται λιγο περιεργο.
ισως να πρεπει λιγο να ψαχτω με το δορυφορικο πιατο γιατι μου κανει κατι νουμερα αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει κατι.

Τσέκαρε στις επιλογές ανίχνευσης καναλιών της Pioneer αν στα κανάλια που εκπέμπουν σε DVB-S2 (όπως αυτές οι δύο συχνότητες) υπάρχει επίσης επιλογή Pilot on/off, βάλε το στο on αν υπάρχει και κάνε ξανά σκανάρισμα...

(το Einsfestival HD εκπέμπει από απλή συχνότητα DVB-S σε αντίθεση με τα Astra HD, Anixe HD, ZDF HD κλπ, γι αυτό δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για την λήψη του)

To ARD εχει βαλει κατι καινουργεια promo's μετα το γνωστο και την testcard που νομιζω οτι εχω ξαναδει στο Astra HD και διχνει την διαφορα μεταξυ analog/digital!-bye-

Noμιζω θα δέιξουν τους χειμερινούς ολυμπιακούς και σίγουρα το Παγκόσμιο Κύπελλο προσοσφαίρου το 2010!!!

Απάντηση: Re: ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Noμιζω θα δέιξουν τους χειμερινούς ολυμπιακούς και σίγουρα το Παγκόσμιο Κύπελλο προσοσφαίρου το 2010!!!

Σε ελε'υθερη μετάδοση, ή θα κωδικοποιηθούν;

Αλέξη έψαχνα το πρόγραμμα τους για τα Χριστούγεννα, το έχει πάρει πουθενά το μάτι σου ???