Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

Για οσους δεν γνωριζουν: Ο δυσκολος Astra 2D καβαλαει τα εξης: http://www.lyngsat.com/astra2d.html με δωρεαν ολα σε κιτρινο φοντο.

Απ οσες αναφορες ομως εχω διαβασει μεχρι τωρα στα Δωδεκανησα και τη Κυπρο επιτυγχανεται μονο η ληψη των καθετων (V) συχνοτητων. Για τις οριζοντιες παμε σε 3.7μ στη Ροδο και στη Κυπρο απλα τις ξεχναμε. Το αντιθετο συμβαινει στα ΒΔ. Πολλες οριζοντιες βγαινουν ικανοποιητικα με 2.4-3μ σε Κερκυρα, Καστορια και Βεροια. Για καθετες κατι ειχα ακουσει για 3.7μ στη Κερκυρα ομως οχι επιβεβαιωμενο. Αλλα για να μη παραπονιωμαστε οι Νοτιοιταλιανοι ειναι σε χειροτερη μοιρα. Με 3.8μ στην Σικελια δεν βγαινει ιχνος. Μεχρι τη Ρωμη αυτο το μεγεθος εξασφαλιζει τη ληψη απ οτι λενε.

Αν βγαζεις BBC HD 10847V τοτε ολα οκ αλλα παντα εχεις το ρισκο καποιας μετακομισης σε αλλη συχνοτητα και το τι θα γινει με τον επομενο Astra 2E δεν γνωριζουμε. Ειχε κυκλοφορησει καποια φημη πριν μηνες πως θα χει πανευρωπαϊκη δεσμη αλλα αυτο θα το δειξει το μελλον.

Μπράβο Πάνω καλορίζικο! Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το σύστημα (πιατάρα, EPSON 2000)...

Αντε και το καλοκαίρι σε βλέπω στον κήπο να λιώνεις στους μεζέδες, μπύρες και EURO 2008!

sti rodo ta piata eos 2.4 einai synithes fenomeno .....piatares legontai mono ta 4m kai pano.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣ 2,4Μ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ!ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΙΛΕ!
ΚΑΛΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!
ΓΑΒΡΙΗΛ

Απάντηση: Re: Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

sti rodo ta piata eos 2.4 einai synithes fenomeno .....piatares legontai mono ta 4m kai pano.

Σωστό αυτό για τη Ρόδο, έτσι είναι. -bye-

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣ 2,4Μ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ!ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΙΛΕ!
ΚΑΛΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!
ΓΑΒΡΙΗΛ

Σε ευχαριστώ Γαβριήλ. :ernaehrung004:
Για πες μου, είστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο πιάτο? Ειχατε ποτέ κανένα πρόβλημα? Περιοχή?

ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ!ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1998
ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ
INVACOM TO Ο,3DB ΠΑΝΩ!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ!
ΦΙΛΙΚΑ GAB

Γαβριηλ μιας και εισαι απο Θεσ/κη θα βοηθουσε αρκετους στα Βορεια αν μπορουσες να καλυψεις μερικα κενα πληροφοριων που υπαρχουν σε ασθενεις δορυφορους. Επειδη θα ξεκινουσαμε νεο θεμα, ηθελα να σε ρωτησω καταρχας εαν ενδιαφερεσαι. Προϋποθεση φυσικα ειναι η κινηση του κατοπτρου.

ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ C ΕΙΤΕ KU BAND ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΑΠΟ 100 EAST ΜΕΧΡΙ 45 WEST!

ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ C ΕΙΤΕ KU BAND ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΑΠΟ 100 EAST ΜΕΧΡΙ 45 WEST!

Αυτή είναι κίνηση!!!! :a0210:

Χμμμ , θέλω και εγώ ΠΙΑΤΟ !
Ζηλεύω ...

Προς το παρόν μάλλον θα μπει ένα ακόμη πιατάκι για Hellas και turksat ...

Θα σας κάνω νύξη στο άλλο θέμα ...

Θαυμασιο τοξο εχεις Γαβριηλ. Για να μην αλλοιωσουμε το θεμα του Πανου μιας και οι συνθηκες ληψεων στα Δωδεκανησα ειναι διαφορετικες, ανοιξα με την αδεια σου το ακολουθο θεμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=424243

Σ' ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον που εδειξες.

Re: Απάντηση: Re: Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

Σε ευχαριστώ Γαβριήλ. :ernaehrung004:
Για πες μου, είστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο πιάτο? Ειχατε ποτέ κανένα πρόβλημα? Περιοχή?

sympatrioti rodo eimai kai ego kai to exo apo to 1997.prin 2 xronia tou ebala epektasi kai to piga sta 3.10m.me humax 5400 exo to itv2 apo astra 2d 38% quality stathera me invacom mayro palias partidas.to feed einai <<peiragmeno>> gia na dosei 0.5db more.eimai para poly eyxaristimenos me to katoptro.

Μόλις επικοινώνησα με τον τεχνικό και μου είπε ότι πριν από λίγο μου έκανε την εγκατάσταση του μοτέρ και τελείωσε κι η εγκατάσταση του μικρού πιάτου.
Φωτογραφίες το απόγευμα :award:

Ετσι να κάνεις εσύ.
Να βάζεις τον τεχνικό να κάνει την εγκατάσταση και εσύ να λείπεις.
Αν πιάνεις μόνο Hotbird στο τέλος δεν σου φταίει κανένας..:grinning-smiley-043

Ετσι να κάνεις εσύ.

Εαν δεν πιάνει αυτά που θέλω, θα του χτίσω σπιτάκι στην ταράτσα και θα τον αποκλείσω εκεί, μέχρι να μου βρει κατάλληλο σήμα!!! :flipout: :antlers:

Ετσι να κάνεις εσύ.

μη τον τρελαίνεις τον άνθρωπο ρε συ. :flipout: :flipout: :flipout:

δες τον πως τρέχει τώρα.

Ξεκινάμε!!!!
Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την μάρκα του μοτέρ που μπήκε στο πιάτο. Επίσης στις υπόλοιπες διαπιστώνει κανείς εύκολα την διαφορά μεταξύ ενός πιάτου 1.20μ με ένα 2.40μ!!! :music-smiley-005:
Τα σχόλια δικά σας, καθώς και η συζήτηση :operator:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_3126.jpg
    IMG_3126.jpg
    50.4 KB · Views: 766
  • IMG_3127.jpg
    IMG_3127.jpg