Arrival

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    107
Re: Απάντηση: Arrival (2016)

Ούτε και στο Arrival χάθηκε πληροφορία στα σκοτεινά.
Τουλάχιστον σε plasma.

Για να ακριβολογουμε γιατι εγω δεν διαπιστωσα προβλημα....για ποια σκηνη ακριβως μιλαμε ?

Απο το χρονικο σημειο xx:xx εως xx:xx παρακαλω.

Δεν παρατήρησα κι εγώ κάποια απώλεια πληροφορίας, περισσότερο συμπίεση θα έλεγα. Αυτή η "άποψη" μοιάζει απίστευτα με προβληματική μεταφορά από ST2084 σε SDR, γι' αυτό με παραξένεψε εμένα...

αν ψηφισει ο Συριος ''κακη'',τοτε παρακαλω πολυ,να διορθωθει η δικη μου σε ''καλη''.

Oυτε οι γεροι του Μαπετ δεν δινουν τετοιο εμμονικο σοου :D

Τελικα θα μου πει κανεις που ακριβως ειδε προβλημα στην εικονα ? Σε ποια σκηνη και ποιο λεπτο ?

Oυτε οι γεροι του Μαπετ δεν δινουν τετοιο εμμονικο σοου :D

Τελικα θα μου πει κανεις που ακριβως ειδε προβλημα στην εικονα ? Σε ποια σκηνη και ποιο λεπτο ?

βεβαίως!λοιπόν πρόβλημα στην εικόνα υπάρχει μεταξύ 00.03.22 και 00.89.49, οι υπόλοιπες σκηνές είναι μια χαρά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrival (2016)

Για να ακριβολογουμε γιατι εγω δεν διαπιστωσα προβλημα....για ποια σκηνη ακριβως μιλαμε ?

Απο το χρονικο σημειο xx:xx εως xx:xx παρακαλω.

Απο το χρονικο σημειο χχχ-αρχη μεχρι το χρονικο σημειο χχχ-τελος.

Ολη η ταινια εχει μειωμενο κοντραστ και φως με πεπλο.
Στις σκοτεινες σκηνες αυτο ηταν ενοχλητικο.
Στις φωτεινες δεν με ενοχλησε.
Στην τηλεοραση ηταν λιγοτερο κουραστικο να προσπαθω να βλεπω αυτο το σκοτεινο πεπλατο καδρο. Ισως και το μικρο καδρο επαιξε το ρολο του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrival (2016)

Απο το χρονικο σημειο χχχ-αρχη μεχρι το χρονικο σημειο χχχ-τελος.

Ολη η ταινια εχει μειωμενο κοντραστ και φως με πεπλο.
Στις σκοτεινες σκηνες αυτο ηταν ενοχλητικο.
Στις φωτεινες δεν με ενοχλησε.

φωτεινές??απαιτώ σκηνή και λεπτό διότι εγώ δεν θυμάμαι να υπάρχει φωτεινή σκηνή στην ταινία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrival (2016)

φωτεινές??απαιτώ σκηνή και λεπτό διότι εγώ δεν θυμάμαι να υπάρχει φωτεινή σκηνή στην ταινία...

εννοουσα οταν η καμερα τραβαγε πλανα εξω σε ηλιο, στα χωραφια, πολη κλπ.
Στις σκηνες νυχτας, με λαμπες κλπ ειναι τα νυχτερινα πλανα οπου εκει ηταν περισσοτερο ενοχλητικο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrival (2016)

εννοουσα οταν η καμερα τραβαγε πλανα εξω σε ηλιο, στα χωραφια, πολη κλπ.
Στις σκηνες νυχτας, με λαμπες κλπ ειναι τα νυχτερινα πλανα οπου εκει ηταν περισσοτερο ενοχλητικο.

η ταινία δεν είχε ήλιο πουθενά, εκτός αν μου ξέφυγε κανα καρέ...

Re: Arrival (2016)

εγω παντως απορω που εμπειροι κινηματογραφοφιλοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τα οσκαρ,το χολιγουντ δεν ειναι μονο βιομηχανια θεαματος αλλα και προπαγανδας και φυσικα πολλα οσκαρ δοθηκαν με αλλα κριτηρια που μονο αξιοκρατικα δεν ειναι,πολλες ταινιες που δεν αξιζαν τα οσκαρ για τον φιλο που ρωτησε παραπανω,Τιτανικος,Crash,Ερωτευμενος Σαιξπηρ,το Σικαγο και αλλες που δεν θυμαμαι τωρα κατι Σαντρα Μπουλοκ να παιρνει Οσκαρ και να μην παιρνει ποτε ο Κιουμπρικ η ο Τσαπλιν...γελανε και τα τσιμεντα..

Όντως. Εγώ έφτασα να ανησυχώ για την υγεία της λάμπας μου τα πρώτα λεπτά..

Τα εξωτερικα γυρισματα και οι σκηνες που τελικα συνθεσανε ηταν ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βεβαίως!λοιπόν πρόβλημα στην εικόνα υπάρχει μεταξύ 00.03.22 και 00.89.49, οι υπόλοιπες σκηνές είναι μια χαρά...

Υπαρχουν και οι οφθαλμιατροι ρε σεις.....αμα το βλεπετε παντου :D

εγω παντως απορω που εμπειροι κινηματογραφοφιλοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τα οσκαρ,το χολιγουντ δεν ειναι μονο βιομηχανια θεαματος αλλα και προπαγανδας και φυσικα πολλα οσκαρ δοθηκαν με αλλα κριτηρια που μονο αξιοκρατικα δεν ειναι,πολλες ταινιες που δεν αξιζαν τα οσκαρ για τον φιλο που ρωτησε παραπανω,Τιτανικος,Crash,Ερωτευμενος Σαιξπηρ,το Σικαγο και αλλες που δεν θυμαμαι τωρα κατι Σαντρα Μπουλοκ να παιρνει Οσκαρ και να μην παιρνει ποτε ο Κιουμπρικ η ο Τσαπλιν...γελανε και τα τσιμεντα..

Η ταινία με τους περισσότερους ψήφους στο imdb δεν κέρδισε ούτε ένα όσκαρ, πήρε το όσκαρ φωτογραφίας το forest gump στη θέση της... :flipout:

Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Το αν αξιζαν ή δεν αξιζαν τα oscar οι παραπάνω ταινίες, είναι υποκειμενικό. Το ότι όμως καμία από αυτές τις ταινίες δεν ήταν κακή, πατάτα ή whatever (θα έπρεπε να) είναι δεδομένο, τουλάχιστον σε ένα αντικειμενικό θεατή..

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Το αν αξιζαν ή δεν αξιζαν τα oscar οι παραπάνω ταινίες, είναι υποκειμενικό. Το ότι όμως καμία από αυτές τις ταινίες δεν ήταν κακή, πατάτα ή whatever (θα έπρεπε να) είναι δεδομένο, τουλάχιστον σε ένα αντικειμενικό θεατή..

Ακριβώς αυτο συζητάγαμε τοση ωρα, οχι αν μια ταινια αξιζει περισσότερα οσκαρ απο μια αλλη.

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

και ποιος είναι ο αντικειμενικός θεατής βρε Τάκη σε μια μορφή τέχνης όπως ο κινηματογράφος?Αυτός που δίνει 10 στα 10 στο arrival ή ψηφίζει εξαιρετική ή τελοσπάντων δίνει τον μέγιστο βαθμό σε ταινίες σαν το arrival (που σε μερικούς μήνες δεν θα θυμόμαστε ότι υπήρχε καν) όταν έχουν περάσει τα τελευταία 50 χρόνια ταινίες σταθμοί από τις αίθουσες?Μα έτσι δεν χάνετε κάθε μέτρο σύγκρισης? Δηλαδή αυτός ο θεατής είναι αντικειμενικός ενώ αυτός που δίνει κακή ή 3 (πατάτα δηλαδή :p) δεν είναι αντικειμενικός? Τείνω να διαφωνήσω, βέβαια στο τέλος όπως πάντα πάλι δίκιο θα έχεις...οπότε... :p

και τα δυο υποκειμενικα ειναι εφοσον ειναι το ενα ειναι και το αλλο,αμα εκπεσεις στην παραδοχη απο καλυτερη ταινια της χρονιας στο ...τουλαχιστον δεν ειναι πατατα...μπορει να αναρωτηθεις στο τελος μηπως τελικα ειναι?

a22284f881751951c678aa0982dd262c.jpg

:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

και ποιος είναι ο αντικειμενικός θεατής βρε Τάκη σε μια μορφή τέχνης όπως ο κινηματογράφος?Αυτός που δίνει 10 στα 10 στο arrival ή ψηφίζει εξαιρετική ή τελοσπάντων δίνει τον μέγιστο βαθμό σε ταινίες σαν το arrival (που σε μερικούς μήνες δεν θα θυμόμαστε ότι υπήρχε καν) όταν έχουν περάσει τα τελευταία 50 χρόνια ταινίες σταθμοί από τις αίθουσες?Μα έτσι δεν χάνετε κάθε μέτρο σύγκρισης? Δηλαδή αυτός ο θεατής είναι αντικειμενικός ενώ αυτός που δίνει κακή ή 3 (πατάτα δηλαδή :p) δεν είναι αντικειμενικός? Τείνω να διαφωνήσω, βέβαια στο τέλος όπως πάντα πάλι δίκιο θα έχεις...οπότε... :p

Αντικειμενικός θεατής είναι αυτός που αναγνωρίζει ότι μια ταινία έχει τεχνική ή καλλιτεχνική αρτιότητα ακόμα και αν δεν ήταν του γούστου του.
Βοηθάει φυσικά αν έχει εντρυφήσει στην τέχνη του κινηματογράφου με ή χωρίς σχετικές σπουδές.
Το ότι οι κορυφαίοι κριτικοί του κόσμου αλλα και οι χιλιάδες επαγγελματίες του κινηματογράφου (βλέπε μελη της Ακαδημίας) δίνουν υψηλές βαθμολογίες και nominations στο Arrival, ενώ εσύ το θάβεις, θα έπρεπε να σε προβληματίσει (εμένα θα με προβλημάτιζε σίγουρα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Αντικειμενικός θεατής είναι αυτός που αναγνωρίζει ότι μια ταινία έχει τεχνική ή καλλιτεχνική αρτιότητα ακόμα και αν δεν ήταν του γούστου του.
Βοηθάει φυσικά αν έχει εντρυφήσει στην τέχνη του κινηματογράφου με ή χωρίς σχετικές σπουδές.
Το ότι οι κορυφαίοι κριτικοί του κόσμου αλλα και οι χιλιάδες επαγγελματίες του κινηματογράφου (βλέπε μελη της Ακαδημίας) δίνουν υψηλές βαθμολογίες και nominations στο Arrival, ενώ εσύ το θάβεις, θα έπρεπε να σε προβληματίσει (εμένα θα με προβλημάτιζε σίγουρα).

Εγώ δεν μίλησα για κριτικούς, εκεί μόνο προβληματισμένος δεν είμαι που έχω αντίθετη άποψη μαζί τους, ο νοών νοείτω, εκτός αν πιστεύεις ότι ο κριτικός που θα έθαβε την χολυγουντιανή παραγωγή εκατομμυρίων δολαρίων θα είχε...πως να το πω...μέλλον στο επάγγελμα.. :flipout:

Εγώ μίλησα για τους θεατές, αυτούς ανέφερες ως αντικειμενικούς και μη. Και σε ρωτώ ευθέως , κατά την δική σου άποψη είναι αντικειμενικός αυτός που δίνει στο arrival 10 στα 10 ή εξαιρετική ή την μέγιστη δυνατή βαθμολογία?

Last edited:
Απάντηση: Arrival (2016)

Αν θεωρείς ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία κριτικών υπέρ του Arrival, δεν αποκλείεται να έπεσες θύμα απαγωγής από εξωγήινους στα παιδικά σου χρόνια :flipout: