Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Νομίζω ότι η σειρά κάνει διάλειμμα φτάνοντας σε ένα καλό επίπεδο κλιμάκωσης της δράσης και της υπόθεσης. Κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει and the plot thickens.
Μήπως δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται?

Re: Arrow (2012)

εγω ενα πραμα ξερω... οι γυναικες της σειρας οσο πανε κ ομορφαινουν!!!!!!!! τα υπολοιπα ειναι το imdb χαχααααα

Στο 06:40 στην φωτογραφία φαίνεται η αδερφή της Λόρελ και ο πατέρας της με ένα μαύρο πουλί σε κλουβί. Η Λόρελ το αναφέρει ως "Cannary".

Προοικονομία για όταν θα την δούμε ως Black Cannary?

1731082-784599_774258_black_canary_by_dinei_super.jpg

Απάντηση: Arrow (2012)

Καλό επεισόδιο. Η σειρά συνεχίζει σε πολύ καλό επίπεδο. Όμως, σαν να μαθαίνουν πολλοί το μυστικό του Όλιβερ... :smile:

Φοβερό το επεισόδιο !
Μου άρεσε που έβαλαν για τα καλά στην "ομάδα" τη Φελίσιτυ .

Οι Όλιβερ και Μακένα είναι αταίριαστο ζευγάρι .
Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε το ζευγάρι αυτό.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να μεγαλώσει ο κύκλος αυτών που ξέρουν το μυστικό του Όλιβερ, τουλάχιστων για μερικά επεισόδια.

Η αλήθεια είναι ότι παραπέσανε πολλές αποκαλύψεις του μυστικού του Όλιβερ και όλο και κάπου θα διαρρεύσει. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί στον Τόμι αλλά προφανώς κάτι έχουν στο μυαλό τους, αλλιώς είναι μεγάλο φάουλ. Κατά τα άλλα πάντως οι χαρακτήρες αρχίζουν και αποκτούν κάποιο βάθος και σχεδόν κάποια υπόσταση και δεν είναι απλώς όμορφα αγόρια και κορίτσια που περιφέρονται στο σίριαλ. Τόσο η κα. Κουίν όσο και ο πατέρας του Τόμι "δώσανε" κάτι παραπάνω στο χαρακτήρα τους μέσα από το παίξιμο τους. Περιμένω με ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο soft. Πάντως το φάγαμε τον γάιδαρο. Τρία μείνανε

Απάντηση: Re: Arrow (2012)

Κάτι μου λέει ότι απο όσους το έμαθαν κάποιοι θα "φύγουν" στα επόμενα επεισόδια.

αυτό το φοβάμαι και εγώ...

Γενικά πάντως την ευχαριστιέμαι την σειρά, οι σκηνές μάχης είναι πολύ καλά στημένες, οι χαρακτήρες όντως αποκτούν περισσότερο βάθος σε κάθε επεισόδιο, και σιγά σιγά μας αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά να μάθουμε...

Περίμενα καλύτερα πράγματα από το 17o επεισόδιο .

Πολύ καλή η Έλενα , μου άρεσε περισσότερο από την προηγούμενη συμμετοχή της.

Πολύ καλό το 18o επεισόδιο !
Μου άρεσε που ο Όλιβερ με πολιτικά έψαχνε τον εκδικητή.
Δεν ξέρω αν υπήρχαν εφε , μου φάνηκε ρελιστικό και εντυπωσιακό .

Πλησιάζει ξανά ο Όλιβερ την Λόρελ , κάτι μου λέει ότι στα επόμενα επεισόδια θα τους δούμε ξανά μαζί όταν ο Τόμι θα φύγει για τον Άγιο Πέτρο.

Πολύ καλό "γεμάτο " επεισόδιο .

Ο Ντιγκλ μου φάνηκε πιο γυμνασμένος , από την προηγούμεν φορά που τον έδειξε να προπονείτε .
Πριν λίγες μέρες είδα ένα παλιό επεισόδιο από το Castle , όπου έπαιζε και ο ηθοποιός που παίζει τον Ντιγκλ.
Δεν είχε καμία σχέση η σωμστική διάπλαση με αυτή που έχει τώρα .
Άλλαξε εντελώς το σώμα του τα δυο, τρία τελευταία χρόνια.

Ο Τόμμυ από ενδιαφέρον χαρακτήρας στα πρώτα επεισόδια , έγινε πολύ βαρετός.