Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Απάντηση: Arrow (2012)

πολυ δυνατο το φιναλε, με αψογο σεναριο. Η παραγωγη πλησιαζε επιπεδα κινηματογραφικης ταινιας.

Απάντηση: Arrow (2012)

Τέλος για φέτος με ένα πολύ καλό επεισόδιο, ίσως το καλύτερο έως τώρα. Υποθέτω θα έχουμε κάποια συνέχεια της κόντρας και του χρόνου μαζί με την προσθήκη και άλλων "καλόπαιδων"... :smile:

Last edited:
Re: Arrow (2012)

Σε κάποια φάση νόμιζα ότι έβλεπα The Dark Knight Rises , εντάξει λίγο υπερβολικό αλλά μιλάμε για σειρά που ανεβάζει τα στάνταρ και θεωρείται πρότυπο.

Επικό φινάλε !

Η σειρά κατάφερε να "σταθεί" φέτος, έχοντας πρόβλημα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο .
Οι οποίοι δεν έχουν καθόλου "δέσιμο " μεταξύ τους .

Δεν το περίμενα και εγώ για τον Tommy , είπα θα βοηθούσε ο Oliver να σώσει την Laurel χωρίς να φανεί .

Η Cassidy μου άρεσε στο supernatural , εδώ πιστεύω δεν της "πάει" ο ρόλος .

Last edited:
Άρτιο από όλες τις απόψεις το φινάλε. Το είδα 2, 5 φορές. Δράση φουλ, flashbacks full, συναίσθημα αρκετό και πολλές υποσχέσεις για τη δεύτερη σεζόν. Μου φαίνεται οτι θα είναι ενα μακρύ καλοκαίρι μέχρι να ξαναρχίσει το φθινόπωρο.

Ειδα ολη τη σεζόν σε τρεις ημέρες :p
Πολύ καλή σειρά σε ολα σχεδον τα επίπεδα.
Υπήρχαν κάμποσα σεναριακα κενά αλλά δεν δίνω παραπάνω σημασία.
Το φιναλε οντως πολύ καλό με εξαίρεση την τελευταία απώλεια την οποία δεν περίμενα.
Στην δεύτερη σεζόν θα υπάρχουν
δύο κακοί, ενας εκ των οποιων θα ειναι ο slade.
Τελος, ο black arrow τι πιστεύετε ότι έπαθε στο τέλος? Θα τον δούμε ξανα?

O Dark Archer...

...δεν πέθανε όταν του κάρφωσε ο Arrow το βέλος? Τον θυμάμαι να κλείνει τα μάτια και να γέρνει στο έδαφος...στην συνέχεια στον Τομι (το είχα προβλέψει ότι θα τον "στείλουν" οι σεναριογράφοι) βέβαια λέει ψέματα ο Ολιβερ για να μην τον στεναχωρήσει.

Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα. ......αλλά εδώ στο smallville αναστησανε τον Λεξ άπειρες φορές. Στον Μέρλιν θα κολλήσουν?

Αν θυμάμαι καλά η ιστορία στα κόμικς έχει κάνει 2-3 reboot με διαφορετικό concept η καθεμία. Ενδεχομένως να υπήρχε κάτι με νησί καποια στιγμή

Άρχισα και εγώ χτες τη σειρά.Είναι σίγουρα καλή παραγωγή και διασκεδαστική. Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι οι υπερβολές και οι γρήγορες λήψεις στις σκηνές δράσεις. Οκ και οι ηθοποιοί δεν είναι τέρατα ερμηνείας αλλά είναι εμφανίσιμοι τουλάχιστον. Πρόσημο σίγουρα θετικό με ένα ωραίο κλίμα από τον κόσμο των comics .

Της εβαλα "καλη"....αν και εχω δει μονο τα πρωτα 8 επεισοδια.
Δεν ξερω για το κομικ αλλά το στορυ μοιαζει πολυ με τον Μπατμαν, Ρομπιν και Κατγουμαν... Το σκοτεινο μερος της σειρας μοιαζει και απο λιγο Cape ενω το ολο στησιμο smallville (εχω δει τυχαια επεισοδια). Επισης καποιες σκηνες δρασεις μοιαζουν απο το spiderman...
Προχωρω και "θα δω τι θα δω"....

Το season finale θα μπορουσε να ηταν series finale με καποια κενα και "Ζησανε αυτοι καλα και εμεις χειροτερα" γιατι καλυτερα δεν νομιζω θα ζησουμε...
κατα με, η σειρα βελτιωθηκε με την παρουσια του Κριξου και με την ατακα "...εμενα μου αρεσουν τα σπαθια" εσκασα στα γελια....τουλαχιστον οσοι εχουν δει την σειρα Spartacus, θελοντας και μη, συνδυαζουν τον χαρακτηρα του Κριξου με του Slade.
Δυστυχως πολλες σκηνοθετικες και σεναριακες κουταμαρες οπως πχ στο τελευταιο επεισοδιο το πλουσιοκοριτσο να παει να βρει και να σωσει(!) τον νεαρο ενω η Laurel οπωσδηποτε να προστατευσει τους φακελους...συν και αλλα που εκαναν καρα μπαμ για να δωσουν και καλα σασπενς.

Mολις την τελειωσα και εγω.

Η καλυτερη σειρα σε επιπεδο εικονας μαζι με το Vegas. Μονο και μονο για την εικονα του που θεωρω αναφορας για τηλεοπτικη σειρα αξιζει να την δει κανεις.

Το τελος δεν με τρελλανε, καθολα αναμενομενο...... Τον ετσι της ετσι και του ετσι καλα κανανε και τον φαγανε πολυ κλαψα.....αλλωστε καπως επρεπε να σκληρυνει η πιτσιρικα μιας και μαλλον θα μεταμορφωθει σε " Μαυρο Καναρινι" στο μελλον αν δεν κοπει η σειρα.

Και στην σκηη του θανατου του επιτελους ειδαμε τον πρωταγωνιστη να θυμωνει πραγματικα και να ξεπερναει την μυοσκληρωση που εχει στο προσωπο του. Αναπαντεχη εξελιξη ;)

Αντε να δουμε αν μπορει να βελιτωθει ομως και σεναριακα λιγο , τα συνεχιζομενα φλασμπακς καταναντησαν βαρετα. Τα εκανε μοδα η σειρα του φελλου και μας τα πλασαρουν συνεχεια πλεον.