Arte HD

Απάντηση: Arte HD την 1η Ιουλίου

Πάντως το κανάλι έχει κανονική εκπομπή (σε ανάλυση 1280Χ720) και λαμβάνεται πολύ εύκολα στην Θεσσαλονίκη (0.90)

Re: Απάντηση: Arte HD την 1η Ιουλίου

Πάντως το κανάλι έχει κανονική εκπομπή (σε ανάλυση 1280Χ720) και λαμβάνεται πολύ εύκολα στην Θεσσαλονίκη (0.90)

Απο Θεσσαλονικη επισης πολυ καλο σημα και πολυ καλη εικονα οχι η καλυτερη βεβαια που εχω δει σε HD καναλι!
:SFGSFGSF:

Αλεξη, μηπως μπορεις να γραψεις αναλυτικα τις ρυθμισεις για τον dm800 (ισως καποιο screenshot απο το menu ?) .

Re: Arte HD την 1η Ιουλίου

Για να κάνεις add κανάλια dvb-s2 στο DVB Viewer ο καλύτερος τρόπος είναι με το Transedit.
Βρες και κατέβασε το transedit 3.2.0.0 και ρίξτο στον κατάλογο που έχεις το dvbviewer.
Ανοιξέ το και κάνε scan την συχνότητα με αυτές τις επιλογές όπως τις βλέπεις.
attachment.php

Από το scanner window τώρα κάνεις select τα κανάλια και πατάς το send για να τα μεταφέρει αυτόματα το πρόγραμμα στην channel list του dvb viewer.

attachment.php

Αν και με κάμποσα προβληματακια (μάλλον παίζει ρόλο που δεν είναι αγορασμένο το dvbviewer..) τελικά προστέθηκε στη λίστα. Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Αν και με κάμποσα προβληματακια (μάλλον παίζει ρόλο που δεν είναι αγορασμένο το dvbviewer..)

Προτείνω να το αγοράσεις για να λυθούν αρκετά προβλήματα που υπάρχουν στην σπασμένη έκδοση.

Από Αθήνα (Παλλήνη) με Gibertini 1.2 και humax 2000 δεν κατεβαίνει...

Μηπως θελουμε "ρεγουλαρισμα" ?-bye-
Μαλλον θα φωναξω καποιο τεχνικο να δει την εγκατασταση , γιατι κατι δεν παει καλα εδω...
Στο Αnixe Hd kai Astra HD εχω σημα mono 8% !!!
αντιθετα , στο orf hd εχω 23% ...
Αν ειναι ν αλλαξω lnb (εχω τωρα Invacom 0,3db) εχετε να προτεινετε καποιο αλλο ?

Γιάννη, είτε Invacom είτε MTI θα πάρεις. Οποιο κι από τα 2 αγοράσεις νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.

Νομίζω για MTI HD ανέφεραν τα παιδιά και είπανε ότι έχει πολύ καλή λήψη.

Η ποιότητα είναι ανάλογη με του ORF HD.
Παίζει και upscaled SD αλλά και κανονικό 720p, ανάλογα το πρόγραμμα.

Εγώ στην Αλεξανδρούπολη με πιάτο Televes 1,20 και δέκτη τον Edision Argus βλέπω μαύρα σκοτάδια!

Και ο sotos με τον ίδιο δέκτη -νομίζω- δεν το κατεβάζει αλλά από την Κρήτη.
Επίσης δεν κατεβάζει και το Yle peking στις 0,8W.
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης με ορισμένες συχνότητες 8PSK και δεν είναι πρόβλημα σήματος;
Οταν λες έχεις μαύρα σκοτάδια εννοείς δεν έχεις καθόλου σήμα η έχεις σήμα και δεν ανοίγει η εικόνα;

To Yle peking κατεβαίνει, και με καλό σήμα στον argus. Εικόνα δεν έχω (δεν ανοίγει, παρότι δεν είναι ακόμα κωδικοποιημένο). Με την Skystar HD2 ανοίγει και η εικόνα...

To Yle peking κατεβαίνει, και με καλό σήμα στον argus. Εικόνα δεν έχω (δεν ανοίγει, παρότι δεν είναι ακόμα κωδικοποιημένο). Με την Skystar HD2 ανοίγει και η εικόνα...
Για δες...στον 800αρη ανοίγει κανονικά η εικόνα, αλλά στην εγγραφή που έκανα και σε μεταφορά στον σκληρό ...δεν επαιζε σε power dvd ενω όλες οι άλλες HD εγγραφές μου παίζουν! (Που σημαίνει ότι κάτι δεν ειναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα στην μετάδοση)

Το πιανει κανεις απο Χανια ;
Εγω με gibertini 150x160 ,invacom 0.2 και kathrein 910 ΔΕΝ το πιανω !Βεβαια ισως φταιει οτι το πιατο με 2 LNB HOTBIRD - ASTRA ειναι στραμενο αναμεσα στους 2 δορυφορους - Δεν βλεπει κατευθειαν astra 19.2...
Πρεπει να ξανακεντραρω !
Ο sotos τι λεει ;