Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: Arte HD την 1η Ιουλίου
Ki εγω χτες το βραδυ δεν επιανα τιποτα... με dm800 kai gibertini 1.2m - Αθηνα.
Ki εγω χτες το βραδυ δεν επιανα τιποτα... με dm800 kai gibertini 1.2m - Αθηνα.
Πάντως το κανάλι έχει κανονική εκπομπή (σε ανάλυση 1280Χ720) και λαμβάνεται πολύ εύκολα στην Θεσσαλονίκη (0.90)
Πάντως το κανάλι έχει κανονική εκπομπή (σε ανάλυση 1280Χ720) και λαμβάνεται πολύ εύκολα στην Θεσσαλονίκη (0.90)
Για να κάνεις add κανάλια dvb-s2 στο DVB Viewer ο καλύτερος τρόπος είναι με το Transedit.
Βρες και κατέβασε το transedit 3.2.0.0 και ρίξτο στον κατάλογο που έχεις το dvbviewer.
Ανοιξέ το και κάνε scan την συχνότητα με αυτές τις επιλογές όπως τις βλέπεις.
![]()
Από το scanner window τώρα κάνεις select τα κανάλια και πατάς το send για να τα μεταφέρει αυτόματα το πρόγραμμα στην channel list του dvb viewer.
![]()
Αν και με κάμποσα προβληματακια (μάλλον παίζει ρόλο που δεν είναι αγορασμένο το dvbviewer..)
Βλάση αποκλείεται να το κατεβάζω εγώ με 0.90 και εσύ με 1.20 όχι.Εγώ στην Αλεξανδρούπολη με πιάτο Televes 1,20 και δέκτη τον Edision Argus βλέπω μαύρα σκοτάδια!
Για δες...στον 800αρη ανοίγει κανονικά η εικόνα, αλλά στην εγγραφή που έκανα και σε μεταφορά στον σκληρό ...δεν επαιζε σε power dvd ενω όλες οι άλλες HD εγγραφές μου παίζουν! (Που σημαίνει ότι κάτι δεν ειναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα στην μετάδοση)To Yle peking κατεβαίνει, και με καλό σήμα στον argus. Εικόνα δεν έχω (δεν ανοίγει, παρότι δεν είναι ακόμα κωδικοποιημένο). Με την Skystar HD2 ανοίγει και η εικόνα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.