Arte HD

Re: Arte HD την 1η Ιουλίου

Yπαρχει τελικα κανεις στην Αθηνα που να το πιανει ?
Εγω φωναξα τεχνικο και μου διορθωσε το ενα πιατο που βλεπει Astra-Hotbird , αλλα σε αυτη τη συχνοτητα τιποτα !

Απάντηση: Re: Arte HD την 1η Ιουλίου

Το πιανει κανεις απο Χανια ;
Εγω με gibertini 150x160 ,invacom 0.2 και kathrein 910 ΔΕΝ το πιανω !Βεβαια ισως φταιει οτι το πιατο με 2 LNB HOTBIRD - ASTRA ειναι στραμενο αναμεσα στους 2 δορυφορους - Δεν βλεπει κατευθειαν astra 19.2...
Πρεπει να ξανακεντραρω !
Ο sotos τι λεει ;
Αν κατάλαβα καλά το πιάτο είναι σταθερό.
Συνεπώς σκοπεύει ένα δορυφόρο και κάνει λήψη του δεύτερου παράκεντρα.
Για την δική σου τοποθεσία ο κεντρικός δορυφόρος θα πρέπει να είναι ο Astra.

Τι εννοείς με την φράση "το πιάτο είναι στραμμένο ανάμεσα στους δύο δορυφόρους". Σκοπεύει στις 16 μοίρες και λαμβάνεις παράκεντρα και τους δύο?

Εγω φωναξα τεχνικο και μου διορθωσε το ενα πιατο που βλεπει Astra-Hotbird , αλλα σε αυτη τη συχνοτητα τιποτα !

Από Αθήνα με Gibertini 1.45 και 3 LNB (κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία, πιάνουμε Astra,Astra2 και Hotbird δε ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες) και HUMAX HDCI 2000 το έπιασε με την πρώτη και δείχνει και πολύ καλά. Περιοχή Παπαγου. 11362 Η, DVB-S2 ,SR 22000 ,FEC 2/3 , 8PSK

Οταν λες Αστρα 2 εννοεις Αστρα 28.2 (σκυ υκ) ?
Αν ναι, εισαι ικανοποιημενος απο την ενταση του σηματος σε αυτο το δορυφορο ?

Οταν λες Αστρα 2 εννοεις Αστρα 28.2 (σκυ υκ) ?
Αν ναι, εισαι ικανοποιημενος απο την ενταση του σηματος σε αυτο το δορυφορο ?

Ναι για SKY λέω. Δεν έχω αποκωδικοποιητή SKY για να σου πω εντυπωσεις, για ένταση θα δω το βράδυ και θα σου γράψω (δε θυμάμαι και δεν το έχω ψάξει πολύ)

Από Αθήνα με Gibertini 1.45 και 3 LNB (κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία, πιάνουμε Astra,Astra2 και Hotbird δε ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες) και HUMAX HDCI 2000 το έπιασε με την πρώτη και δείχνει και πολύ καλά. Περιοχή Παπαγου. 11362 Η, DVB-S2 ,SR 22000 ,FEC 2/3 , 8PSK

Gibertini 1.45m δεν υπαρχει. Μια απ τις δυο ειναι εφοσον ειναι σιγουρα Gibertini:

α) 1.55*1.66μ
β) 1.245*1.335μ

Για να βγαζει 13Ε-19.2Ε-28.2Ε/28.5Ε λογικο θα ηταν να κεντραρει 19.2Ε.

Gibertini 1.45m δεν υπαρχει. Μια απ τις δυο ειναι εφοσον ειναι σιγουρα Gibertini:

α) 1.55*1.66μ
β) 1.245*1.335μ

Για να βγαζει 13Ε-19.2Ε-28.2Ε/28.5Ε λογικο θα ηταν να κεντραρει 19.2Ε.

Τότε είναι ο α) από την προσφορα που μας είχε στειλει ο διαχιρειστης πριν 1+ χρόνο θυμόμουν οτι ηταν γύρω στο 1.50 ειχα την εντύπωση ότι ηταν 1.45 μάλλον εκανα λάθος. Για περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω (εγώ το μόνο που είχα ζητήσει είναι να πιάνω τα γερμανικά του Astra) φαινόταν ότι ήξερε τη δουλειά του πάντως.

Με 1.25μ θα υπηρχε και εντονοτερο προβλημα στις συχνοτητες της Fixed των 28.5Ε. Θα μ' ενδιεφερε ποιες χανετε απ αυτες. Ιδεωδες δεν ειναι και αυτη η λυση αλλα για την αποδοση της η πιο οικονομικη φαινεται.

Εμένα ο dm800 το κατεβάζει κανονικά.
Ο humax2000 αρνείται να το δει.
Περιοχή Παλλήνη, πιάτο gimbertini 1.25 κεντραρισμένο στον hotbird με παράκεντρο τον astra 1.

Το πιανει κανεις απο Χανια ;
Εγω με gibertini 150x160 ,invacom 0.2 και kathrein 910 ΔΕΝ το πιανω !Βεβαια ισως φταιει οτι το πιατο με 2 LNB HOTBIRD - ASTRA ειναι στραμενο αναμεσα στους 2 δορυφορους - Δεν βλεπει κατευθειαν astra 19.2...
Πρεπει να ξανακεντραρω !
Ο sotos τι λεει ;

Ότι δεν βλέπει ούτε ίχνος του! Αλλά έχω και μικρότερο κάτοπτρο, 110Χ120. Δεν ξέρω βέβαια αν έβαζες κέντρο τον Astra άλλαζε κάτι, και δεν βλέπω και τον λόγο που το έχεις παράκεντρα και στους δύο αυτή τη στιγμή.

Re: Απάντηση: Re: Arte HD την 1η Ιουλίου

Εμένα ο dm800 το κατεβάζει κανονικά.
Ο humax2000 αρνείται να το δει.
Περιοχή Παλλήνη, πιάτο gimbertini 1.25 κεντραρισμένο στον hotbird με παράκεντρο τον astra 1.

Στο παρελθον υπηρχε λογικη για κεντρο 13Ε (ασθενη Sky Italia + TPS τοτε), τωρα ομως χαραμιζεται η κεραια αν δεν κεντραριστει προς 19.2Ε.

Πριν λίγα λεπτά. Η εικόνα στη συγκεκριμένη γερμανική σειρά δε λέει και πολλά (μάλλον upscale) σε άλλα είναι πολύ καλύτερη.

Attachments

• arteHD_1.jpg
    arteHD_1.jpg
    127.2 KB · Views: 31

Απο Μοσχατο με technomate και Gilbertini 1,10 δεν εχω καθολου σημα.
κανω κατι λαθος ή το ξεχναω το καναλι???

Ούτε που εμφανίζεται η μπάρα σήματος...:argh:

Αααα εγω δεν εχω παραπονο!!!

Εμφανιζεται ....(αλλα ειναι κατακοκκινη* και με 0% σημα):flipout::flipout:

*στον Tm παντα εμφανιζεται η μπαρα αλλα αν εχει κοκκινο χρωμα το ξεχνας με την μια το καναλι)

Αληθεια ο φιλος nightfall απο το Παπαγου πως το πιανει????

..πιάτο gimbertini 1.25 κεντραρισμένο στον hotbird με παράκεντρο τον astra 1.
Θα έχεις σημαντική ωφέλεια αν κεντράρεις στον Αστρα, αλλά αυτό προφανώς το γνωρίζεις. Μήπως είναι κατάλοιπο των δυτικών δεσμών?