- 21 January 2007
- 21,629
Re: Απάντηση: Re: Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις
Εγώ λέω να περιμένετε φρέσκο περιεχόμενο σε Η265 πριν να βγάλετε τα τελικά συμπεράσματα σας.
Δηλαδή φυσικά και είναι νωρίς, και δεν έχουμε περιεχόμενο. Αλλά όταν τα πάντα θα είναι Optimized για 4-8Κ τότε θα υπάρχουν έστω κάποια λίγα έμμεσα θετικά.
Ενώ εάν χρησιμοποιηθούν οι οθόνες/προβολείς 4Κ και για gaming υπάρχουν και περεταίρω θετικά.
Γενικά δεν είπε κανείς να βιάζεστε, ούτε να αγοράσετε την πρώτη γενιά οθονών κ.ο.κ. υπομονή θέλει και αναμονή για περιεχόμενο.
Αναγκαιότητα δεν είναι – αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Καμμία αναγκαιότητα δεν υπάρχει. Δεν θα κάτσω στις 100'' στα 2 μέτρα κουνώντας το κεφάλι μου σαν τα πλαστικά σκυλάκια στα αυτοκίνητα, μόνο και μόνο για να ξεχωρίζω τις βλεφαρίδες του Τομ Κρουζ. Από 'κει και πέρα, είναι άλλο πράγμα το μάρκετινγκ και οι ανάγκες του και άλλο οι τεχνικές λεπτομέρειες που κάνουν γαργάρα μόνο και μόνο για να πείσουν τον κόσμο ότι το 4Κ είναι αναγκαιότητα.
Εγώ λέω να περιμένετε φρέσκο περιεχόμενο σε Η265 πριν να βγάλετε τα τελικά συμπεράσματα σας.
Δηλαδή φυσικά και είναι νωρίς, και δεν έχουμε περιεχόμενο. Αλλά όταν τα πάντα θα είναι Optimized για 4-8Κ τότε θα υπάρχουν έστω κάποια λίγα έμμεσα θετικά.
Ενώ εάν χρησιμοποιηθούν οι οθόνες/προβολείς 4Κ και για gaming υπάρχουν και περεταίρω θετικά.
Γενικά δεν είπε κανείς να βιάζεστε, ούτε να αγοράσετε την πρώτη γενιά οθονών κ.ο.κ. υπομονή θέλει και αναμονή για περιεχόμενο.
Αναγκαιότητα δεν είναι – αυτό είναι το μόνο σίγουρο.