Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις

Explanation of the HDMI 2.0 standard and HEVC...http://www.homecinema-fr.com/forum/ecrans-uhd-4k/explication-sur-la-norme-hdmi-2-0-et-du-hevc-t30050110.html

μετάφραση google fr to en

773093FHHG.jpg

412643

source:[homecinema-fr.com]

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας βάλουν να αλλάζουμε τηλεοράσεις κάθε 2-3 χρόνια :D

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας βάλουν να αλλάζουμε τηλεοράσεις κάθε 2-3 χρόνια :D

Για να βλέπουμε τι; Ant1;

Εδω ακόμα και στους ποιοτικούς δορυφόρους (astra 2 π.χ.) δεν υπάρχει 4k broadcast εστω δοκιμαστικά....

Re: Απάντηση: Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις

Από που το συμπερανες αυτό?

Κάθε 2-3 χρόνια συμφωνα με το πινακάκι θα έχουμε μεγάλες αλλαγές
Όχι μονό στην ανάλυση αλλά και στα πρωτόκολλα / codecs, ακόμα και στου ήχου !

4K->8K ότι συνέβη με τα HDready->FullHD
Διαφορές στην κωδικοποίηση -> Ότι συνέβη με τις τηλεοράσεις που έπαιζαν Mpeg2 και όχι 4
Διαφορές στη συνδεσμολογία … Φάση από HDMI1 -> σημερινό

Κ.ο.κ.

Για να βλέπουμε τι; Ant1;

Εδω ακόμα και στους ποιοτικούς δορυφόρους (astra 2 π.χ.) δεν υπάρχει 4k broadcast εστω δοκιμαστικά....

build them and they will come :Banane0:
Συγνώμη φίλε μου, ούτε εγώ δε βλέπω ΑΝΤ1, αλλά ‛προβάλω’ μέχρι και παίγνια
Γενικά αντιστέκομαι πάντως δεν αλλάζω τις TV σα μπλουζάκια

Αυτός που θέλει να αναβαθμίσει βρίσκει αφορμή ακόμα και αν δεν υπήρχε το 4G

Έχουμε ακόμα 1, 2 χρόνια για το 4Κ

Γεια σας το νόημα έχει το 4κ για να βρείς ταινίες πρέπει να περιμένεις μέρες δύσκολο για Ελλάδα και μέχρι η nova και ο ote να βάλουν 4κ ταινίες θα περάσουν μερικά χρόνια ακόμα και τότε θα πέσουν στις τιμές των 600ε και τηλεοράσεις των 60" πολυ ειναι καλύτερα προβολέας να ανοίγεις 100" σε fuul hd και όλα ok

Last edited by a moderator:
Το Planned Obsolesence .... σε ολο του το μεγαλειο.

Νομιζα οτι τοσο καιρο (το P.O.) εξαντλουνταν στο ποσο λιγοτερο Υδραργυρο, Σιλικονη και Χαλκο
θα επετρεπε το τμημα R&D να μπει σε μια TV.

Τελικα, ειμαι βαθια νυχτωμενος ....
Οι ανθρωποι εφαρμοζουν το P.O. σε προτυπα και προδιαγραφες και οχι σε υλικα.
Δεν ενδιαφερει καθολου αν η τηλεοραση σου κρατησει 10 χρονια, εφοσον καθε ταινια
θα απαιτει MPEG14 (Η.299 + 32bit/512Khz audio) !!!

Last edited:
Βλέπω το μέλλον να έρχεται...

Ανάλυση: 8Κ
Βάθος χρώματος: 12/14bit
Framerate υλικού: 100/120Hz
Χρωματική συμπίεση: 4:2:2-4:4:4
Χρωματικός χώρος: Rec2020
Αντίθεση: 1000:1 (IPS) :BDGBGDB55:

Άντε Μάνο, σε καλή μεριά...

:silly:

Παίδες εάν έχω καταλάβει καλά η Sony θα τραβήξει σε 4K κάποια παιχνίδια της Εθνικής Ιαπωνίας στο Mundial,
Παίζει να τραβήξουν το Ελλάδα Ιαπωνία σε 4Κ ?

Παίδες εάν έχω καταλάβει καλά η Sony θα τραβήξει σε 4K κάποια παιχνίδια της Εθνικής Ιαπωνίας στο Mundial,
Παίζει να τραβήξουν το Ελλάδα Ιαπωνία σε 4Κ ?
Ναι ανακοίνωσαν ότι και τα δύο παιχνίδια της Ιαπωνίας θα τα δείξουν σε 4Κ, αλλά σε δεύτερο χρόνο ( μαγνητοσκοπημένα ) σε επιλεγμένους χώρους στην Ιαπωνία.....
Κατάλαβες τώρα, τυράκια για να τσιμπάει ο κόσμος πως κάτι γίνεται με το 4Κ υλικό.
Βρε δε πάνε να πνιγούνε που μας δουλεύουνε ασύστολα.

Ναι ανακοίνωσαν ότι και τα δύο παιχνίδια της Ιαπωνίας θα τα δείξουν σε 4Κ, αλλά σε δεύτερο χρόνο ( μαγνητοσκοπημένα ) σε επιλεγμένους χώρους στην Ιαπωνία.....
Κατάλαβες τώρα, τυράκια για να τσιμπάει ο κόσμος πως κάτι γίνεται με το 4Κ υλικό.
Βρε δε πάνε να πνιγούνε που μας δουλεύουνε ασύστολα.

Φυσικά δεν έχεις άδικο

Αλλά, δε το περίμενα, να είναι η Εθνική μας από τις πρώτες επίσημες καταγραφές :D
Έχει την πλάκα του!
Όπως και να το κάνουμε
Από σπόντα αλλά γιατί όχι

Λοιπών κάποιος να στείλει γράμμα εκεί στους Ιάπωνες μακετίστες, το βίντεο το θέλουμε και εμείς!

:D

Φυσικά δεν έχεις άδικο

Αλλά, δε το περίμενα, να είναι η Εθνική μας από τις πρώτες επίσημες καταγραφές :D
Έχει την πλάκα του!
Όπως και να το κάνουμε

Λοιπών κάποιος να στείλει γράμμα εκεί στους Ιάπωνες μακετίστες, το βίντεο το θέλουμε και εμείς!

Έτσι είναι κοντά στο Βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.
Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι για να δούμε αυτό το 4Κ βίντεο με την Εθνική μας θα πρέπει να τα χρυσοπληρώσουμε με το έναν ή άλλο τρόπο για τα δύο πρώτα τουλάχιστον χρόνια από σήμερα, δε ξέρω;

Απάντηση: Re: Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις

Φυσικά δεν έχεις άδικο

Έχει την πλάκα του!
Όπως και να το κάνουμε

Στανταρ καπου θα ανεβει, ακομα και για διαφημιση