Ας μιλησουμε για MP3 PLAYERs

παιδια καμια προταση για φτηνο mp3 player?
Το θελω για φιλο,αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η λιγο μεγαλη οθονη και να παιρνει μπαταριες (AA-η-ΑΑΑ)
Βρηκα το sandisc ,αλλα αυτος δεν εχει ουτε pc να το φορτιζει θελει να του παρω και φορτιστη.

http://www.ebay.com/itm/4GB-SanDisk..._PortableAudio_MP3Players&hash=item2c69baabb8

μεχρι 15 ωρες γραφει ..δεν το πολυπιστευω.

Το Sansa Clip+ έχει καλή μπαταρία, παίζει αρκετές ώρες ΜΡ3 και ραδιόφωνο. Αν του βάλεις Flac όμως, η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι.
Το Clip Zip με την έγχρωμη οθόνη του θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα, σίγουρα.

Μεγάλο φάουλ πάντως να μην έχει φορτιστή ρεύματος στο πακέτο. Θαρρείς και κουβαλάμε laptop όπου πάμε...

χμ..το ιδιο χρονο βλεπω οτι γραφουν,flac δεν θα τα χρειαστει μονο mp3 ο φιλος μου δεν ενδιαφερετε και πολυ γι'αυτα.
τωρα του εχω δωσει κατι τετοιο.
http://www.cosmodata.gr/product/163216/

απλα αυτο εχει μικρη οθονη και ειναι μονο 1gb ,το καλο ειναι οτι ειναι με μια μπαταρια AAA και ειναι βολικο.
μαλλον θελει να ψαξω να βρω με ξεχωριστη μπαταρια.

Βολικές είναι η ΑΑΑ, βάζεις μια στη τσέπη και διπλασιάζεις το χρόνο ακρόασης. Θα είχα ακόμα το Sansa e130 που αγόρασα πριν 5-6 χρόνια αν δεν είχε χαλάσει η οθόνη του.
Πλέον δε νομίζω να κυκλοφορεί MP3 player της προκοπής με χωριστή μπαταρία.

Υπάρχει κανένα κόλπο για να παίζει το Clip+ όταν είναι συνδεμένο στον υπολογιστή για φόρτιση; Έχω δοκιμάσει και τα δύο USB modes, έβαλα και "Do nothing" στις επιλογές του παραθύρου που βγάζει όταν συνδέεται αλλα τίποτα.

Το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει κυρίως.

Παιδιά μέχρι στο 50αρι μπορώ να πάρω κάποιο MP3 player με ακουστικά ψείρες. Εάν ναι ποιο (δεν έχω πρόβλημα να είναι από το εξωτερικό )
Σκέφτομαι για sansa clip +

Υπάρχει κανένα κόλπο για να παίζει το Clip+ όταν είναι συνδεμένο στον υπολογιστή για φόρτιση; Έχω δοκιμάσει και τα δύο USB modes, έβαλα και "Do nothing" στις επιλογές του παραθύρου που βγάζει όταν συνδέεται αλλα τίποτα.

Το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει κυρίως.

Δεν του βάζεις rockbox να ξεμπερδευεις?

Δεν του βάζεις rockbox να ξεμπερδευεις?

Αν το διορθώνει, να το βάλω.
Το μόνο που με απασχολεί είναι...η μικροσκοπική γραμματοσειρά του
umnik2.gif

Δηλαδη να προτιμησω το zip απο το +;
Επισης λεω να παρω τα ακουστικα που εχει περιπου 10 ευρω το e-shop αλλα θα χρειαζεται να του κανω καμια επεξεργασια;
Αν εννοείς τα Sony ΜΗ1, πολύ απλά με ένα δέσιμο του πλήκτρου ελέγχου στο καλώδιο του. Ίσως δουλεύει και με αντάπτορα.
Διάβασε το εκτενέστατο θέμα για τα ακουστικά και θα λυθούν όλες οι απορίες σου.