Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,679
Να προσέξεις πάντως την ενεργειακή τους κατανάλωση. Γιατί μπορεί να είναι και κλάση Α, αλλά πολλές ντουλάπες ρουφάνε το ρεύμα σαν τρελές...
Σκεύτομαι να αγοράσω ένα ψυγείο όχι πολύ ακριβό (το πολύ μέχρι 2000 ευρώ, άντε 2500 αν υπάρχει κάτι που τα αξίζει).
Από μερικές βόλτες που έκανα, όλα ψιλο-ίδια μου φαίνονται, και σκεύτομαι να αγοράσω κάποιο από αυτά που βγάζουν παγωμένο νερό/παγάκια/τριμμένο πάγο.
Κατ'αρχην να ξερεις οτι συντομα θα γινει προσφορα με αποσυρση παλαιων ψυγειων αναλογη με αυτη που γινεται τωρα για τα κλιματιστικα.
Οποτε οτι και να παρεις θα περιμενεις λιγο γιατι η διαφορα στην τιμη θα ειναι τεραστια.....
Φίλε αντώνη είχες ποτέ τέτοιο ψυγείο;
Όχι απλά αξίζει, επιβάλλεται. Εν έτει 2009 θα ασχολούμαστε ακόμη με παγοθήκες και αν θυμηθήκαμε να βάλουμε μπουκάλι νερό στο ψυγείο;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχω παλιό να αποσύρω...
Όχι απλά αξίζει, επιβάλλεται. Εν έτει 2009 θα ασχολούμαστε ακόμη με παγοθήκες και αν θυμηθήκαμε να βάλουμε μπουκάλι νερό στο ψυγείο;
Να βρεις ενα που το πετανε.
Σβελτα....![]()
Μου έχει μπει στο μάτι ένα ωραίο Bosch......
Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχουμε πραγματική κρίση, έχουμε τεχνητή.
Η πραγματική κρίση χτυπάει βιομηχανίες που παράγουν κάτι. Η δική μας οικονομία που δεν παράγει τίποτα και είναι οικονομία υπηρεσιών δεν έχει ακόμα μπει στην πραγματική κρίση. (Κατά την γνώμη μου θα μπει αν δεν μαζέψει από τον τουρισμό αυτά που μαζεύει κάθε χρόνο).
Απλά οι εταιρίες με τις πλάτες της κυβέρνησης βρήκαν ευκαιρία να κάνουν πάρτυ και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Ευκαιρία να μειώσουν μισθούς και να διώξουν κόσμο. Ευκαιρία να πάρουν βοήθεια από το ΤΕΜΠΤΕ (ή πως το λένε).
Φυσικά και υπάρχει κρίση σε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που έχασε την δουλειά του ή του μειώθηκε ο μισθός. Φυσικά και υποφέρει ο καταστηματάρχης που πλέον ψάχνει τον πελάτη που δεν μπαίνει στο μαγαζί. Όμως όλα αυτά δεν οφείλονται στην διεθνή κρίση, παρά στην δική μας εσωτερική ανικανότητα.
Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ξεπούλησαν τα ακριβά αυτοκίνητα και τώρα ξεπουλάν τα κλιματιστικά των 400+ ευρώ...
Και ένα Siemens που είδα δεν ήταν άσχημο. Κοιτάω για ψυγειοκαταψύκτη, μιας και ψυγείο ντουλάπα δεν χωράει η κουζίνα μου.Γενικά γνωρίζετε αυτά που έχουν οθονούλες χαλάνε εύκολα? Από εγγυήσεις είναι πάνω κάτω τα ίδια?
Θέλω να είναι no frost οπωσδήποτε και να παίζει κοντά στο 800άρικο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.