Ασχημα νέα για τα ελεύθερα HD στις 19.2ανατ.

Re: Απάντηση: Ασχημα νέα για τα ελεύθερα HD στις 19.2ανατ.

Να προσθέσω ότι αργά το βράδυ κατά τις 12, το σήμα βελτιώθηκε λίγο και έπαιζε γύρω στα 8.50 .

Παιδιά σε οριακές λήψεις, πρέπει να παίζει ρόλο και η ώρα που τσεκάρετε. Οπότε δεν χρειάζεται να τρελαθεί κανένας... -bye-

επετρεψε μου να πω οτι τα καναλια παιζουν κανονικα λιγοι δεκτες τα κλειδωνουν με ενα μετρο πιατο περιμενω να ακουσω δεκτες και εγκαταστασεις
του ενος μετρου ειναι η ευκαιρια να δουμε σε τη κατασταση βρισκετε η εγκατασταση που διαθετουμε και γενικα το ποσο θελουμε να τα βλεπουμε τα δυο αυτα καναλια

Πάντως να λαμβάνονται τα κανάλια με κάτοπτρο του 1 μέτρου και να μη λαμβάνονται με 1,2 μ. είναι πολύ περίεργο...

Εννοείται ότι τα 20 cm παίζουν ρόλο, αλλά στο δικό μου 1.20 ( το πιάτο !!!!) που είναι και καλορυθμισμένο δεν κατεβαίνει με τίποτα......

Εννοείται ότι τα 20 cm παίζουν ρόλο, αλλά στο δικό μου 1.20 ( το πιάτο !!!!) που είναι και καλορυθμισμένο δεν κατεβαίνει με τίποτα......
:argue:Και σε μένα το ίδιο από Πειραιά.:argue:

Γι' αυτό άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην δορυφορική η υπογραφή μου είναι όλα τα λεφτά. :a0210:
Βάλτε ένα μεγάλο και αφήστε το να υπάρχει. Μια ζωή όλο εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η δορυφορική, δεδομένου ότι δεν είμαστε στο κέντρο της ευρώπης , το μεγάλο πιάτο Ποτέ δεν πάει χαμένο.

δεν εχω γραψει πουθενα οτι ενα μεγαλυτερο πιατο δεν ειναι σιγουρα και το καλυτερο(σιγουρα ειναι)
εγω τα βλεπω με 1 μετρο ειμαι σιγουρος και αλλοι τα βλεπουν
επισις ουτε τον εξυπνο κανω για να δημιουργισω εντιπωσεις ουτε θεορω οτι ειναι τιποτα σπουδαιο το να κατεβασεις δυο καναλια παραπανω με ενα μετρο πιατο
οποιος θελει το δεχετε οποιος δεν το θελει δεν το δεχετε
οι αναφορες συνεχιζοντε :fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Ασχημα νέα για τα ελεύθερα HD στις 19.2ανατ.

Τι εννοείς δεν μεταδίδουν. 24/7 εκπέμπουν.

Aυτη την ωρα σου παιζουν ? Εγω νομιζω δεν μεταδιδουν προγραμμα.

Ναι, βέβαια.
Το Anixe HD μεταδίδει ασκήσεις Yoga με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και το astra hd λήψεις τοπίων αλά swiss view.

Aθηνα σκοταδι.Καπου κοβεται το σημα.Αν παρατηρησω, θα ενημερωσω περιπου τι ωρα ερχεται το σημα.Αλλα προηγουμενες μερες ,3:00, παιζουν κανονικα.Πρωι εχουμε και δουλεια αλλωστε.

Απάντηση: Re: Ασχημα νέα για τα ελεύθερα HD στις 19.2ανατ.

Aθηνα σκοταδι.Καπου κοβεται το σημα.Αν παρατηρησω, θα ενημερωσω περιπου τι ωρα ερχεται το σημα.Αλλα προηγουμενες μερες ,3:00, παιζουν κανονικα.Πρωι εχουμε και δουλεια αλλωστε.

Επιβεβαιώνω.

Δεν παίζουν 24/7 στην Αθήνα τελευταία. Οσο και να παίζει ρόλο η ώρα της ημέρας δεν μπορεί από το 7.70 να γίνεται 0.00 ακούνητο. Κάτι συμβαίνει...

Aυτη τη στιγμη το σημα παιζει απο 60% στο 0% με αποτελεσμα να ξελοκαρει και σπασιματα.

Αυτή την στιγμή με 5.10-5.20 αλλά που και που κάνει σπασιματάκια (που λογικά δεν θα πρεπε με τέτοιο σήμα).

attachment.php

Attachments

• P4160036.JPG
    P4160036.JPG
    109.5 KB · Views: 118
To σημα ειναι 60% και δεν δειχνει τιποτα.Μια ωραια μαυριλα.Εσεις βλεπεται μπαλα τωρα ?