Ξέρω περίπτωση που μπορείς να ασφαλίσεις όχημα τα Σαβατοκύριακα, εννοείται ότι εάν σε πιάσουν να οδηγείς άλλες μέρες σε έχουν σκίσει.
Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες είναι θυγατρικές άλλων ασφαλιστικών.
Κλείνουν λόγο κακοδιαχείρισης κάθε είδους να φανταστώ
Αλλά μη πούμε ότι δε βγαίνουν και λεφτά από τις ασφαλιστικές και δε τα βγάζουν συγκεκριμένοι…
Και για να επανέλθω για όσους είναι άριστοι οδηγοί και δεν προκαλούν ατυχήματα, με ένα όχι ακραίο σενάριο.
Σας τρακάρει ένας άλλος και φταίει αυτός 100% και σας κάνει ζημιά 5.000 , αλλά επειδή και αυτός δεν είχε λεφτά (όπως λέτε και εσείς) δεν ήταν ασφαλισμένος και δεν έχει να σας πληρώσει (εδώ δεν είχε για την ασφάλεια!).
Τι θα κάνετε, θα τον πάτε φυλακή ή θα του πάρετε το σπίτι;
Θα σας παραδεχτώ εάν δηλώσετε ότι εάν σας τρακάρει κάποιος που δεν έχει λεφτά για ασφάλιση, τότε δεν θα διεκδικήσετε τίποτε και θα πείτε "δεν πειράζει βρε αδερφέ, και εγώ έτσι θα σκεφτόμουν στη θέση σου"!
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους, όποιος θέλει να κυκλοφορεί αυτοκίνητο θα πρέπει να μπορεί να το συντηρήσει.
Και για να επανέλθω για όσους είναι άριστοι οδηγοί και δεν προκαλούν ατυχήματα, με ένα όχι ακραίο σενάριο.
Σας τρακάρει ένας άλλος και φταίει αυτός 100% και σας κάνει ζημιά 5.000 , αλλά επειδή και αυτός δεν είχε λεφτά (όπως λέτε και εσείς) δεν ήταν ασφαλισμένος και δεν έχει να σας πληρώσει (εδώ δεν είχε για την ασφάλεια!).
Τι θα κάνετε, θα τον πάτε φυλακή ή θα του πάρετε το σπίτι;
Θα σας παραδεχτώ εάν δηλώσετε ότι εάν σας τρακάρει κάποιος που δεν έχει λεφτά για ασφάλιση, τότε δεν θα διεκδικήσετε τίποτε και θα πείτε "δεν πειράζει βρε αδερφέ, και εγώ έτσι θα σκεφτόμουν στη θέση σου"!
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους, όποιος θέλει να κυκλοφορεί αυτοκίνητο θα πρέπει να μπορεί να το συντηρήσει.
Οι περισσοτερες. Καλυψη εως 10.000 ζημια
Πέμπτη σελίδα και ακόμα δεν έχουμε συνδέσει τις τράπεζες...
Όλες οι ασφαλιστικές λοιπόν είναι παραμάγαζα τραπεζών. "Μέλη Ομίλων" λέγονται.
Τελευταία, πολύς κόσμος είχε τζάσει από την ασφάλιση αυτοκινήτου.
Στα δέκα συμβόλαια που έληγαν ανανεώνονταν τα οκτώ. Μεγάλη ζημιά. Έπρεπε κάτι να γίνει...
Και η Κυβέρνηση νομοθέτησε!
Τι δεν καταλαβαίνει ο αναγνώστης;
Δεν είναι όλα πιο ξεκάθαρα τώρα;
Και οι χρεώσεις και οι συνεχείς αυξήσεις και τα λοιπά;
Όσο για την ανταμοιβή των καλών οδηγών...
θα μπορούσαν, με τη λήξη του διπλώματός σου λόγω ηλικίας και εφόσον δεν έχεις κάνει κάποια μεγάλη ζημιά, να σου έδιναν ένα γερό ποσό πίσω.
Έυκολα, σαν υποχρεωτικό αποταμιευτικό/ασφαλιστικό πρόγραμμα!
Άντε πες το παραέξω αυτό...
Ξέρω περίπτωση που μπορείς να ασφαλίσεις όχημα τα Σαβατοκύριακα, εννοείται ότι εάν σε πιάσουν να οδηγείς άλλες μέρες σε έχουν σκίσει.
Αν υπήρχε η πρόθεση θα βρισκόταν κι ο τρόπος, υπό κάποιες προϋποθέσεις.Κι αν είχες ατύχημα δεν θα τα έπερνες τα λεφτά αυτά; Έστω και μικρό ατύχημα; Πόσο μικρό; Κι αν άλλαζες κάθε χρόνο ασφαλιστική ποια θα σου πλήρωνε τα λεφτά (στη σύνταξη); Κι αν πουλούσες το αυτοκίνητο και για κάποια χρόνια δεν είχες και μετά ξανα-αγόραζες;
Κάποιος που δεν συμπαθεί τις τράπεζες, προτείνει συνδυασμό ασφάλειας αυτοκινήτου με δομημένο ομόλογο!!! Άντε πες το παραέξω αυτό...
Αν υπήρχε η πρόθεση θα βρισκόταν κι ο τρόπος, υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Π.χ. να είσαι σταθερά στην ίδια ασφαλιστική (ως κάτοχος, όσα αυτοκίνητα κι αν αλλάξεις) για πάνω από κάποια χρόνια.
Και να μην έχεις "ζημιώσει" την εταιρία πάνω από κάποιο ποσό, το οποίο τελικά θα σου αφαιρεθεί ή θα χάσεις εντελώς το δικαίωμα επιστροφής.
Ίσως και κάποιες άλλες... Πού βλέπεις το ανέφικτο;
Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι κάποιος, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ του ατύχημα, να έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για να μην τρώει πρόστιμα από το κράτος. Εσύ δηλαδή τον εγκρίνεις αυτόν τον εκβιασμό που σου γίνεται;
Αν μια ασφαλιστική σου πρόσφερε τα παραπάνω, δεν θα την προτιμούσες;
Και μιλώ για ασφάλιση, το ομόλογο πού το είδες;
Τέλος, δώσ' μου έναν καλό λόγο για να συμπαθήσω τις τράπεζες.
Αν υπήρχε η πρόθεση θα βρισκόταν κι ο τρόπος, υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Π.χ. να είσαι σταθερά στην ίδια ασφαλιστική (ως κάτοχος, όσα αυτοκίνητα κι αν αλλάξεις) για πάνω από κάποια χρόνια.
Και να μην έχεις "ζημιώσει" την εταιρία πάνω από κάποιο ποσό, το οποίο τελικά θα σου αφαιρεθεί ή θα χάσεις εντελώς το δικαίωμα επιστροφής.
Ίσως και κάποιες άλλες... Πού βλέπεις το ανέφικτο;
Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι κάποιος, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ του ατύχημα, να έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για να μην τρώει πρόστιμα από το κράτος. Εσύ δηλαδή τον εγκρίνεις αυτόν τον εκβιασμό που σου γίνεται;
Αν μια ασφαλιστική σου πρόσφερε τα παραπάνω, δεν θα την προτιμούσες;
Και μιλώ για ασφάλιση, το ομόλογο πού το είδες;
Τέλος, δώσ' μου έναν καλό λόγο για να συμπαθήσω τις τράπεζες.
Ρε θαρρώ πως στο godbless america υπάρχει κάτι τέτοιο....
Maestrooooooooooo????????
Από την άλλη είναι λίγο σπάνιο και σίγουρ δύσκολο να ελεγχθεί η "ηθική αυτοδέσμευση" κάποιου ότι δεν θα κυκλοφορεί το ΙΧ του το χειμώνα πχ. Και αν παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη να το πάρει 2-3 φορές και τη μία προκαλέσει ατύχημα;
Σε κάθε περίπτωση αυτός που έχει την άνεση να συντηρεί ένα αυτοκίνητο και να μην το χρησιμοποιεί ώστε να το γουστάρει μία στο τόσο, δεν θα έχει και πρόβλημα να πληρώσει την ασφάλειά του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.